Originally posted by sweetOctober
Quote:
Originally posted by stellou1989
Nαι ρε γαμώτο κι εγώ θέλω να νιώθω άνετα στο σώμα μου ! Εντάξει , σχετικό είναι αυτό που λέω "όλα μου τα κιλά" . Δεν το χω βάλει ντε και καλά να τα χάσω όλα , βλέποντας και κάνοντας σε ποιό βάρος από 90 και κάτω θα είμαι καλά με το σώμα μου . Τα 70-75 θα ήταν ιδανικά βέβαια ... έχω και άγχος για τώρα το μεσημέρι που έχω την παράδοση εκείνης της εργασίας στη σχολή , τόσο που πονάει το στομάχι μου :( Να τελειώσει και αυτό να βγω λίγο έξω πια ! Όλη την προηγούμενη βδομάδα τα έκανα όλα στην άκρη γι αυτό , έβγαινα μόνο για σούπερ μάρκετ . χάλια λέμε :( Πάντως ειρωνεία αν το καλοσκευτείς ... κάποτε γύρω στα 70 80 κιλά πιστεύαμε (ή μας είχαν κάνει να πιστεύουμε , ακόμη καλύτερα) ότι είμαστε χάλια . Ε, τώρα ευχόμαστε να γίνουμε όπως είμασταν τότε . Τραγικό ;; :yes:
tragic πραγματικά :starhit: Αυτή τη φορά θα πάμε στα 75 και θα τα εκτιμήσουμε πραγματικά καλή μου!
Υπομονή. Οσο για τη κλεισούρα, εκεί κι αν σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω και το μαζοχιστικό να μπορώ να βγω και να μην, λόγω κακή διάθεσης, σώματος κτλ Μερικέ φορές θα ευχόμουν να μη δούλευα να κλεινόμουν μέσα. Οταν δε δουλεύω σιχτιρίζω που είμαι μέσα :tumble: