ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
Printable View
ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
Καλησπέρα κορίτσια!
Σκάρλετ μου, προσωπικά αυτά τα "φρούτα" που λες,Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Όσο για τα μοντέλα και τους μόντελους ε ας μην υπερβάλουμε :P Στις παραλίες κυκλοφορουν και πολλά φρούτα, που συνηθως δεν εχουν καν επίγνωση της κατάστασης όπως εμείς.
τα ζηλεύω και τα θαυμάζω πολύ.
Πρέπει να έχεις μεγάλα επίπεδα ωριμότητας, πολλά κότσια και να αγαπάς πολύ τον εαυτό σου
για να καταφέρεις να γράψεις εκεί που δεν γράφει όλα τα ταμπού και τα στερεότυπα της ηλίθιας κοινωνίας
και να μπορέσεις να ευχαριστηθείς το μπάνιο σου σαν άνθρωπος.
Δεν έχουμε εμείς δικαίωμα να χαρούμε τις θάλασσές μας χωρίς να νιώθουμε άσχημα;
Για μένα θα είναι πολύ μεγαλύτερο προσωπικό κατόρθωμα αν πριν χάσω τα κιλά, βγω στην παραλία και είμαι καλά με τον εαυτό μου και δεν ντρέπομαι,
παρά να περιμένω ν' αδυνατίσω για να βγω.
Δεν είπα να ντρέπεται κανείς ή να μην διασκεδάζει! Αλλά αν είσαι 150 κιλά, μην μου βγεις στην παραλία με το στριγνκ :)
Αν το λέει η καρδούλα της, γιατί να μη βγεί;
Γιατί το οτι το λέει η δική της η καρδούλα δεν σημαίνει πως πρέπει να το ανεχτούν και τα ματάκια του κόσμου! Είναι το θέμα της αυτογνωσίας. Οκ έχουμε ένα πρόβλημα, ας το αναγνωρίσουμε τουλάχιστον :) Βάλε ένα κανονικό μαγιό, καλώς ή κακώς ένα παχύσαρκο σώμα δεν είναι όμορφο μέσα στο στρινγκ! Να βάλει κάτι που να την κάνει να φαίνεται όμορφη, όχι κάτι που δεν της πάει!
Ποιός μας έχει μάθει (για να μην πω "επιβάλλει") αγαπητή Σκάρλετ ότι ένα παχύσαρκο σώμα είναι άσχημο μέσα σε στρινγκ;Quote:
Γιατί το οτι το λέει η δική της η καρδούλα δεν σημαίνει πως πρέπει να το ανεχτούν και τα ματάκια του κόσμου! Είναι το θέμα της αυτογνωσίας. Οκ έχουμε ένα πρόβλημα, ας το αναγνωρίσουμε τουλάχιστον :) Βάλε ένα κανονικό μαγιό, καλώς ή κακώς ένα παχύσαρκο σώμα δεν είναι όμορφο μέσα στο στρινγκ! Να βάλει κάτι που να την κάνει να φαίνεται όμορφη, όχι κάτι που δεν της πάει!
Η κοινωνία, με όλα αυτά τα αρρωστημένα πρότυπα ομορφιάς.
Γιατί να νιώσει ενοχές κάποια που θέλει να φορέσει στρινγκ;
Και γιατί να δώσει την παραμικρή δεκάρα για το τί βλέπουν τα μάτια των άλλων; Οι άλλοι ας πάνε να πνιγούνε!
Και για να το δούμε και συνολικότερα, πέρα από το θέμα της παχυσαρκίας... πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν σημάδια στο δέρμα τους είτε από εγκυμοσύνη, είτε από εγκαύματα, είτε από δερματικά θέματα (όπως πχ εγώ που έχω ψωρίαση) και δεν μπορούμε να τα κρύψουμε, τι θα κάνουμε;
Θα κυκλοφορούμε στην παραλία με κελεμπία για να μην ενοχληθούν τα ματάκια κάποιου κακοπροαίρετου ανθρώπου;
Όχι βέβαια!
Το φυσιολογικό ανθρώπινο σώμα, και τα σημάδια του μπορεί να έχει και σίγουρα κατά μέσο όρο είναι περισσότερα κιλά από τα ανορεξικά μοντέλα με το 0 νούμερο. Στην τελική, οι έχοντες σώμα μοντέλου είναι πολύ λιγότεροι.. ανήκουν στην μειοψηφία! Ας νιώσουν αυτοί άσχημα και όχι εμείς.
Έχω λίγο πιο έντονο ύφος στην απάντησή μου γιατί ειδικά εμείς, πιστεύω δεν είναι σωστό να κάνουμε τέτοιου είδους διακρίσεις. Θα έπρεπε να χαιρόμαστε που κάποιες "συναδέλφισσες" ευσωμούλες έχουν τα guts και εμφανίζονται με ρούχα που τονίζουν τη θηλυκή τους πλευρά, ακόμα και αν αυτό αποτελεί ταμπού για τους στενόμυαλους.
Και τέτοια στενόμυαλη ήμουν κι εγώ γιατί επηρεαζόμουν από αυτό το ταμπού και φορούσα συνέχεια μαύρα, αντρικά ρούχα, δεν βαφόμουν ποτέ και ήμουν σαν τον νταλικέρη.
Σκεφτόμουν ότι αφού έχω αυτά τα κιλά, δεν έχω το δικαίωμα να ντύνομαι θηλυκά.
Τα τελευταία 2 χρόνια έχω αρχίσει δειλά-δειλά να αναδεικνύω την θηλυκή μου πλευρά.
Κορίτσια, ας μου επιτρέψετε να πω την άποψή μου..
Δεν είναι δύο τα μέτρα και τα σταθμά. Ή στρινγκ ή νταλικιέρης λουκ. Υπάρχει και το θηλυκό, κομψό ντύσιμο, που αναδεικνύει κάθε σώμα. Μαύρο ή μπλε σκούρο παντελόνι (ναι, σκούρα χρώματα, είναι άλλωστε πιο κομψά και διαχρονικά), χρώμα από πάνω, ωραία κοσμήματα και αξεσουάρ. Χρώμα αν το επιθυμούμε. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το τόταλ μπλακ ή το τόταλ μπλε σκούρο, με έντονο μακιγιάζ και κόσμημα.. Όσο για το μαγιώ, αν κάποια φορά τα ξέκωλα στην καθημερινόητά της, τότε ας το κάνει και δημόσια. Αλλιώς γιατί να προκαλεί; Γιατί, για μένα τουλάχιστον, για να τολμήσεις να βάλεις στρινγκάκι στην παραλία δεν αρκεί να είσαι λεπτή. Πρέπει να είσαι κορμάρα! Αλλιώς κράτα το για ιδία χρήση. Έχει μία νότα πρόκλησης, ας μην το αρνηθούμε αυτό..
Χθες κιόλας είδα στον ύπνο μου πως ήμουν σε κατάμεστη κοσμική παραλία, της Μυκόνου παρακαλώ και φορούσα μωβ μπικίνι με κορδονάκια! Έχω να φορέσω τέτοιο μαγιώ εκατό χρόνια! Είχα ένα τέτοιο, τυρκουάζ νομίζω, στο λύκειο. Μετά το χάος.. Αρχικά χαιρόμουν με την κορμάρα μου και μετά συνειδητοποίησα πως έχασα τάχα τα μαλλιά μου και είπα, άντε φαλάκρα, άσε την κορμάρα και τρέχα να κρυφτείς, για άλλο λόγο αυτή τη φορά..
εμένα πάντως "τα φρούτα" δν μου χαλάνε την αισθητική, ίσα ίσα με μια μικρή δόση εγωπάθειας μου θυμίζουν οτι δν είμαι η μόνη misfit στον κόσμο. ούτε τα μοντέλα με ενοχλούν τόσο πια. έτσι δν θα γίνω ποτέ.αν κάποτε αρρώσταινα από αυτό το μαράζι τώρα πια περάσανε τα χρόνια έχω άλλα θέματα πιο βασικά να μου αποσπούν το ενδιαφέρον. η τρίτη η κατηγορία είναι αυτή που μενοχλεί αφάνταστα, από τους οποίους θα πρεπε να παίρνω κουράγιο αλλά αντιθέτως τους κοιτώ κάτω από τα γυαλιά μου με βλέμμα σατανικό , ενώ το ύφος μου είναι κ καλούα αδιάφορο. αυτούς που είναι σαν κ μένα αλλά αυτό το καλοκαίρι κατάφεραν να βγουν στην παραλία στην καλύτερη βερσιον του εαυτούς τους, (ακόμα κ αν λέω από μέσα μου οτι η δική τους καλύτερη βερσιόν είναι η χειρότερη δική μου
χαχαχαχ σαταν λαφ). είμαι μια μέγαιρα το παραδέχομαι.
δν ξέρω αν έχετε νιώσει όπως εγώ η αν έχω ξεπεράσει επίπεδα κακιοσύνης
ΧΑΧΑΧΑ:smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
καλά σε λέει η σκάρλετ. τώρα είναι κ προεκλογική περίοδος μην παρασέρνεσαι:lol:
Με κάλυψες απόλυτα. Παιδιά το να είσαι θυληκό δεν σημαίνει να είσαι ξέκωλο ούτε να φοράς πράγματα που δεν σου πάνε. ίσα ίσα μια παχυσαρκη γυναίκα θα φαινεται πολύ πιο θυληκή, σέξυ, κι ότι άλλο θες με κάτι που της πάει! Εγώ ακόμα και στα 125 κιλά δεν είχα σταματήσει να βάφομαι να φτιάχνομαι κλπ, απλά φόραγα πιο συμαζεμένα ρούχα που μου πηγαιναν! Μαντζουράνα μου δεν είναι ανάγκη να νταλικεριάσεις, είναι ανάγκη όμως να σεβεσαι τον εαυτό σου και να είσαι όμορφη!! Και για να είσαι όμορφη πρέπει να μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που φοράς :)Quote:
Originally posted by Ava
Κορίτσια, ας μου επιτρέψετε να πω την άποψή μου..
Δεν είναι δύο τα μέτρα και τα σταθμά. Ή στρινγκ ή νταλικιέρης λουκ. Υπάρχει και το θηλυκό, κομψό ντύσιμο, που αναδεικνύει κάθε σώμα. Μαύρο ή μπλε σκούρο παντελόνι (ναι, σκούρα χρώματα, είναι άλλωστε πιο κομψά και διαχρονικά), χρώμα από πάνω, ωραία κοσμήματα και αξεσουάρ. Χρώμα αν το επιθυμούμε. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το τόταλ μπλακ ή το τόταλ μπλε σκούρο, με έντονο μακιγιάζ και κόσμημα.. Όσο για το μαγιώ, αν κάποια φορά τα ξέκωλα στην καθημερινόητά της, τότε ας το κάνει και δημόσια. Αλλιώς γιατί να προκαλεί; Γιατί, για μένα τουλάχιστον, για να τολμήσεις να βάλεις στρινγκάκι στην παραλία δεν αρκεί να είσαι λεπτή. Πρέπει να είσαι κορμάρα! Αλλιώς κράτα το για ιδία χρήση. Έχει μία νότα πρόκλησης, ας μην το αρνηθούμε αυτό..
Χθες κιόλας είδα στον ύπνο μου πως ήμουν σε κατάμεστη κοσμική παραλία, της Μυκόνου παρακαλώ και φορούσα μωβ μπικίνι με κορδονάκια! Έχω να φορέσω τέτοιο μαγιώ εκατό χρόνια! Είχα ένα τέτοιο, τυρκουάζ νομίζω, στο λύκειο. Μετά το χάος.. Αρχικά χαιρόμουν με την κορμάρα μου και μετά συνειδητοποίησα πως έχασα τάχα τα μαλλιά μου και είπα, άντε φαλάκρα, άσε την κορμάρα και τρέχα να κρυφτείς, για άλλο λόγο αυτή τη φορά..
συμφωνω τα ψηλομεσα παντελονια κανουν τα ποδια σου να φαινονται πιο μακρια και λεπτα και τα ωραια αξεσουαρ τραβανε το ματι!επισης οσο για τοα μακιγιαζ θα προτεινα οχι πολυ ροζ αποχρωσεις,bronzer στα μαγουλα για κοψιματα και εντονο κραγιον με απλα ματια με μασκαρα και μολυβι!!!επισης λιγο τακουνακι οχι φλατ γιατι δειχνουν κοντα τα ρουχα!οσο για τα μαλλα εμενα δεν που πανε τα μπουκλακια γιατι το προσωπο δειχνει πιο στρογγυλο!!!δεν χρειαζεται ολοι να ακολουθουμε τη μοδα και να βαζουμε πραγματα που δεν μας πανε οπως χαμηλοκαβαλα τζιν..πρεπει οτι βαζουμε να μπορουμε να υποστηριζουμε και να νιωθουμε καλα σε αυτο!!!!παντα να περιποιουμαστε τον εαυτο μας!εγω σε μια φαση της ζωης μου ειμουνα του στυλ αφου χαλια ειμαι γιατι να περιπουουμαι?μεγα λαθος!!!
Καλημέρα σας!
Κορίτσια, μα πόσες παχύσαρκες έχετε δει στην παραλία με στρινγκάκι πια; Δεν υπάρχουν τέτοιες. Κι αν υπάρχουν είναι 1 στις 1000 για να μην πω λιγότερο.
Αυτές που υπάρχουν είναι παχύσαρκες που μπορεί να έκαναν το "υπέρτατο και θανάσιμο" λάθος να φορέσουν μπικίνι αντί για κελεμπία και οι άλλοι αμέσως να πάνε να τις φάνε! Έλεος!
Εγώ αυτές υποστηρίζω κυρίως με το προηγούμενό μου ποστ και θα συνεχίζω πάντα να τις υποστηρίζω.
Μαντάμ σου σου μου....
δυστυχώς όλοι το κάνουμε αυτό.
Και εγώ παλαιότερα κοιτούσα με ανάλογα συναισθήματα (πάντα διακριτικά βέβαια) άτομα με περισσότερα κιλά από εμένα.
Και πάντα ένιωθα και νιώθω ανθρώπους με πολλά κιλά να με κοιτάνε πιο πολύ στο δρόμο από τους υπόλοιπους ανθρώπους.
Είναι ένας ψυχολογικός μηχανισμός νομίζω, που έχουμε την τάση να "χτυπάμε" ή να υποτιμάμε άτομα με το ίδιο πρόβλημα με μας, γιατί στο πρόβλημά του καθρεφτίζεται το δικό μας.
Και αυτό γίνεται όχι μόνο με τα σωματικά ελαττώματα, αλλά και με τις ελαττωματικές συμπεριφορές.
Πχ, για μερικά χρόνια είχα πέσει θύμα έμμεσης εκμετάλλευσης από μια "φίλη" (κάτι που σταμάτησε ευτυχώς πριν 5 μήνες περίπου). Όλο εκείνο το διάστημα, φυσικά δεν μπορούσα να καταλάβω ότι με εκμεταλλεύεται. Όμως, όταν κάποιος "εκμεταλλευόταν" έμμεσα κάποια φίλη μου, εγώ εκνευριζόμουν σε αδικαιολόγητα μεγάλο βαθμό και της έκανα επίθεση "γιατί κάθεσαι και σ' εκμεταλλεύεται? δεν το βλέπεις? στραβή είσαι?" Και όμως εγώ ήμουν η πιο στραβή γιατί την δική μου θυματοποίηση δεν την έβλεπα.
Γενικότερα μας ενοχλεί στους άλλους ό,τι ακριβώς μας ενοχλεί και πάνω στον εαυτό μας.
Υπάρχει η ανθρώπινη τάση βέβαια να "κατασπαράξουμε" ό,τι ξεφεύγει από το γενικά αποδεκτό, αλλά αυτό είναι άλλο.
Εδώ και καιρό πάντως, έχω καταφέρει (στην αρχή με προσπάθεια και πλέον εντελώς φυσικά), να μην "κοιτάζω" ανθρώπους είτε με παραπάνω κιλά, είτε με κάποιο θέμα γενικότερα γιατί ξέρω ακριβώς πώς αισθάνονται όταν οι άλλοι τους κοιτάνε.
Ναι, καταλαβαίνω αυτό που λες και συμφωνω!Quote:
Με κάλυψες απόλυτα. Παιδιά το να είσαι θυληκό δεν σημαίνει να είσαι ξέκωλο ούτε να φοράς πράγματα που δεν σου πάνε. ίσα ίσα μια παχυσαρκη γυναίκα θα φαινεται πολύ πιο θυληκή, σέξυ, κι ότι άλλο θες με κάτι που της πάει! Εγώ ακόμα και στα 125 κιλά δεν είχα σταματήσει να βάφομαι να φτιάχνομαι κλπ, απλά φόραγα πιο συμαζεμένα ρούχα που μου πηγαιναν! Μαντζουράνα μου δεν είναι ανάγκη να νταλικεριάσεις, είναι ανάγκη όμως να σεβεσαι τον εαυτό σου και να είσαι όμορφη!! Και για να είσαι όμορφη πρέπει να μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που φοράς :)
Εννοείται ότι πρέπει να έχουμε την συναίσθηση του τί μας κάνει κομψούς.
Απλά και αυτές που δεν την έχουν αυτήν την συναίσθηση, ας τις αφήσουμε ήσυχες να χαρούν με ό,τι θέλουν!
Πολλά πολλά +++++ σε αυτό!! Είναι ωραίο να περιποιούμαστε τον εαυτό μας! Εγω νιωθω υπέροχα καθε φορα που θα κάτσω να βαφτώ να ντυθώ καλά κλπ!Quote:
Originally posted by Missmary852
συμφωνω τα ψηλομεσα παντελονια κανουν τα ποδια σου να φαινονται πιο μακρια και λεπτα και τα ωραια αξεσουαρ τραβανε το ματι!επισης οσο για τοα μακιγιαζ θα προτεινα οχι πολυ ροζ αποχρωσεις,bronzer στα μαγουλα για κοψιματα και εντονο κραγιον με απλα ματια με μασκαρα και μολυβι!!!επισης λιγο τακουνακι οχι φλατ γιατι δειχνουν κοντα τα ρουχα!οσο για τα μαλλα εμενα δεν που πανε τα μπουκλακια γιατι το προσωπο δειχνει πιο στρογγυλο!!!δεν χρειαζεται ολοι να ακολουθουμε τη μοδα και να βαζουμε πραγματα που δεν μας πανε οπως χαμηλοκαβαλα τζιν..πρεπει οτι βαζουμε να μπορουμε να υποστηριζουμε και να νιωθουμε καλα σε αυτο!!!!παντα να περιποιουμαστε τον εαυτο μας!εγω σε μια φαση της ζωης μου ειμουνα του στυλ αφου χαλια ειμαι γιατι να περιπουουμαι?μεγα λαθος!!!
Μαντζουράνα μου, απλά λέω πως ίσως να έπρεπε να τους βοηθήσουμε σε αυτό, η αυτογνωσία είναι το πρώτο βήμα για την βελτίωση!!