-
sethunya δε με πιανει ο υπνος.. κοιταξε να δεις..ειμαι της αποψης πως αν σ τυχει κατι τετοιο...συνεχιζεις ακαθεκτος....αν κατσεις και στεναχωρεθεις,χεσε μεσα!το εχασες το παιχνιδι..τα 6 θα γινουν 8 ,τα 8 -->12 και το ξερεις το εργο..βαθια ανασα και βουρ συνεχιζεις..δυσκολο αλλα γίνεται!
-
Lipimeni καλημέρα :bouncing:
Λέω από σήμερα να αρχίσω να προσέχω λίγο. Μήπως χάσω κανένα κιλό..
Και εγώ κοιμήθηκα ελάχιστα..
Πάντως εσύ έχεις κάνει απ'ό,τι βλέπω μεγάλη πρόοδο. Και εις κατώτερα σου εύχομαι,
να φτάσεις γρήγορα στον στόχο σου!
-
Ας απομυθοποιήσουμε επιτέλους αυτα τα νούμερα!!!!!! Δηλαδή οκ τι είναι το 100? Τι είναι τγο 120??? Αριθμοί. Και για την ακρίβεια αριθμοι οι οποίοι είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε!!!
-
Αριθμοί που μας κάνουν δυστυχισμένες! :sniffle:
(μήπως είναι στο πόδι μας; :p )
-
εφαγα καμμια δεκαρια ντονατσακια κι αυριο ορκιζομαι θα ζυγιστω και ερχομαι να σας πω νουμερο. Κι αρχιζω. Εχετε δικιο. Δεν παυω να φοβαμαι για αυτο που θα δω, το εχω ριξει στο φαγητο, οχι κι αδικα. Για τοσους και τοσους λογους εχω φαει, τωρα ηταν πολυ σημαντικος...και εχασα τον εαυτο μου για λιγο. Ελπιζω να μπω σε ενα ρυθμο!
-
δεν υπάρχει λόγος πανικού κατά τη γνώμη μου, απλά να ξαναμπεί κανείς στο πρόγραμμα πρέπει...
-
πως??????????????????????? :(
-
χμμ εμένα το κίνητρο είναι να δοκιμάσω κάποιο ρούχο που δε μ κάνει... χαχα
-
εγώ έβγαλα τον εαυτό μου φώτος και ταρακουνήθηκα λίγο, είδα πως είμαι πραγματικά γτ η αλήθεια είναι πως νόμιζα πως είμαι καλύτερη :P θυρυβήθηκα που είδα οτι έχω μεγάλη κοιλιά ( σημάδι κακής υγείας) και πραγματάκια να πετάνε από παντού.. αν δεν έχω τώρα υγειές σώμα , τότε πότε? αυτό μου δίνει κίνητρο εμένα!
-
Θα συμφωνήσω για τα ρούχα ΧΔ
-
zygisthka εκανα και τικερακι, αρχη της χρονιας ξεκινησα απο 108.8 κιλα. Αι αμ μπακ!
-
Aντε και καλή συνέχεια :-D Τι ύψος έχεις;;;