Quote:
Originally posted by bouliana
τι να πω τώρα πολύ άσχημο αυτό.:o ,απορώ πως δν έπεσε ξύλο.
κ να φανταστείς εμένα με πιάνει νεύρο και μου ανεβαίνουν δάκρυα στα μάτια μόνο κ μόνο αν γυρίσει η μαμά μου να μου πει"κορίτσι μου πολύ στρογγύλεψες,προσπάθησε να χάσεις λίγο"
δώσε περιθώριο κανα δυο μέρες και θα σου απαντήσουν κ άλλες κοπέλες που έχουν χάσει.
δες όμως κ σε άλλα τόπικ, με παρόμοιο θέμα.
δεν είσαι μόνη και άλλες κοπέλες δυσκολεύονται να συνηθίσουν τον καινούριο τους εαυτό.
πάντως οι άνθρωποι γίνονται κακοί καμιά φορά αλλά είναι αδύναμοι καταβάθος,μιλάω για τους κοντινούς κ όχι τους ξένους όπως στην περίπτωση που ανέφερες.
όσες φορές κάποιος μου έκανε κακόπιστη κριτική κ μάλιστα απο αυτές που τις κάνεις από ζήλια, κ δν απάντησα , του ξαναδώθηκε η ευκαιρία να με θίξει και μάλιστα δημιουργήθηκαν κ εντυπώσεις οι οποίες μπορεί κ να μην ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.
όσες φορές όμως απάντησα ,είδα οτι ξαφνικά μετατρεπόμουν από θύμα σε θύτη και ο πρώην θύτης με κοιτούσε σαν πληγωμένο σπουργιτάκι
πάντως προτειμώ να απαντάω.με θίγει η με αμφισβητεί κάποιος, τον θίγω κ τον αμφισβητώ στο ίδιο επίπεδο. βαρέθηκα να προσπαθώ να είμαι αρεστή σε όλους. γίνομαι λίγο αιχμηρή αλλά σε όποιον αρέσει. άσε που πια κανείς δν λέει κ πολλά τελευταία,όλοι φοβούνται την γλώσσα μου! πέρασα στο άλλο άκρο.
ελπίζω να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις με τον καιρό.
αλλά μην μισείς τον εαυτό σου όπως κ ναναι αυτός.είτε αδύνατος είτε πιο παχουλός. κανάκεψε το παχουλό παιδί που έχεις στο μυαλό σου παρηγόρησέ το,δείξε του αγάπη και δώστου ελαφρυντικά. κανάκεψέ τον όπως θα φερόσουν σε μια κοπέλα παχύσαρκη που δν την φέρεται κάποιος σωστά. μη φτάσεις στο σημείο να φέρεσαι στον εαυτό σου χειρότερα απότι αυτοί οι μαλάκες φέρθηκαν στην κοπέλα σεκείνη την καφετέρια