Quote:
Originally posted by agh
Εχω μαθει απο πολυ μικρη ενα παραμυθι κ ειναι σα να γραφτηκε πανω μου κ δε σβηνει.
Οτι δεν αξιζω
Ειλικρινα αυτο το στορυ δεν το καταλαβα ποτε.
Γιατι πρεπει να \"αξιζουμε\" σωνει και καλα?
Γιατι πρεπει να προσπαθουμε να ειμαστε πρωτοι (η αντε κοντα στους πρωτους καλυτερους)???
Τι θα γινει αμα δεν αξιζουμε τιποτα ??
Τι θα γινει αμα ειμαστε οι τελευταιοι απο τους τελευταιους στα παντα???
Απλα αναρωτιεμαι που επιδραει στην ψυχολογια το ολο ζητημα, οχι κατι αλλο.
Επι του προσωπικου:
Δεν εχω ασχοληθει ποτε μου αν αξιζω κατι και για να μην μπαινω σε διλληματα προτιμουσα να λεω παντα οτι δεν αξιζω μια και ημουν μια χαρα με τον εαυτο μου, μιας και διαλεγα την χειροτερη εκδοχη.
-----
Επισης θυμαμαι στο στρατο οταν ημουν φανταρος,
μας ειχαν βαλει σε ενα γηπεδο να κανουμε παρελαση με οπλο και καναμε αδιακοπη παρελαση μεσα στον ηλιο.
Ολοι συνεχιζαν για χιλιομετρα να προσπαθουν και να μην τα παρατησουν θελωντας να δειξουν οτι αντεχουν....
Τεσπα, κανω ενα γυρο του γηπεδου και λεω τι λεει ο ανθρωπας?? σιγα μην κατσω να του αποδειξω οτιδηποτε.
Στο καπακι καθομαι στην ακρη και πιανω το οπλο και το περναω στους ωμους σαν γκλιτσα και εκοβα τον δεκανεα που ερχοταν κατα πανω μου μαινομενος να μου λεει οτι δεν αξιζω και κατι τετοιες αηδιες.
Οποτε του λεω, κανε μας την χαρη παλικαρι μου να βρεις αλλους να κανουν γυρους για να κανεις το κεφι σου.
Και τοτε ημουν απορημενος με το κομπλεξ των υπολοιπων που πασχιζαν μεσα στον ηλιο, να αποδειξουν τι αραγε???
Τι να πω.... μερικα πραγματα απλα δεν τα καταλαβαινω.