Originally posted by Tassos67
Quote:
Originally posted by need2loose
οκ παιδιά όλοι λειτουργούμε διαφορετικά, εγώ πάλι θεωρώ ότι μέχρι τώρα δεν πέτυχα γιατί το έπαιρνα πολύ πιο χαλαρά απ' όσο έπρεπε. Είχα μια ιδέα που προφανώς δεν λειτουργεί για όλους, μπορεί και για κανέναν. Δεν έπιασα κανέναν από το λαιμό και του είπα να δεσμευτεί και αν δεν πετύχει θα του πάρω το κεφάλι!
Εγώ το σκέφτηκα σαν έναν διασκεδαστικό τρόπο να προσπαθούμε να φτάσουμε τον στόχο μας. Μήπως λειτουργήσει υπέρ μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα!
Δεν θα μπει κανείς με το ζόρι, αν μπει δηλαδή. Θα μπει μόνο όποιος εκφράζεται από κάτι τέτοιο. Ένα groupaki που προσπαθεί για την επιυχία! Να λέει κάποιος π.χ στην αρχή της εβδομάδας : εγώ δεσμεύομαι να πάω 3 φορές αυτήν την εβδομάδα στο γυμναστήριο και να το κάνει ή να πει δεσμεύομαι να μη φάω γλυκό αυτή την εβδομάδα και να το κάνει. Στην ουσία δεν δεσμεύεται σε μας, δεσμεύεται στον εαυτό του ενώπιον άλλων . Αν πετύχει κέρδος, αν όχι τι έγινε;
Με παρεξηγησες. Να επανορθωσω λοιπον. Χαιρομαι που βλεπω ενα ατομο με τοση ορμη και ζωντανια. Ζηλευω, με την καλη εννοια, τη διαθεση σου και την ομαδικη σου διαθεση! Αλλα προσωπικα αποδιδω αριστα μονο σε ατομικη δραση. Σιγουρα υπαρχουν πολλα ατομα που θελουν να ανηκουν σε μια ομαδα κοινης δρασης για την επιτευξη ατομικων στοχων.
Και ειδικα οπως το αποτυπωνεις στις τελευταιες σου φρασεις αρεσει και σε μενα.
Και σε τελευταια αναλυση βρε need2loose αντρας ειμαι. Κατι παθαινω οταν ακουω για δεσμευσεις. Για τις γυναικες ειναι η γη της επαγγελιας και για τους ανδρες υποστολη σημαιας. Δικαιολογουμαι νομιζω! (μην το παρεξηγησεις κι αυτο, για να ελαφρυνω το κλιμα το λεω :) )