sweetOctober τωρα ειδα το προγραμμα σου και πως τα πας!!!!μπραβοοοοοο τα πας παρα μα παρα πολυ καλα!! συγχαρητήρια συνέχισε ετσι!!!:D
Printable View
sweetOctober τωρα ειδα το προγραμμα σου και πως τα πας!!!!μπραβοοοοοο τα πας παρα μα παρα πολυ καλα!! συγχαρητήρια συνέχισε ετσι!!!:D
μπραβο ρε συ!!!
100,2 εσυ τα πας τελεια!!!
Quote:
Originally posted by sweetOctober
Βεβαίως βεβαίως! Μόνο μη με μαλώνετε, είμαι ευαισθητούλα!! :P
Λοιπόν η αρχή ήταν αναμενόμενη μεν, χάλια δε. Μόλις είδα ότι μένουν μόνο 14 εβδομάδες κάτι μου ήρθε. Εφαγα ό,τι υπήρχε και δεν, σήμερα όμως πάω πολύ καλά και νιώθω καλύτερα ψυχολογικά.
Βοήθησε η γυμναστική μου πολύ.
Θα γράψω όλα μαζί το βράδυ τί έφαγα, βάρος, γυμναστική.
Αρχισα να χρησιμοποιώ και το ημερολόγιο μου, το "χειρόγραφο", κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Τότε και μόνο τότε αδυνατίζω, όταν έχω πλήρη επίγνωση του τί γίνεται. Εχω κόψει τα φύλλα κι έχω αφήσει μόνο όσα περιλαμβάνουν το διάστημα που θέλω να μπω σε "δίαιτα".
Θα λέω απομέσα μου "άκου να δείς μένουν μόνο χ φύλλα" κι ελπίζω να βοηθηθώ.
πολύ ωραία ιδέα αυτό με τις σελίδες!
να προσθέσω σε αυτό κάτι που διάβασα.μπορείς να γράφεις δίπλα σε κάθε γεύμα η σνακ γιατί το έφαγες(πεινούσες,από λαιμαργία,γιατί στο πρόσφεραν, γιατί το είχες ανάγκη,από βαρεμάρα κτλ κτλ)έτσι θα ξες πότε τρως από πείνα και πότε για άσχετους λόγους.
Καλή αρχή!Quote:
lineal μου σε ευχαριστώ, σαν να τα πηγαίνω καλύτερα, νιώθω και καλύτερα.
σωστά bouliana ναι αυτό κάνω! Γράφω τα εσώψυχα μου, κάπως συνθηματικά, μη πάει και πέσει σε λάθος χέρια...πχ το υπερφαγικό το βάζω +++++++ και καλά ότι πλακώθηκα και διάφορα αλλα ωραια. Τα υπερφαγικά εδώ τα γραφω εκει οχι (δε χωραει κιολα tragic).
Ολες οι αλλαγές μαζί από σήμερα 1. ήρθε περίοδος 2. σταμάτησα γυμναστήριο λόγω της πολυκοσμίας και θα πρέπει να κάνω αερόβια σπίτι 3. αρχίζω πάλι δουλειά 4.έφυγα τελείως από τα 100+ κιλά, πάει το 9 για τώρα :( Παλιοκατακρατήσεις :(
Κάνε το σωστό οι κρατήσεις θα έχουν φύγει σε μια εβδομάδα και μαζί τους θα πάρουν το βάρος που θα σε πάει κάτω από τα 100!
Η ώρα που θα είσαι μακριά από το μωρό τώρα που ξεκίνησες δουλειά μπορεί να σου κάνουν καλό!!!! Η γυμναστική στο σπίτι μπορεί να φέρει σπουδαία αποτελέσματα ειδικά αν βρεις ένα καλό dvd.
Άρα, όλα καλά!!! Συνέχισε αυτό που κάνεις. Τα πας πολύ καλά!!!!
Keep walking....
μη ζυγιζεσαι οσο εχεις περιοδο κι αν δεν αντεχεις και ζυγιζεσαι-οπως κανω κι εγω-μη το αφησεις να σε επηρεασει,τα κιλα θα φυγουν με τη μια και περισσοτερα οταν θα "καθαρισεις" ;)
μπραβο σου για αυτο που λες για το ζυγισμα,εγω ψιλοεπηρεαζομαι η αληθεια ειναι,το παλευω ακομα...Quote:
Κάθε μέρα ζυγίζομαι, από τηναρχή της χρονιάς έχω χάσει μόνο ένα ζύγισμα! Εχω μάθει να τα αποδέχομαι και να τα αιτιολογώ, δεν με αγγίζουν τόσο πια. Μετά τα υπερφαγικά είναι σωτήρια. Νομίζω ότι έχω πάρει όλα τα κιλά πίσω σε μια μέρα και βλέπω ότι καθόλου έτσι δεν είναι και συνεχίζω :starhit:Quote:
Originally posted by lineal
μη ζυγιζεσαι οσο εχεις περιοδο κι αν δεν αντεχεις και ζυγιζεσαι-οπως κανω κι εγω-μη το αφησεις να σε επηρεασει,τα κιλα θα φυγουν με τη μια και περισσοτερα οταν θα "καθαρισεις" ;)
Η περίοδος παίζει με τα νεύρα μου, κάνει να εμφανιστεί δίνοντας τρανταχτά σημάδια αλλά άφαντη είναι. Τα έχω όλα έχω να φοβάμαι και για εγγυμοσύνη. Κι αυτό επειδή λένε πόσο πιο γόνιμες είμαστε μετά το πρώτο παιδί, ειδικά περιπτώσεις σαν εμένα που συνέλαβαν κατευθείαν πρίν!
σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτεσαι :starhit:
σε σκεφτομαι λιγο παραπανω γιατι βλεπω σε σενα εμενα,μοιαζουμε σε πολλα...εεε ταυτιζομαι μαζι σου λιγο
να φανταστεις και γω περιμενω περιοδο περιπου την αλλη εβδομαδα :D
μαλλον κοντα θα μας ερθει...εγω παντως την περιμενω περιπου τελος της αλλης εβδομαδας.
η κοιλια μου καλυτερα,αλλα ακομα δε τρωω πρωινο.απο βδομαδα θα το ξανα αρχισω γιατι δε λεει,εχω παρατηρησει οτι ετσι αστατα που τρωω καθημερινα εχει επιπτωσεις στη χασουρα μου δυστυχως :(
ωραια φαγατε παντως ωραια το τσικνισατε μιαααααμμμμ :smug b:
ωχ σε ηρθε ε;μη στεναχωριεσαι θα περασει θα εισαι καλυτερα και ξεφουσκωτη,αντε να παιρνουμε σειρααααα :D
πως και πως την περίμενα να ξεπριστώ! Κι όντως έτσι έγινε! Όμως συνέπεσε με δοντάκια του μικρού, 1 ώρα χθεσινό ύπνο και δουλειά, και είναι λίγο δύσκολα. Έίναι που έχω ακόμα αιμορραγίες και δε μπορώ να κινηθώ εύκολα. Ακόμα με σερβιέτες λοχείας είμαι για να καταλάβεις (σημειωτέον στα λόχεια είχα απλό αίμα περιόδου, ούτε καν πολύ δηλαδή!!!). Κουφό ε. Τέλοσπαντων! Θα επανέλθει και αυτό.
Πώς είσαι εσύ σήμερα καλή μου? Άσε εμένα. Το δικό σου είναι χειρότερο...
-σημείωση για χθες, είχα φάει και 90 γραμμάρια μπανάνα που είχα ξεχάσει να τα μετρήσω!!! Το είδα μετά στο μπλοκάκι που έχω στο ψυγείο και τα σημειώνω απ'ευθείας-
~~~Ημέρα 12~~~
Βάρος 101.2
πρωί πρωί:
καφέ κουπάτο σκέτο και 1 τυρόπιτα κουρού
ενδιάμεσο α:
1 μπανάνα μικρή
ενδιάμεσο β:
ψωμί φούρνου με γαλοπούλα
μεσημέρι:
1 πιάτο γιουβαρλάκια με λάχανο, φέτα light, μισό πιάτο ντομάτες, 1 sokolataki sweet&balance
απόγευμα:
κουπάτο σκέτο, 2 sokolatakia sweet
βράδυ:
τις υπόλοιπες ντομάτες και φέτα από το μεσημέρι, λάχανο, αυγό, 2 λουκανικα γαλ., 1 παξιμαδακι με ελαιολαδο
Να υπολογίσω θερμίδες, να ζυγιστώ και τα γράφω
μπραβο μπραβο μπραβο τα πας περιφημα!!!!!!!χαιρομαι πολυ για σενα!!!:roll::bouncy:
1920 θερμίδεςQuote:
~~~Ημέρα 12~~~
Βάρος 101.2
πρωί πρωί:
καφέ κουπάτο σκέτο και 1 τυρόπιτα κουρού
ενδιάμεσο α:
1 μπανάνα μικρή
ενδιάμεσο β:
ψωμί φούρνου με γαλοπούλα
μεσημέρι:
1 πιάτο γιουβαρλάκια με λάχανο, φέτα light, μισό πιάτο ντομάτες, 1 sokolataki sweet&balance
απόγευμα:
κουπάτο σκέτο, 2 sokolatakia sweet
βράδυ:
τις υπόλοιπες ντομάτες και φέτα από το μεσημέρι, λάχανο, αυγό, 2 λουκανικα γαλ., 1 παξιμαδακι με ελαιολαδο
Εχω φάει όλα τα γεύματα εκτός από το βραδυνό και θα είναι μεγάλη επιτυχία να μείνω σε αυτές. Είναι δύσκολες μέρες...
Λοιπόν ημέρες 13, 14 και 15 θα πάρω 1500-1600 θερμίδες και την ημέρα 16 θα πάρω 1900 θερμίδες (χωρίς γυμναστική). Αν γυμναστώ θα τις ανεβάσω πάλι στο παλιό μοτίβο. Αν δε ξαναγυμναστώ και πεινάω πολύ πάλι θα τις ανεβάσω σε 1700-1800 και 2100 την 4η μέρα.
δεν έμεινα σε αυτά! Μου έφεραν καλούδια και αντιστάθηκα στα μισά. Στα άλλα μισά...δεν! Από αύριο μάζεμα! Εχω πιεί και άπειρο νερό με τόσα που έφαγα! Εχω σκάσει!Quote:
1920 θερμίδεςQuote:
~~~Ημέρα 12~~~
Εχω φάει όλα τα γεύματα εκτός από το βραδυνό και θα είναι μεγάλη επιτυχία να μείνω σε αυτές. Είναι δύσκολες μέρες...
το νερο κανει καλο εκανες καλα που το ηπιες...
εγω παλι πρησμενη,το καλο ειναι ομως οτι τις τελευταιες μερες περπαταω αρκετα,δε καθομαι στον κ@λο μου,ειδικα σημερα που ειναι και κυριακη και εχει αυτην την υπεροχη λιακαδα του εδωσα και καταλαβε...αλλα τι τα θες η ζυγαρια αμειλικτη,σου λεει κυρα μου τι περιμενεις,να περιμενεις περιοδο και να χανεις και κιλα;;;
οποτε με δειχνει ολο και πιο πανω λες και τρωω καθε μερα γουρουνοπουλα
η ορεξη μου ειναι στο ζενιθ...κλαφτα χαραλαμπε
-ευτυχως κρατιεμαι και δε τρωω -πολυ- :D-
Πας πάρα πολύ καλά!!! Μη το βάζεις κάτω! Τρώς πολύ λίγο πια, ζηλεύω πολύ! Καμμιά σχέση με τα διαιτολόγια που έβλεπα εκεί και φρίκαρα :kiss: Χθες τσαντίστηκα γιατί έφαγα κουφέτα, γλυκάκια, βλακείες δηλαδή. Τεσπα σήμερα δε πρόλαβα με το παιδί να φάω κι άρχισα 6 το απόγευμα. Δε πεινάω, ξέρω ότι θα πεινάσω μετά όμως. Για αυτό θα φάω `αλλά όσες θερμίδες πρέπει. Αρχισα μάζεμα, δε με αφήνεις να τα παρατήσω παιδί μου εσύ!!!!:yes::love: