Quote:
Originally posted by sweetOctober
Αχ δεν καταλαβαινω γιατι μου κανεις τοση επιθεση, δεν κανει τη διαιτα η μενεγακη ουτε καν χημικη ειναι, ειναι αντιοξειδωτικη μπερδευτηκες, ειπα οτι ο διασημος διαιτολογος που ειχε η μενεγακη εβγαλε βιβλιο, το πηρα απο μια φιλη και κανω τη διαιτα.
Γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ? Δεν θελω να κανω τη διαιτα σου συγνωμη.
Μια χαρα ειναι η διαιτα που κανω, δεν μπορω και ουτε θελω να τρωω απεριοριστες ποσοτητες κρεατος που λες γιατι ειμαι λιχουδο και δε θα με βοηθησει να κλεισει το στομαχι μου. Προτιμω να τρωω μεριδες, κι αν οχι εστιατοριου που προσταζουν οι διαιτες δικες μου, αλλα μεριδες, οχι 3 πιτογυρα.
Οσο για τον διαβητη που ειχα σου ειπα ετρωγα σε καθε γευμα απο ΟΛΕΣ΅τις ομαδες τροφιμων. Και κρεας, και ρυζι, και ψωμι και σαλατα και λαδι και ΟΛΑ. Αν εσυ αυτο το ερμηνευσες οτι ετρωγα κρεας με λαχανικα ειναι δικο σου θεμα. Μη με πιεζεις σε παρακαλω αλλο, σε εχω ευχαριστησει πολλες φορες, αλλα δε θα κανω τη διαιτα σου, αν θελετε συζητειστε το με την helena που θα την κανει του αντρα της, σε ενα αλλο θεμα ίσως.
Προσπάθησε να διαβάζεις επίσης σωστά τι γράφω καλή μου. δεν είπα τίποτα από όλα αυτά που λες ότι είπα. Είπα πως οι νέες προσταγές τις δίαιτας λένε πως το να "τρος" άμυλο με άμυλο δεν είναι κακό όπως το θεωρούσαν στο παρελθόν, και ότι το σωστό είναι να "τρος" πχ κρέας με λαχανικά (πχ φασολάκια με κρέας) και όχι κρέας με άμυλο (πχ μακαρόνια με κύμα). Αυτό είπα.