χαχαχα εχω το πλεονεκτημα οτι ακομα τρωω οτι θελω !!!! σε νικαω σε σημεια !!!χαχαχαχαχα:roll::roll::roll::roll::ro ll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll ::roll::roll::roll::roll:
Printable View
χαχαχα εχω το πλεονεκτημα οτι ακομα τρωω οτι θελω !!!! σε νικαω σε σημεια !!!χαχαχαχαχα:roll::roll::roll::roll::ro ll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll ::roll::roll::roll::roll:
Καλε καντε οση καταχρηση χωρου θελετε ετσι κι αλλιως για να μιλαμε ειμαστε εδω! Alma δεν με πειραξε κανεις απλα εχω σοκαριστει με τη βλακεια του κοσμου και τα σχολια που εχω ακουσει τελευταια οταν ειμαι στο δρομο με το ποδηλατο . Απλά είπα αυτή τη φορά να προσπαθήσω να το κανω να λειτουργησει λιγο πιο αποτελεσματικα βαζοντας στοχο να χασω βαρος ΚΑΙ με στοχο να μην ακουω μαλακιες (σορι για την εκφραση) στο δρομο. Οχι τιποτα αλλο γιατι εχω αρχισει και απανταω κιολας τελευταια και βριζομαι με κοσμο και χαλαω φαια ουσια ...:rolleyes:
stellou1989 μου δεν αξιζει να χαλιεσαι για κανενα !!!!! συνεχισε ακαθεκτη το ποδηλατακι σου !
http://www.youtube.com/watch?v=v0nQiiES9_I :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::r oll:
ξεχασα να σε συγχαρω για την απωλεια !!!!! μπραβο και στα κατωτερα!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::thumbup:
Quote:
Originally posted by Alma libre
Με αποτελείωσες με αυτό!!!χαχαχαχαχαχαχα Στομαχάκι μου,που είσαι;χαχαχαχαχαχαχαχα
:lol::lol::lol::lol:
Το μοιρολογάω κάθε μέρα!!! Τόσα χρόνια παρεούλα και τόση κακοποίηση και μόνο με λίγη παλινδρόμηση μου διαμαρτυρήθηκε μετά απο 38 χρόνια!Πως να μη το κλαίω,ε; χαχαχαχαχαχα
Θα απολαυσεις ομως ενα λεπτο και υοπεροχο κορμι ..............θα παψεις να φευγεις απογοητευμενη απο μαγαζι καθως η πωλητρια που δεν θα ειναι ουτε καν 19 και λιποσαρκη και θα μασαει και τιχλα θα σου λεει: για σας ειναι ;;;; και θα σε κοιταει απο πανω μεχρι κατω .................. και θα σου λεει συνεχιζωντας να μασαει την τσιχλα : δεν εχουμε στο νουμερο σας!!!!!! τερμα αυτη η σκηνη !!
Να αποκτήσουμε την ενεργητικότητά μας και πάλι και όλα θα γίνουν!!!!:D
Συντομα θα συνελθεις !!
stellaki auto gia tin energitikotita ksanapes to ... athlia mera simera :(
Stellou moy τι επαθες σημερα ????????
Τίποτα συγκεκριμενο , η γενικότερη διαθεση των ημερων ειναι χαλια , μετα απο 3 μηνες που ημουν συνεχεια με τ'αγορι μου λογω καλοκαιριου κλπ τωρα πρεπει να ξαναφυγω την Κυριακη να παω στην Φλωρινα (σπουδαζω εκει) και αντε παλι να ξανασυνηθιζω ...
http://www.youtube.com/watch?v=5XWQr...eature=related κατι ετσι για να ανεβαινουμε ;)