-
Τάσο δεν ήταν προσωπικό μαζί σου αυτό το περί κολακειών και ψεμάτων.
Ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει τέλος πάντων, δικαίωμά του.
Αυτά τα θέματα τα διατροφικά, τα ψυχολογικά τα αντιμετωπίζεις καλύτερα όταν βλέπεις την αλήθεια.
Έστι πιστεύω εγώ!
Τώρα στις γιορτές δεν παίρνεις κιλά όταν δεν αλλάζεις συνήθειες.
Το λάθος που έχω διαπιστώσει είναι τα γιορτινά οικογενειακά τραπέζια όπου πρέπει να φάμε τον άμπακα, όσο πιο πολύ μπορούμε, να χαρούμε κάθε γεύση και λιχουδιά! Παλιά φωτογράφιζα πάντα το γιορτινό τραπέζι.
Με το πέρασμα των χρόνων κι όσο άρχισα να αλλάζω συνήθειες το τραπέζι τόσο και πιο λογικό ήταν.
Σήμερα σωστό ή λάθος, δε με νοιάζει, επιλογή μου είναι να μην υπάρχει γιορτινό τραπέζι. Αν είναι δυνατόν φακές τη γιορτή και την Κυριακή.
Άσε που οι φακές είναι και από τα αγαπημένα μου φαγητά πια παρέα με ρύζι.
-
ρε παιδια αν ειναι δυνατον!πρωτον δεν μπηκα για να δουλεψω κανεναν οντως ψαχνω για μια λυση!αν δεν εχετε περασει το ιδιο προφανως και δεν καταλαβαινετε!απλα εδω ειναι ο μονος χωρος που πιστευω οτι καποιος θα με καταλαβει!δεν ειμαι πιτσιρικας,ειμαι κοπελα,20 χρονων και σπουδαζω και ταλαιπωρουμε με καποια εμμονη δεν ξερω!εγω γραφοντας αυτο ημουνα οντως απελπισμενη και εψαχνα καποιον που να αντιμετοπιει παρομοιο προβλημα να συζητησουμε!ναι ξερω πως στην αφρικη δεν εχουνε να φανε οκ απλα εγω εχω προβλημα ψυχολογικο πως το λενε δηλαδη!μπουρδες το ξερω αλλα τι να κανουμε!ξεσπαω στο φαι!ειτε να τρωω ειτε να μην τρωω και νιωθω οτι το φαι και τα κιλα ειναι εχθρος μου!καλα κανεις και δεν εχεις γιορτινο τραπεζι εγω ετυχαν καποια γεγονοτα και εφαγα πολυ γιατι ειδα τον εαυτο μου ως αδυνατη και ολοι μ ελεγαν πως εχεις γινει ετσι!μετα απο 5 μερες που φαγα χωρις εννοχες ομως με ξαναβλεπω χοντρη!αλλα μου λεει η ζυγαρια,αλλα εγω αλλα οι αλλοι!καταλαβες?συμπαραστα ση ψαχνω ουτε κραξιμο ουτε τιποτα!προφανως και δεν εχεις ιδεα τι περναω!και καλα κανεις!αλλα δεν χρειαζομαι ουτε την κριτηκη ουτε το κραξιμο!δεν εχω που να μιλησω οκ?αν δεν σου αρεσει μην μπαινεις οπου βλεπεις το ψευδονυμο μου και μην απαντας αν πιστευεις οτι ειναι μουφες,δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν
-
και ας πουμε χθες δεν εφαγα τιποτα και σημερα που βγηκα με τους δικους μου εφαγα κοτοπουλο ψητο και μετα ενα μικρο γλυκακι αλλα φρικαρω γιατι οταν τρωω κατι μετα θελω να φαω τα παντα!αλλα εσυ εισαι πολυ σοφος και δεν τα παθαινεις αυτα και αμα το πω εδω και ζητησω βοηθεια θα μου πεις κλεισου σε ενα δωματιο να μην φας!σωστα?εγω ομως ξερω οτι και καποιος αλλος θα περναει τα ιδια δεν μπορει..θελω να σταματησω να παθαινω υπερφαγικα,γιατι τα βουλιμικα δεν το συζηταω 20 χρονων και τα δοντια μου ηδη αρχισαν να χαλανε!βαρεθηκα να καθαριζω την τουαλετα μου καθε μερα και να λεω ειναι η τελευταια φορα!τωρα πηρα χαπια καθαρτικα και ενω εχω να κανω εργασιες για την σχολη μου φοβαμαι μην με πιασει τιποτα και φαω παλι οτι υπαρχει και δεν υπαρχει..δεν ξερω τι να κανω πια...
-
Εντάξει Κέλυ, σε πιστεύω και δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω ξανά.
Όμως ο τρόπος που σε προσεγίζουν οι λοιποί αξιότιμοι φίλοι - όσοι σε έχουν προσεγγίσει εδώ - είναι λάθος. Δεν σε βοηθούν.
-
δεν ειναι να με εννοχλησεις!με εννοχλησε που δεν με πιστευεις και που διεκρινα μια...πως να το πω ειρνωνια απεναντι σε αυτα που λεω!κοιτα ο καθενας εδω μεσα βοηθαει οπως μπορει!η ισως βασικα κανενας δεν μπορει να βοηθησει ουσιαστικα!ο καθενας ειναι μονος του σε αυτο,ο καθενας εχει την ζωη του,και ο καθενας εχει οτι εχει για διαφορετικους λογους!απλα ολοι εχουμε καποιο προβλημα με το φαι.αυτο που γινετε εδω ουσιαστικα,για μενα ας πουμε ειναι οτι οταν με πιανουν κρισεις μπαινω εδω και ζηταω βοηθεια,απλα για να μου πει καποιος κατι οτιδηποτε να συζητησω,να ηρεμισω!ειμαι μονη μ,γενικοτερα,και απλα χρειαζομαι καποιον να μιλησω καταλαβαινεις?ουτος η αλλως ειτε μου πεις εσυ μην φας ειτε μου πει καποιος αλλος φαε στην τελικη...ξερεις!εγω για την ακριβια γραφοντας αυτο το ποστ ηθελα καποιος να μου πει καποια ιδεα ωστε να χασω οτι πηρα,ξεροντας οτι η αφαγια δεν ειναι λυση!επισης 5 μερες νηστηκος οταν εχεις και μια ζωη δεν μπορεις να κατσεις εκτος και αν εισαι σε προχωρημενο σταδιο ανορεξιας!μια διαιτα,μια συμβουλη,ενα κουραγιο απο ανθρωπους που για καποιον λογο περνανε αυτο το σκαλωμα στο κεφαλι θελω!συγνωμη αν ημουνα λιγο επιθετικη αληθεια δεν ειμαι καλα και δεν μου φταις εσυ προφανως για να την πληρωσεις
-
Καλά ντε Κέλυ, μη ζητάς και συγνώμη, δεν είπες και τίποτα ούτε μ' έθειξες.
Εγώ ίσως θα έπρεπε, αλλά το χω σε κακό! Να ζητάω συγνώμη!
Τέλος πάντων αν όντως είσαι ότι λες κοίτα να μην ακούς τουςάλλους, ιδιαίτερα τους γονείς σου. Κλείδωσε το μυαλό σου σε ότι και να σου λέν.
Οι όμορφες γυναίκες είναι από -5 έως -10κιλά κάτω απο το ύψος τους. Πχ. 1,75 65 κιλά.
Οι ανορεκτικοί άνθρωποι είναι επίσης, αγέλαστοι, άχαροι και δυστηχείς.
Πέρασα ένα φεγγάρι από παρόμοια φάση και ψιλοκαταλαβαίνω.
Σας παραθέτω 2 λογάκια από ένα παλιότερο άρθρο μου που είναι λίγο άσχετο με το θεματάκι αυτό αλλά και λίγο σχετικό:
"Πάντα και παντού θα υπάρχει ένα έπαθλο. Είναι εκεί και περιμένει να το κατακτήσουμε. Το μόνο που πρέπει πάντα να κάνουμε είναι να διαλέγουμε το δύσκολο δρόμο. Το δρόμο της Αρετής και της Σοφίας. Έπαθλο μας η ίδια η ζωή. Η καλή υγεία μας. Γιατί η καλή υγεία, υπό προϋποθέσεις, οδηγεί σε μια καλή ζωή. «Νους υγιείς εν σώματι υγιεί». Είναι αρμονική η συνύπαρξη των δύο αυτών όρων. Το πνεύμα και το σώμα. Αρμονικά μας οδηγούν σε μια υγιή ζωή."
-
Γιώργο ουδεμία σχέση φαίνεσαι να έχεις με όσα περνάει η κοπέλα, αν έχεις πιστέψει ότι είναι αυτή που λέει και δε θες βιογραφικό :oμε το συμπάθειο δηλαδή. Συμφωνώ με τον φίλο Τάσο. Ακριβώς όσα είπε ισχύουν.
Κελλυ για να είσαι όμορφη με βάση τον Γιώργο προφανώς πρέπει να έχεις ύψος 1,58 αφού είσαι 48 κιλά. Είσαι τόσο? Αν είσαι ψηλότερη μάλλον θα πρέπει να παχυνεις. Από αυτή την πλευρά αν δεις το μήνυμα του μου φαίνεται σωστό και θα συμφωνήσω.
Τώρα σχετικά με τα άλλα που είπε, προσωπικά θα σου έλεγα να μην τον ακούς, είσαι σε φάση που τέτοια ακούσματα μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν.
Ποτέ μη κλειδώσεις τα αυτιά στους γονείς σου, μόνο αυτοί σε αγαπούν αληθινά :wink1:
-
ναι συμφωνω οτι μονο αυτοι με αγαπουν αληθινα :blush:..και οι καημενοι τα εχουν παιξει!αλλα εσυ γιωργο γιατι ειπες να μην τους ακουω?
-
Γιατί το συνεχές κροτάλισμα του μυαλού από τους ανθρωπου ςπου μας αγπούν και μόνο το καλό μας θέλουν και μόνο από αντίδραση μόνο κακό μας κάνει. όσο ήμουν χοντρός μου λέγαν να αδυνάτισω, μόλις αδυνάτιζα μου λέγαν φάε παιδί μου να παχύνεις. Θα ήθελα να γυρίσω πίσω το χρόνο και να τους πω απλά να "σκάσουν".
Και να πει κανείς τώρα πως αδυνάτισες έτσι κλπ, απλά έχω κλειδώσει το μυαλό, θεωρώντας πάντα ότι μπορώ να γνωρίζω τι είναι το ιδανικό για μένα. Αυτό κι αν είναι ψέμα αλλά δε με νοιάζει τι λεν οι άλλοι. Τέλος. Δεν ακούω, βγαίνω έξω κι έχω τα mp3 "κι ότι γουστάρω κάνω , κι ο μήνας έχει 9"
Αλλά μην ακούς εμένα, άκου καλύτερα του ςάλλους συμφορουμίτες.
-
Επιτρέψτε μου κι άλλη μια διόρθωση:
Όταν ανέφερα πιο πάνω "όμορφες γυναίκες γυναίκες θα έλεγα έως -10 κιλά", απλά μετά κόβει - σκληράινει πολύ το πρόσωπο και δεν έχει θυληκότητα να πω; "Όχι από -5 έως - 10", ήθελα να πω , μέχρι τα -10! Προσωπικά δε μου αρέσουν οι αδύνατες γυναίκες αλλά γούστα είναι αυτά. Ίσως οι "πιο γεμάτες" είναι και "πιο ευτυχισμένες" και το εκπέμπουν αυτό ως ομορφιά! Μέγα θέμα αυτό, τι είναι ομορφιά τέλος πάντων.
-
κοιτα εχεις ενα ποιντ σε αυτο που λες σιγουρα απλα του καθενως η περιπτωση ειναι διαφορετικη!εγω πανω απο 58 κιλα δν ειχα φτασει ποτε!κ δεν μου ειχε πει κανεις τι να κανω!οι γονεις μου μου λενε απλα να ειμαι υγιης.και τωρα πρωτη φορα παλιοι γνωστοι μ ειπανε οτι εχω αδυνατησει πολυ.και δεν ειναι που μου το ειπανε ειναι που πρωτη φορα το εννιωσα και εγω!κακος καλος δεν ξερω!και πλεον δεν ξερω αν εχω εγω δικιο η η ζυγαρια μου!σιγουρα πιστευω οτι ειναι καλο να ακουμε τους ανθρωπους που μας αγαπανε οταν μας δινουν συμβουλες και οχι οταν μας κρινουν!εξαλου οταν εισαι καλα με τον εαυτο σου δε πα να σε πουνε οτι θελουνε κλαιν μαιν!το θεμα ολο ειναι να εισαι καλα με τον εαυτο σου,να τα βρεις με εσενα,και να κοψεις καθε τι που σε επιρεαζει αρνητικα.αυτο το ξερω θεωριτικα,πρακτικα ομως..γ....σε τα