Βρε γιατί τόσο άγχος? χαλαρά! Λοιπόν για αρχή καλημέρα.Μιας και όντως είναι μία πανέμορφη μέρα.Κατά δεύτερον ηρέμησε. Δεν έχεις και αριθμό κιλών που να καίγεσαι.Τώρα βέβαια ο καθένας μόνος του ξέρει τι περνάει,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Που λες για εμένα προσωπικά,όταν τα κιλά χάνονται γρήγορα,πχ χάνει κάποιος 10 κιλά σε 2 μήνες,θα έχει ως αποτέλεσμα να τα πάρει εξίσου γρήγορα. Το έχω δει στον εαυτό μου με παλιότερες διατροφές, στις οποίες έχανα αμέσως αλλά έπαιρνα πίσω το ίδιο γρήγορα.Άρα η βιασύνη, που βλέπω ότι σε διακατέχει,είναι κακός σύμβουλος.Πρέπει να πάρεις μερικές ανάσες και να κατεβάσεις ταχύτητα. Όσον αφορά το γυμναστήριο..έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο,δηλαδή ότι απλώνει αλλά αυτό συμβαίνει όταν πηγαίνεις και κάνεις κυρίως όργανα,τύπου βάρη και τέτοια. Εσύ αυτό που χρειάζεσαι είναι φουλ διάδρομος και ελλειπτικό.Άποψή μου πάντα,από καθαρά προσωπική εμπειρία.Στο παρελθόν, πριν πολλά χρόνια μιλάω,πήγαινα και εγώ γυμναστήριο,δεν τηρούσα καλή διατροφή και έκανα μόνο όσα δε βαριόμουν,ξέρεις βάρη κανά ποδήλατο..τέτοια.Με αποτέλεσμα να σφίγγω και σε περιοχές που δεν ήθελα και να μη χάνω.Τα τελευταία χρόνια όμως με διάδρομο,είδα τρελή αλλαγή.Τι άλλο να σου πω..μόνο αυτό..Κατέβασε ταχύτητα και μη βιάζεσαι..