Στελάκη γεια σου και απο μένα και ειλικρινά κουράγιο. Πως το καταλαβες πως είχες διαφυγή. ποια ειναι δηλαδή τα συμπτώματα?
Printable View
Στελάκη γεια σου και απο μένα και ειλικρινά κουράγιο. Πως το καταλαβες πως είχες διαφυγή. ποια ειναι δηλαδή τα συμπτώματα?
Nina μου,σε ευχαριστώ πολύ!Η δική μου περίπτωση είναι απο τις ελαφρές!Ο θεός βέβαια να την κάνει ελαφρά,γιατί έχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα!Απο την πρώτη μέρα τους έλεγα πως δεν είμαι καλα.Είχα ανακατωσούρα μεγάλη αλλά επειδή δεν έκανα πυρετό,δεν το αξιολογησαν.Το αποτελεσμα ηταν να γυρισω σπιτι και 20 μερες μετα να ξαναμπω,γιατι δεν μπορουσα να φαω η να πιω χωρις πονο,κοντα στο καρδιοοισοφαγικο στομιο,και με επιαναν κρισεις ναυτιας αλλα δεν εβγαινε τιποτα,παρα μονο σαλια αφου το στομαχι ηταν αδειο.Το αποτελεσμα ειναι να εχω νοσηλευτει συνολικα 33 μερες και μου χορηγουν αντιβιωση και παρεντερικη τροφη.Χθες πηρα και παλι εξιτηριο και παιρνω αντιβιωση απο το στομα και ελπιζω αυτη τη φορα να κανει δουλεια και να υποχωρησει η φλεγμονη που δημιουργηθηκε.Καντε και μια προσευχουλα και για μενα παιδια!Οπου και αν πιστευετε!
Στελλάκι μακάρι απο εδώ κ πέρα να πάνε όλα καλά!:love:
Break,σε ευχαριστώ πολύ!!!
Στελλίτσα σου εύχομαι ειλικρινά αυτή τη φορά να τελείωσαν τα βάσανα σου. Από βλακείες γιατρών έχω δει τα άπαντα. Από το να μείνω με αγιάτρευτο θυρεοειδή για 4 χρόνια μέχρι διαβήτη (δεν εχείς τίποτα με λέγανε). Οπότε κάνε κουράγιο και σύντομα θα δεις την υγεία σου να επιστρέφη. :love::love::love::love::love:
άσε Νίνα μου,αυτό που κατάλαβα είναι οτι σε σφάζουν κανονικά και μετά αν γίνει η στραβή δεν μπορούν ουσιαστικά να σε βοηθήσουν.ειδικά στην περίπτωσή μου,δε γίνεται ξανά χειρουργείο,γιατί η 'τρύπα' ειναι όσο η μύτη της βελόνας,οπότε το αντιμετωπίζουν συντηρητικά και περιμένουμε να κλείσει απο μόνη της.Τι να πώ,γιατρος δεν είμαι αλλά θα ήθελα να με άκουγαν οταν διαμαρτυρομουνα.
Πότε έκανες sleeve stellaki ?
Γειά σου blazen!Την εκανα στις 12/9.Εσυ εχεις κανει επεμβαση η το παλευεις μονη σου;
Τωρα ειδα το τικερακι σου!χαχαχα
Σήμερα έδωσα αίμα για να δούμε πως πάει η φλεγμονή.Αύριο θα ξέρω τα αποτελέσματα.Για να δούμε,τζάμπα παίρνω την αντιβίωση ή κάτι έκανε; :D
Ολα καλα θα πανε Στέλα μου ..............θετικη σκεψη ........
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά,δεν είναι κάτι απλό η διαφυγή,αλλά 'φτιάχνεται' αν αντιμετωπιστεί σωστά.Ο αδερφός μου είχε(Thanos 5%).Που νοσηλεύεσαι;
Γειά σου Στέλιο!Δεν ήξερα οτι είσαι αδερφός του Θάνου!Χαίρομαι που σε γνωρίζω,έστω και απο εδώ!Μίλησα με τον Θάνο μέσω facebook τις προάλλες.Εγώ πέρασα τα μισά απ'οτι πέρασε εκείνος!Νοσηλευόμουνα στο Παπαγεωργίου αλλά πλέον είμαι έξω,με αντιβίωση απο το στόμα,που αυτή τη φορά ''έπιασε'',γιατί με όλες τις προηγούμενες ενδοφλέβιες,απλώς υποχωρούσε λίγο η φλεγμονή που μου δημιουργήθηκε,λόγω της μικρής διαφυγής.Χθές έκανα εξετάσεις και η CRP μου,είναι 0,92,καλύτερη και απο οτι ήταν πριν καν χειρουργηθώ!Χαλάλι η απαίσια γεύση της αντιβίωσης 2 φορές τη μέρα!
Τελικά,εκεί που λές οτι σε γενικές γραμμές πάς καλά,έρχεται μια μικροαδιαθεσία και στα χαλάει όλα.Έχω πάλι πόνο(ευτυχώς όχι συνεχόμενο),στο γνωστό καρδιοισοφαγικό στόμιο.Και μέχρι χθές βράδυ έπαιρνα αντιβίωση.ίσως είναι κάποιο κρύωμα..έτσι με ταλαιπώρησε για κανα 24ωρο πριν απο καιρο και οπως ηρθε ξαναεφυγε.Θα το παρακολουθω και ελπιζω να υποχωρησει.Είναι να μη σου τύχει η στραβή τελικά.Κανείς δεν ξέρει να σου πεί πότε θα συνέλθεις!:D
τι επαθες βρε Στελλακι , ολη μερα στο σπιτι πως κρυωσες ;