Quote:
Originally posted by nowwhat
Και βεβαια κολλησα!!! Αν κολλησα λεει... κολλαγα παντα στην αλλαγη ψηφιου μπροστα αν εξερεσει κανεις το απο 100+ σε 90+ ,
Απο κει και κατω καθε που παρακαλαγα αντε να δω το 8 αντε το 7, αντε το 6 εκει κολλουσα... Τωρα πως το αντιμετοπισα δεν εκανα κατι ιδαιτερο, υπομονη και εκανα το εξης τρικ ... ετρωγα 2-3 μερες παραπανω (1700-1800 θερμιδες) και μετα μειωνα τις θερμιδες παλι στα νορμαλ... Αλλαζα ενταση ασκησης, αυτο ετσι κι αλλιως γινοταν καθως οσο αδυνατιζα μπορουσα περπατησω πιο γρηγορα κτλ... και ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗ ....
By the way, επειδη ειδα σε αλλο θεμα οτι περνεις τις τελευταιες μερες γυρω στις 1000 θερμιδες... γνωμη μου ειναι πως κακο κανεις οχι καλο μαθαινεις τον οργανισμο να καιει λιγοτερες (παντα να εισαι πανω απο τις 1000, το λιγοτερο 1200-1300) εκανα και γω την πατατα αυτη οχι ηθελημενα βεβαι και μετα την πληρωσα με υπερφαγικα και 5 κιλα συν...
Έχεις απόλυτο δίκιο για τις θερμίδες, η αλήθεια είναι ότι για 2 ημέρες τις έριξα επίτηδες λόγω του ότι 2 μέρες έφαγα πάρα πάρα πολύ! Εχθές ήταν κακή διαχείριση του χρόνου μου, ήμουν όλη ημέρα έξω και το βράδυ δεν πρόλαβα να πάρω όλες τις θερμίδες που χρειαζόμουν. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα βγήκε η πείνα και θα φάω πιο πολύ, λέω να πάω γύρω στις 1300-1400.