Παιδιά 47% έχω εγω κι ειμαι σχεδόν 100 κιλά άνθρωπος...αυτα που λέτε τα νουμερα ειναι υπερβολικά νομίζω :)
Printable View
Παιδιά 47% έχω εγω κι ειμαι σχεδόν 100 κιλά άνθρωπος...αυτα που λέτε τα νουμερα ειναι υπερβολικά νομίζω :)
όχι δεν είναι υπερβολικά τα νούμερα. εσύ μπορεί να είσαι πολύ ψηλή ή να έχεις άλλο σωματότυπο. τι δείκτη bmi έχεις?
επίσης αν κάποια συσσωρεύει πάχος στο πάνω μέρος (στήθος,μπράτσα κοιλιά) πιθανότατα έχει μεγαλύτερο ποσοστό λίπους.
εγώ μπορεί να είμαι 25 κιλά λιγότερα από εσένα αλλά να έχουμε το ίδιο πάχος στο πάνω μέρος του σώματος.
όσο για το μέλι νομίζω η λογική πάει οτι από το να κοιμηθείς νηστικός (να μη φας βραδινό) κ αποθηκεύσεις λίπος, καλύτερα να φας μέλι . από το ολότελα δηλαδή. αν κ πιστεύω οτι το βραδινό είναι απαραίτητο
ναι κουταλάκι εννοούσα chris
α επίσης παίζει ρόλο και ο σκελετός. κάποιοι είναι βαρυκόκκαλοι κ κάποιο όχι. μπορεί να έχουν περισσότερο βάρος αλλά λιγότερο λίπος.
Είμαι 1,78 κι έχω BMI 30,6!
Το θέμα με τον σκελετό δεν ισχύει, είναι μύθος :) Εκτός κι αν μιλάμε για άτομα τρίτης ηλικίας με οστεοπόρωση κλπ. Μου το είχε πει η διατροφολόγος που πήγαινα, δεν παίρνω όρκο πως ισχύει αλλά την εμπιστευόμουν!
δν ξέρω αν είναι μύθος αλλά η απλή λογική μου μου λέει οτι κάποια κοπελίτσα που έχει μεγάλη λεκάνη ,πιο μεγαλοκαμωμένα χαρακτηριστικά, δν μπορεί όλο και αυτό θα παίζει ρόλο κατά της στην ζυγαριά(κ υπέρ της από άποψη πραγματικού πάχους) σε σχέση με κάποια κοπέλα που βλέπεις οτι έχει πιο μικροκαμωμένη κατανομή.
εμένα μια φίλη μου με λέει κοτοπουλοπόδια, γιατί έχω κάτι μικροκαμωμένες γαμπίτσες οι οποίες σέρνουν κ όλο μου το βάρος.
εμένα ο bmi είναι 28-29 και είμαι 77 κιλά οπότε καταλαβαίνεις οτι δν πρέπει να κρίνουμε από το βάρος.
Κοίτα λογικά παίζει ρόλο το ύψος για το σχετικά κοντινό bmi μας, δεν νομιζω πως ειναι θεμα σωματοτυπου, γιατι εγω π.χ έχω αρκετά μικρή μέση για το σώμα μου, όπως εσύ έχεις γάμπες π.χ. Θελω να πω η διαφορά στα κόκαλλα περα απο το ύψος νομίζω είναι αμελητέα :)
τασο γεια σου,θα ηθελα την βοηθεια σου...τι ετρωγες και γενικα τι εκανες..;);)Quote:
Originally posted by Tassos67i
Πριν μου έλεγαν και το πίστευα, ότι είμαι...βαρυκόκκαλος.
Πριν νόμιζα ότι είχα τεράστια μέση και γοφούς λόγω οστών λεκάνης.
Η εμπειρία μου μου έδειξε ότι ήμουν απλώς τετράπαχος.
Στεγνώνοντας εξέπεσαν και οι προσωπικοί μου..μύθοι.
ποιες είναι οι συνέπειες? εννοείς στο wc?
λες να ξεκινησω με ελαφρια πρωτεινικη?
δηλαδή....πρωι ασπράδια αυγων
μετα γιαουρτι μεαμυγδαλα
μεσημερι ψητο με σαλατα
βραδυ σαλατικο
μου αρεει να βραδυ να πινω σκετο κακαο
και ενδιάμεσα κανα φρουτο..τι λες?
Αυτό δεν είναι ελαφρά πρωτεϊνικη, αυτό είναι καθαρά πρωτεϊνικη :P Μην κόψεις εντελώς τους υδατάνθρακες, είναι αυτό που λέμε χημικές διαιτες :) Ισορροπία πάνω απο όλα!!!!
σκεφτομαι και για κανα φρουτο στα ενδιαμεσα και η σαλατα να ειναι σε μεγαλυτερη ποσοτητα απο την πρωτεινη
Πρωινό: Γιαούρτι 2% + φρούτο + 10 αμύγδαλα
Μεσημεριανό: Σαλάτα απεριόριστη + φιλέτο μοσχάρι ή κοτόπουλο + 3 κουταλιές της σούπας μπασμάτι.
Βραδινό: Σαλάτα με τόνο σε νερό.
Ενδιάμεσα σνακς: Φρούτο εποχής με μια χούφτα ξηρούς καρπούς.
καπως ετσι το σκεφτομαι,,,,την μεγαλη βδομαδα θα βαλω και τα μακαρονια ολικης και οσπρια κ μετα σιγουρα μια φορα την βδομαδα θα βαλω οσπρια με σαλατα
το ψωμι ειδικα αν ειναι απο λευκο αλευρι με πειναει υπερβολικα,οπβς και η πατατα η βραστη η τα μακαρονια....ας ξεκινησω και βλεπουμε