Quote:
Originally posted by Tassos67
Ξινός εξωγήϊνος ευπειθώς αναφέρω! Αυτά που περιγράφεις τα πάθαινα κι εγώ αλλά στο ψητοπωλείο και στο super market στα τμήματα αλλαντικών, τυριών και κρεοπωλείου. Σε όποια πόλη κι αν πήγαινα όταν πέρναγα έξω από ψητοπωλείο δοκίμαζα σουβλάκια και πιτόγυρα ότι κι αν είχα φάει προηγουμένως. Για φαντάσου, σε κάθε πόλη που πήγαινες ταξίδι να έμπαινες σε κάθε ζαχαροπλαστείο που συναντούσες και να έπαιρνες μια από όλα...κάτι τέτοιο. Ζαχαροπλαστικός τουρισμός!
Με την αλλαγή διατροφής μπόρεσα και ισορρόπησα. Ήρθε φυσικά κι αβίαστα, από μόνο του. Τώρα πια ούτε το σκέφτομαι καν. Μια φορά την εβδομάδα ψητοπωλείο. Μέχρι και ο αιματοκρίτης μου έπεσε έξι μονάδες.
Μπορεί να είναι παντελώς διαφορετική η σύσταση της τροφής που μας διεγείρει όπως και η χημική διεργασία αλλά πιστεύω ότι και σε σας είναι δυνατή η απεξάρτηση σας. Το πως θα γίνει αυτό βέβαια είναι άλλο θέμα αλλά ο καθένας έχει το "κουμπί" του.
Πραγματικά τώρα απορώ τι στην ευχή βρίσκετε στην αηδιαστική merenda!!!
:shocked2::shocked2::shocked2:ΕΝΤΑΞΕΙ, λέγε πλανήτη καταγωγής!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ! Λοιπόν αυθυποβολή, θα γράφω αυτή τη φράση 100 φορές την ημέρα και άλλες 100 απο μέσα μου. Μπορεί στο τέλος να πειστώ που ξέρεις...