Quote:
Originally posted by Vasia
stellou1989, βλεπω οτι ησουν 126 και τωρα εισαι 113. τι υψος εχεις; σε ζηλευω που αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου ετσι αλλα δεν καταλαβαινω πως το κανεις. ειναι απωθητικο το θεαμα μιας παχυσαρκης γυναικας γυμνης και μαλλον αστειο αν προσπαθησει να το παιξει και μοιραια η να κανει ακροβατικα..., απορω πως εισαι τοσο ανετη. μακαρι να μπορουσα να υιοθετησω λιγη απο την ανεση σου αλλα τα standard μου δε μου το επιτρεπουν.
δε μιλαμε για αφρατουλες υπερβαρες, μιλαμε για παχυσαρκια.
το σωμα μας ειναι ουσιαστικα παραμορφωμενο. βαλε και τα αξεσουαρ της παχυσαρκιας, εμφανης κυτταριτιδα, αγγειακα θεματα, πρησμενα ποδια, ραγαδες κλπ, μιλαμε για κατι ασχημο αντικειμενικα.
ξερω, γινομαι αγενης ενω προσπαθησες να με βοηθησεις και σου ζητω συγγνωμη αλλα δε μπορω να μην ειμαι αν θελω να πω την αληθεια μου. γι' αυτο ανοιξα το θεμα. για να καταλαβω πως ειναι δυνατον σοβαρα παχυσαρκες γυναικες να εχουν μια φυσιολογικη σε γενικα πλαισια ζωη, ποσο μαλλον ερωτικη ζωη.
μπανιο στη θαλασσα κανεις το καλοκαιρι?
αν πας ενα ταξιδι με φιλους και εχει πισινα το ξενοδοχειο, θα κανεις μπανιο;
οταν χρειαστει να γδυθεις σε αποδυτηρια, το κανεις ευκολα;
ρουχα που σε εκφραζουν βρισκεις ευκολα;
μπορεις να βαλεις γοβες, το σημα κατατεθεν μιας γυναικειας εμφανισης και να κυκλοφορεις ανετα;
ειναι δυνατον να εισαι sexy με τα εσωρουχα σου;
και τελικα ποσο sexy μπορει να ειναι ενα εσωρουχο που οταν βγει το βλεπεις καθαρα οτι χωραει την Αρτα και τα Γιαννενα μεσα;!
επιδιδεσαι σε αθλητικες δραστηριοτητες η οποιαδηποτε τελοσπαντων δραστηριοτητα που σε ενδιαφερει χωρις κανενα προβλημα;