-
Αρχικά να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί υπάρχει στήριξη εδώ μέσα ρε παιδιά,όλα αυτά τα χρόνια που είμαι..
αiglh ξεκινάω με εσένα.. Έχουμε να μιλήσουμε 2 εβδομάδες...και σήμερα το πρωί ξύπνησα και βρήκα κλήση του στις 7 το πρωι.Μόλις σας έγραψα τον πόνο μου...Τυχαίο ρε γαμώτο? Δε μου φαίνεται περίεργη η ώρα,για να πω την αλήθεια,είχαμε τέτοιες ώρες τα σάββατα, σχετικά συχνά. Απλά τώρα με έπιασαν τα γυναικεία μου,ξέρεις,δε θα το σηκώνω όποτε θες εσύ,δε θα τρέχω..Και έτσι δεν έχω σκοπό να τον πάρω για λίγο καιρό.Λογικά θα του κάνει εντύπωση γιατί δεν το έχω ξανακάνει..αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι σε μία σχέση και δε θέλω να χωθώ,έστω και έτσι.
ανβι Τώρα όσον αφορά τον τρόπο γνωριμίας,και εγώ δεν τον κατακρίνω πια.Στο παρελθόν το έκανα και φανατικά...
giorgosdelta δυστυχώς στην υπόθεση μου θεωρώ πως το μοναδικό θέμα είναι τα κιλά..αν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις πάντα.Σε διαφορετική περίπτωση μου εξηγείς...Τα κιλά με κρατάνε μακριά του..και όχι η εμπιστοσύνη ..γιατί τον εμπιστεύομαι απόλυτα.. Αλήθεια θέλω να πιστεύω ότι τον κρατούσε τόσους μήνες κάτι που υπήρχε μεταξύ μας..γιατί και εμένα αυτό με κρατούσε.Τα αστεία,τα γέλια,οι εξομολογήσεις όλων των τύπων,για τις ζωές μας και χίλια δυο.. καμιά φορά σκέφτομαι ή φοβάμαι μήπως έχω θεοποιήσει την όλη κατάσταση,γιατί σκέψου ότι ήμουν έξω από τέτοια θέματα χρόνια πολλά...
ταssos67 Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω...ίσως να έχεις και δίκιο..
-
lipimeni βρε για να σε παιρνει σε θυμαται κατι θελει απο εσενα!!μην τον αφηνεις, σηκωσε το μίλα του και πες του οτι εφοσων εχει κοπελα καλο ειναι να μην σε παιρνει αν θελει να γνωριστείτε ας γνωριστείτε!!!!!!μην αφηνεις ευκαιριες να πανε χαμενες. μην ντρεπεσαι για τα κιλα, οι αντρες βλεπουν διαφορετικα δε θα δει τα κιλα σε σενα, σε εχει γνωρισει και αναζητα το μεσα σου η εμφανιση ειναι απλα το περιτυλιγμα της ψυχουλας σου και αυτος γνωριζει τη ψυχη σου και θελει να σε ακουει....
βγες και αοπου βγει...αν ειναι να γινει θα γινει αλλα τολμησε το θα το μετανιωσεις αν δεν το κανεις!;)
-
Κάνε μια χάρη στον ευατό σου και συναντήσου με τον άνθρωπο και πες του την αλήθεια.
Η αλήθεια πάντοτε κερδίζει. Είναι το σημαντικότερο στοιχείο μιας σχέσης! Της σχέσης που θα ήθελες να κάνεις.
Η αλήθεια είναι το συστατικό εκέινο, στο οποίο μπορείς να βασιστείς και να χτίσεις τα πιο γερά κάστρα.
Πες του ανθρώπου την ιστόρια όπως την είπες και σε μας.
Κοπέλα μου, καταλαβαίνω ότι το πρόβλημά σου είναι τα κιλά.
Τα κιλά είναι το πρόβλημά σου. Το δικό σου. Κανενός αλλουνού.
Δε δίνουν οι άλλοι σημασία στα κιλά σου. Είσαι εσύ και τα κιλά σου. Εσύ μόνο.
Πάρε μια αντρική γνώμη. Οι γεματούλες είναι ωραίες. Αυτές ποθούν οι άντρες.
Άσχετα με τα ψέματα που μπορεί να λένε στις παρέες τους.
Αν διάλεγα μια γυναίκα ξανά και ξανά θα ήταν μια γυναίκα γεμάτη, μια γυναίκα χαρούμενη.
Είσαι γεμάτη, όμορφη και λυπημένη.
Κάνε μας την χάρη και γίνε γεμάτη, όμορφη και χαρούμενη.
Μη μετανιώνεις για τα λάθη που έκανες αλλά γι αυτά που δεν έκανες.
-
lipimeni, αυτά τα πράγματα δεν θέλουν να τα αφήσεις στο περίμενε.. θέλουν να γίνουν την ώρα που είναι ζεστά!
ήδη αυτός είναι με μια άλλη όταν είδε οτι μαζί σου μαλλον δεν θα γίνει τίποτα.. ακόμα σε θυμάται όμως..
τι περιμένεις!!αν τον θέλεις κάνε κάτι τώρα!αν τόσο σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον αυτός ο άνθρωπος αξίζει να το κυνηγήσεις..
δες το κι απ την άλλη, πες οτι χάνεις πρώτα τα κιλά σου σε ένα εξάμηνο πχ κ επικοινωνείς.. το πιο πιθανό είναι πως μπορεί να έχει σοβαρέψει το θέμα με την κοπέλα που έχει κ σ αυτή την περίπτωση τον έχεις χάσει..
του ανθρώπου προφανώς και του αρέσεις και του έχεις κινήσει το ενδιαφέρον.. μη βάζεις τα κιλά μπροστά για να μην το κυνηγήσεις!
δεν θα έρθει η ευτυχία μαγικά όταν χάσεις τα κιλά σου, αφού έχεις μία ευκαιρία μην την αφήσεις να πάει χαμένη!!
θα σου πω κ τη δική μου περίπτωση, μ άρεσε κάποιος πολλούς μήνες κ αυτός μου έδειχνε πολύ ενδιαφέρον κ κάναμε συνέχεια πράγματα μαζί αλλά δεν έδινα πάτημα για κάτι παραπάνω Λόγω κιλών/αυτοπεποίθησης/επειδή είχα χωρίσει άσχημα την τελευταία φορά και σκάλωνα χίλια δύο..οι φίλες μου με βρίζανε, πως είμαι χαζή και τι περιμένω και δεν κάνω κάτι,ώσπου που κατάλαβα ότι κι αυτός δεν θα με περιμένει αιώνια να λύσω τα προβλήματα που εχω με τον εαυτό μου. Μετά από κανα εξάμηνο καταλαβαίνω ότι είχε βγεί για καφέ με μία άλλη ή οποία κ του την ψιλοέπεφτε.
ε, εκεί λέω όχι ρε γαμώτο!του μίλησα κ είμαστε μαζί τώρα :)
τόλμησέ το!
-
lipimeni
Σε καταλαβαινω απολυτα .Νιιωθω την ανασφαλεια σε ολο μου το πετσι,για το σωμα μου ,για τη συμπεριφορα μου και κυριως για τα συναισθηματα μου .Πολλε φορες οσο τρελο και αν ακουγεται οι αλλοι μς βλεπουν πολυ διαφορετικα απο τον τροπο που βλεπουμε εμεις οι ιδιοι τον εαυτο μας.Διαφορετικα μπορει να σημαινει ειτε θετικα ειτε αρνητικα.
Λοιπον εμενα πριν απο μερικα χρονια με ειχε προσεγγισει ενα αγορι , και εγω ημουν στο κοσμο μου,αν και μου αρεσε ενιωθα πολυ ανασφαλης με αποτελεσμα να τον αντιμετωπιζω απο τυπικα εως αδιαφορα.Μετα εκεινος (και με το δικιο του )εκανε πισω.Σε πληροφορω οτι εγω κολλησα τοσο πολυ μαζι του που για 2 χρονια δεν μπορουσα να τον βγαλω απο το μυαλο.Ειχα εστω και ψευτικες ελπιδες οτι καποια στιγμη θα ξαναενδιαφερθει για μενα απο μονο του(παρολο που η συμπεριφορα μου απεναντι του παρεμενε τυπικη).Καθε φορα που τον εβλεπα με επιανε ενας κομπος στο στομαχι.Ετοιμαζομουν μονο και μονο γι αυτον.Με ενα γεια του,χαιρομουν για εβδομαδες.Αν και ειχε τυχει να κανω κατι με κατι αλλους ,στην ουσια σκεφτομουν αυτον.Τελικα αυτος δεν ενδιαφερθηκε ποτε ξανα ,βεβεαια με τον καιρο και με αλλα γεγονοτα παει καιρος που τον ξεπερασα.
Αυτο ομως που αποκομισα(αν και παλευω να το εφαρμοσω και στην πραξη)ειναι οτι οταν θελεις κατι και σου δινεται η ευκαιρια να το εχεις να μην την αφησεις να παει χαμενη ,γιατι μπορει να μην ξαναρθει και ποτε.Για να ειμαι ειλικρινης ,πραγματι,μπορει να πας και να μην εξελιχθουν τα πραγματα οπως ευχοσουν,αλλα τουλαχιστον,προσπαθησες για αυτο που ηθελες.Πιστεψε μια αποριψη ειναι πολυ λιγοτερο βασανιστικη απο το να ζεις σε μια κατασταση διαρκους αμφιβολιας του τι θα γινοταν αν .
Οσο για την κοπελα που εχει .τη στιγμη που σε πηρε τηλ.για μενα ενδιαφερεται ,οποτε να τον παρεις και τα κομπλεξικα του τυπου "α θα αφησω μερικες μερες ετσι για το γαμωτο " προσωπικα δεν μου ταιριαζουν.Αν παλι σε κωλυει η σχεση του,τοτε για μενα ξεγραψε τον απο τη ζωη σου και προχωρα
-
Με λένε οτιοζα και είμαι 31 ετών.
Στην δική μου περίπτωση η φοβία είχε δημιουργηθεί όχι μόνο από τα κιλά, αλλά και από την χυλόπιτα που έχω φάει :bouncing:
Απο το να βγαίνω με κάποιον και να μου λέει ότι πρέπει να αδυνατίσω, στο γνωριμία μέσω ίντερνετ που του στέλνω φωτογραφία (130+ τότε) και δεν ξανάκουσα νέα του :lol:
Α, και μια ωραία περίπτωση, έβγαινε μαζί μου, μου ζητάει να το κρατήσουμε κρυφό, τσιλιμπούρδιζε μαζί μου και τελικά γούσταρε φίλη μου, κατά την λογική του “όποια κάτσει, ό,τι κάτσει, τρ&πα να'ναι, ό,τι νά'ναι”
Σορρυ για τους άντρες του φόρουμ αλλά όπως υπάρχουν γύναια που κοιτάνε μόνο πορτοφόλι έτσι υπάρχουν και τέτοιοι άντρες
Αλλά υπάρχουν και οι άλλοι άντρες :) ο πρώην μου π.χ. χωρίς να έχουμε κάτι κοινό, εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, δεν ήμουν ερωτευμένη, δεν ήταν ερωτευμένος, μου λέει ότι πιστεύει ότι ταιριάζουμε και ότι θα έπρεπε να δοκιμάσουμε... έτσι στην ψύχρα. Εγώ έπαιζα 110-120 τότε, αυτός 60κάτι με εμφάνιση όπου γυρνούσαν (και γυρνάνε) πολλάαα κεφάλια όταν περπατάει (έχει δουλέψει ως μοντέλο). Τελικά ταιριάζαμε :D ούτε μου είπε τίποτα για το βάρος μου και πάντα μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι. Του άρεσε ιδιαίτερα ότι δεν βάφομαι και παρ'όλα αυτά είμαι όμορφη (υπήρχε άντρας που το εκτίμησε!) βέβαια εγώ δεν βάφομαι από βαρεμάρα αλλά άλλο αυτό :lol: τελικά είχαμε προβληματάκια που γίνανε προβληματάρες και αποφασίσαμε να μείνουμε φίλοι :)
Όμορφος άνθρωπος (εσωτερικά), γενναιόδωρος, να σκέφτεται τον άλλον πάντα πριν κάνει κάτι, του χρωστώ πολλά για τις φοβίες που με βοήθησε να νικήσω
Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται ο άλλος! Εγώ νόμιζα ότι όλοι οι άντρες σκέφτονται “μια χοντρή”
Έχοντας βάλει Χ στην ερωτική ζωή (κι εγώ) πάω σε μια κοινωνική εκδήλωση με διάθεση “πάμε να πούμε καμιά μ@@@ια να περάσει η ώρα” και ούτε σκέψη να γνωρίσω κάποιον. Εκεί συναντω τον πρώην (δεν βγαίναμε ακόμα τότε, απλά τον ήξερα 4 μήνες περίπου) και μου λέει “είσαι πολύ όμορφη σήμερα”. Εγώ γνέφω καταφατικά λίγο ψυχρά και λέω ευχαριστώ σκεφτόμενη “πλάκα μας κάνει”. Όταν τα φτιάξαμε μου είπε ότι εκείνη την ημέρα ένιωσε πολύ ηλίθιος γιατί από την έκφραση που πήρα νόμιζε ότι αυτό μου το λένε πολλοί και έπρεπε να μου πει κάτι άλλο, μου είπε ότι περίμενε ένα μήνα μετά για να με ξαναπροσεγγίσει για να ξεχαστεί η παντόφλα!!!!
Κακά τα ψέμματα, η εμφάνιση μετράει ΠΟΛΥ για ΚΑΠΟΙΟΥΣ. Αλλά όχι για όλους. Και εάν εκπέμπουμε το "αναρωτιέμαι πως στο δι@ο^ο σου αρέσω που είμαι έτσι" θα το δει ο άλλος. Γιατί χωρίς να το καταλαβαίνουμε τα περνάμε τέτοια μηνύματα
Μην με παρεξηγήσετε, δεν είναι το ότι "εάν έχω αυτοπεποίθηση δεν θα πληγωθώ"
Υπαρχουν άτομα που θέλουν να κυκλοφορούν με μια κούκλα βιτρίνας.
Για αυτούς το έχω χάσει το παιχνίδι είτε 120, είτε 90, είτε 70, στα 60 και άν ;)
Αλλά για αυτόν που θα κοιτάξει να ταιριάξει, να περνάει καλά, τα κιλά ίσως παίξουν ρόλο στην αρχή αλλά θα το προσπεράσει
Επίσης μετά από μια σειρά από ερωτικές απογοητεύσεις αποφάσισα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Πόνεσε αλλά βοήθησε.
Όλα ξεκίνησαν με αυτό το άρθρο http://www.vita.gr/html/ent/693/ent.1693.asp
Βλεπετε είδα ότι είχα ερωτευτεί ένα άτομο που θα ήθελα να έχω, γνώριζα κάποιον, μου συμπεριφερόταν σαν @@@@ίδι, μετά εγώ έπεφτα σε κατάθλιψη γιατί οι προσδοκίες μου δεν είχαν επαληθευτεί. Δεν είχα τίποτα, για να χάσω αυτό το τίποτα, δεν έχανα τίποτα. Μόνο προσδοκίες είχα!
lipimeni, καταλαβαίνω τι λούκι τραβάς, αλλά δεν υπάρχει εύκολη λύση
Ήμουν ερευτευμένη με κάποιον και μιλούσα με μια φίλη μου για το ότι ακόμα τον θέλω κι ας έχει εξαφανιστεί αυτός και κάτι τέτοια, ώσπου μου λέει η φίλη μου “πόσο καλά τον ξέρεις όταν δεν έχεις κάνει κάτι μαζί του” Κακά τα ψέμματα, στο σεξ βγαίνει ο πραγματικός χαρακτήρας του ανθρώπου, η πραγματική προσωπικότητα, τα ενδόμυχα πάθη του καθενός. Έναν εαυτό που δεν γνώρισα ποτέ, έναν εαυτό που μου έκρυψε. Πως ξέρω ότι αυτός ο εαυτός είναι όμορφος? Πως ξέρω ότι θα τον ήθελα εάν τον γνώριζα? Και υπάρχει και η πιθανότητα αυτός να έκοψε επικοινωνία επειδή φοβήθηκε ότι εγω θα έβλεπα κάτι σε αυτόν που δεν θα μου άρεσε!!! Τελικά, δεν ήμουν ερωτευμένη με εκείνον, ήμουν ερωτευμένη με αυτό που νόμιζα ότι είναι, και πόνεσε πολύυυυ όταν αυτό που νόμιζα ότι είναι, αυτός ο τζέντλεμαν, αλλάζει γνώμη, διακόπτει επικοινωνία και με αφήνει στα κρύα του λουτρού.
Επίσης και οι άντρες φοβούνται την χυλόπιτα! Υπάρχει ο "ας πάω με αυτή κι ας είναι παχιά γιατί έχω καιρό να γ@@@@ και δεν κάθεται τίποτα άλλο αυτόν τον καιρό” (true story, φίλος του αδελφού μου), αλλά υπάρχει και "κι αν δεν με θέλει και της πω να βγούμε και δεν θέλει και γίνω ρεζίλι?".
-
Η ανασφάλεια και ο φόβος εκπέμπεται όταν νομίζουμε ότι "κινδυνεύουμε" να πληγωθούμε
Προ ολίγων ημερών βγαίνω με μια μεγάλη παρέα, εγώ άνετη, ομιλητική (βασικό μου προσόν), για να μην τα πολυλογώ δύο μου ζήτησαν το τηλέφωνο μου για να τα πούμε στο μέλλον
Μου αρέσει κάποιος, όταν είναι να του μιλήσω μου κόβεται η λαλιά!!! :lol: Δεν θυμάμαι το όνομα μου! Με έχει πιάσει και μια πρόσθετη φοβία (πέρα από τα κιλά) για την ηλικία μου (είναι 5 χρόνια μικρότερος)
Γενικά, έτσι θα περνάει ο καιρός, προβλήματα να μου βρίσκονται να τα λύνω :lol:
Και μετά ο τάφος μου θα γράφει:
"Ανεπανάληπτη στο να βρίσκει προβλήματα"
και ένα που βρήκα πρόσφατα στο διαδίκτυο:
"Μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής της... ρουφούσε την κοιλιά της" :bigsmile:
Βρήκα και ένα άλλο ωραίο στο ίντερνετ που με έχει βάλει σε σκέψεις τον τελευταίο καιρό: "πολεμούσες με δράκους και ξέχασες να γίνεις πριγκήπισσα"
πόσους δράκους θα κυνηγήσω ακόμα??????? :no:
-
Να σας πω εδώ κορίτσια (και αγόρια) πως τα κιλα μου ουδέποτε ήταν φράχτης ψηλός για γνωριμίες :blush: αυτός ο άντρας που ενδιαφερόταν έβλεπε και πως δεν ειμαι αδύνατη ...εγώ γιατί να ντραπώ μετά? Και αμα βάλω και τον χωρισμό μου μετα που αρχισα να χάνω τα κιλά μου...τι να πω? έχουν και αυτοί τις ανασφάλειες τους.....:grind:
-
-
otiosa
Για πολλα like η εικονα!!!!!Αν ειχα fb θα το χα κανει ηδη!!!!¨)
-
lipimeni πρωτο απ'ολα μπραβο που εχασες τα κιλακια που ηθελες και που συνεχιζεις να κρατας προγραμματακι με την γυμναστικη και ολα..δευτερον το παλικαρι σε θελει καργα,μην το αφησεις ετσι,ΚΗΝΥΓΑ ΤΟ! τελος,για μας τις ακομα παχουλουλες
πως εφτασες απο 130+ στα 90+ ???
-
Εγω θα διαφωνίσω με το ότι είναι στο κεφάλι μας. Καλώς ή κακώς το πρώτο πράγμα που βλέπει ο άλλος πάνω μας είναι η εμφανισή μας. Αν δεν τον τραβηξει κάτι για να θελήσει να μας γνωρίσει, όσο γαμάτη προσωπικότητα και να έχουμε θα πάει για βρούβες. Κι αυτό το λέω εγώ που απο τότε που πάχυνα έχω μείνει ελάχιστα χωρίς κάποια σχέση. Απλά πιστεύω πως θα πρέπει αυτό που δείχνουμε προς τα έξω να μην βασίζεται στην σωματικη μας εμφάνιση μόνο. Δηλαδή μπορουμε να τονίσουμε το όμορφο προσωπάκι μας, και να βάλουμε ρούχα που κολακεύουν τον σωματότυπο μας. Εχω σιχαθεί να βλέπω παχύσαρκα άτομα να φοράνε τσουβάλια και να βγαίνουν έξω σαν κλόοουν. Συγνώμη αν προσβάλω κάποιον, αλλά αν καθησυχαστουμε στο "α είμαι χοντρή δεν μπορώ με τίποτα να είμαι ωραία" τότε χαθήκαμε.
Όσο για τις προσωπικές ιστορίες που ζητήθηκαν στην αρχή του τόπικ θα σας πω κι εγω την πιο προσφατή μου. Εδω κι έναν χρόνο περίπου είμαι με κάποιον ο οποίος γενικά προτιμά τις παχουλές κοπέλες. Όταν όμως του είπα πως πήρα απόφαση και θέλω να το αλλάξω και να επιστρέψω στα κανονικά μου κιλά, όχι μόνο με ενθάρυνε αλλά actually μου βρηκε μια γνωστη του διαιτολόγο η οποία θα μου έκανε καλύτερη τίμη, γιατί είμαι ανέργη, αλλά επίσης ξεκινησε και διατροφή και γυμναστήριο μαζί μου. Εκεί που θέλω να καταληξω είναι ότι μπορεί η πρώτη επαφη να ειναι η εμφάνιση αλλά αν ο άλλος σε γνωρίσει και σε αγαπήσει για το είναι σου, ακόμα κι αν αλλάξει η εμφανιση σου, αυτός δεν θα φύγει. Αλλά για να έρθει αυτό το στάδιο, πρέπει πρώτα να προσπεράσουμε το προηγούμενο.