Ειναι ενα βασικο θεμα το οποιο πρεπει να λυσεις ειτε πας ειτε οχι σε ψυχολογο.Quote:
Originally posted by Schisma115
Έχει προκύψει ένα θέμα με τον εαυτό μου κ δεν θέλω να το πω στους γονείς μου. Δεν θέλω βασικά να νιώσουν άσχημα σκεπτόμενοι ότι αυτοί φταίνε για το πως είμαι τώρα, κάτι λογικό, εφόσον πρόκειται για ένα πρόβλημα χαρακτήρα βασικά, στον οποίο έχουν συμβάλει οι ίδιοι κατα ένα μεγάλο μέρος. Στην σκέψη κ μόνο του πατέρα μου \"Ο γιός μου έχει, ψυχολογικά προβλήματα, από την στιγμή που εγώ έχω κάνει τα πάντα για αυτόν. Έχω κάνει κάποιο λάθος?\". Θέλω πάσει θησεία να αποτρέψω μια τέτοια κατάσταση...
Λες δεν θες να νιωσουν ασχημα, γιατι ομως να μην νιωσουν εφοσον εχουν συμβαλει??
Το πως ενας πατερας κανει τα παντα για το παιδι του ειναι σχετικο,
μεσα σε ολα αυτα τα \"παντα\" φαινεται οτι υπαρχουν ακανθωδη σημεια τα οποια πρεπει να ειπωθουν και στην συνεχεια να ληξουν πολυ πιθανον και απο τις δυο μεριες.
Απο οσο φαινεται μονος δεν μπορεις να το διαχειριστεις, αλλα θα πρεπει να εχεις υποψη σου οτι ειναι ενα σημειο το οποιο πρεπει να λυσεις. Πιθανολογω μαλιστα οτι μπορει να ειναι μια γενεσιουργος αιτια για την ολη σου κατασταση.
Τελος θα πω οτι εισαι σε μια πολυ νεαρη ηλικια, και λειτουργεις πολυ ωριμα για την ηλικια σου. Πολυς κοσμος δεν εξωτερικευει το προβλημα και δεν το αντιμετωπιζει με αποτελεσμα να το κουβαλαει στους ωμους του, νομιζωντας οτι ειναι αποκλειστικα δικο του φταιξιμο.
Μεγαλώνοντας στην ζωη του το προβλημα υπαρχει εχωντας συνεχωμενα μια ασταθεια στη καθημερινοτητα του.
Απεφυγε την δημιουργια ενοχων (φταις εσυ - φταιει η κακια σου μοιρα κλπ) και αποδεξου την κατασταση ως ενα σημειο το οποιο απλα πρεπει να αντιμετωπισεις και να το λυσεις.
Οταν θα αποδεσμευτεις απο αυτο θα δεις οτι το ζητημα ηταν πολυ απλο για να φανταζει μπροστα σου ενα βουνο.