66,7 μετα από χθεσινοβραδινο υπερφαγικο. Στοχος 64.
66,7 μετα από χθεσινοβραδινο υπερφαγικο. Στοχος 64.
Καλημέρα κορίτσια μου!!!
Λοιπόν, πρωινή αναφορά:
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΡΧΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ
3/6/14 30/6/14
afratoulini 90 75 (?) > 72
baclavadaki 66 > 63.300
eve30++ 95.8 > 91.900
katerina71 81.8 > 78.500
μανταμ σου σου 72 > 69.100
Nelli_ 90.100 > 86.500
purple violet 97 > 93.100
sarah1989 66,7 > 64,00
sparrow 73 > 70.00
(αλφαβητική σειρα εννοείται κορίτσια)
Κατερίνα μου,θα γράφουμε αν χάσαμε, τι γυμναστική κάναμε κτλ όποτε θέλουμε. θα μοιραζόμαστε όλες τις επιτυχίες μας με σκοπό να ιντριγκάρουμε η μια την άλλη και να την παρακινήσουμε!!!
Καλή μας επιτυχία!!!
Εξαιρετικα!!! Καλη μας αρχη!!!
baklavadaki, χαιρομαι και δε χαιρομαι που σε βλεπω εδώ...Εννοω, χαιρομαι που βλεπω παλιους γνωριμους αλλα ηλπιζα να ειχες πετυχει το στοχο σ (όπως κι εγω αλλωστε). Ουφ τα λεω λιγο μπερδεμένα....
Ελπιζω να πετυχουμε το στοχο . ΤΕΛΟΣ
Να ιντριγκάρουμε έ? :bouncing:Α μου αρέσει όλο και πιο πολύ ο διαγωνισμός
Λοιπόν κοριτσάκια θα σας σκίσω.:blush:
Είμαι αποφασισμένη να αγοράσω καινούριο μαγιό φέτος και μάλιστα ίσως και ….μπικίνι. Τέλος τα ολόσωμα και συγκεκριμένα το ολόσωμο το μαύρο που φοράω τα τελευταία τρία χρόνια (και που …… με το ζόρι μου κάνει τώρα). :P
Ο χρόνος είναι τέλειος, έχουμε μπροστά μας δύο ολόκληρους μήνες (ιούνιος και ιούλιο) για τον μήνα των διακοπών, τον Αύγουστο.
Κλείνουν τα σχολεία σε λίγες μέρες οπότε μου φεύγει ένα άγχος για την κορούλα μου (να την ετοιμάζω, να την διαβάζω κ.τ.λ.) οπότε είμαι σίγουρη ότι θα νικήσω.
Η συνδρομή μου στο γυμναστήριο τελείωσε, αλλά δεν με πτοεί. Έχω ποδήλατο στο σπίτι και κάθε ΣΚ γήπεδο για γρήγορο περπάτημα (όχι τρέξιμο δεν το αντέχω). Κάνω γυμναστική δύο χρόνια αλλά είχα επαναπαυτεί, και με διατροφή δεν έκανα τίποτα, άσε που κουραζόμουν υπερβολικά, μετά την δουλειά εκεί, και με την μικρή, δουλειές σπίτι κ.τ.λ. Τώρα όμως όλα καλύτερα, Ξεκίνησα και τρίωρα, για να δούμε, κοριτσάρες μου.:starhit:
Κατερίνα
το πιασες το mood...
μ΄αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.... για να δούμε όμως ποιος θα τερματίσει πρώτος!!!
εγώ πήρα ένα καινούριο εφέτος μαύρο μπικίνι γιατί δν μάφησε η φίλη μου να πάρω ολόσωμο, κ την άκουσα κακώς.τώρα η κοιλούμπα μου θα είναι σε κοινή θέα να κάνει σημάδι κάτω απτο βυζί κ ανάμεσα στα 3 φετόνια μου. το πλήρωσα πολλά φράγκα γιατί ήθελα να είναι ντιζαινάτο,νεανικό μοντέρνο αλλά κ να χωράει μέσα όλο μου το βίζο κ το δεξί κ το αριστερό κ να μην περισσεύει κιόλας. τόσα λεφτά δν έχω ξαναδώσει για μαγιό ο μαλάκας.
βγαίνω το σκ λόγω εκδρομής στην πλαζ μαζί με κάμποσες μοντέλες. κ πάλι είμαι η παχύτερη με 10 κιλά διαφορά από την πιο γεμάτη από αυτές.
όντως το μαύρο βοηθάει πολύ να δείχνουμε καλύτερες, πρώτη φορά πήρα μαύρο μαγιό κ μου άρεσε πολύ
sarah! ακόμα εδώ ναι. Τη φετινή χρονιά μπορώ να πω πως δεν το προσπάθησα καθόλου. Με παρακινεί όμως αυτό το τόπικ!Είναι και ο στόχος εφικτός, εφικτός αλλά σημαντικός για μένα οπότε ελπίζω να πετύχουμε αυτή τη φορά!Quote:
Originally posted by sarah1989
Εξαιρετικα!!! Καλη μας αρχη!!!
baklavadaki, χαιρομαι και δε χαιρομαι που σε βλεπω εδώ...Εννοω, χαιρομαι που βλεπω παλιους γνωριμους αλλα ηλπιζα να ειχες πετυχει το στοχο σ (όπως κι εγω αλλωστε). Ουφ τα λεω λιγο μπερδεμένα....
Ελπιζω να πετυχουμε το στοχο . ΤΕΛΟΣ
Eve μου, τι ρωτάς, είπαμε θα τερματίσω πρώτη.:starhit:
Μαντάμ σου σου φοβερή η περιγραφή σου, αλλά θα τερματίσω πρώτη:D
Sarah δεν ξέρω για σένα αλλά θα τερματίσω πρώτη:D
Baklavadaki δεν ξέρω για σένα αλλά θα τερματίσω πρώτη:D
Y.Γ.1. Μαντάμ σου σου μαζί σου!!!!, είμαι αποφασισμένη να τα «σκάσω» για ένα μπικίνι!!!! ντιζαινάτο,νεανικό μοντέρνο!!!!! Και θα τα σκάσω!!!!!Αλλά όχι τώρα, τέλος ιουλίου!!!!
Υ.Γ. τικεράκι δεν ξέρω να βάζω:sniffle:
Katerina δες εδώ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1580
για να βάλεις τικεράκι
Μανταμίστα με γεια το μπικίνι και καλές βουτιές!!!
ps σταμάτα να βάζεις τον ευατό σου συνέχεια σε σύγκριση, δε βλέπεις τι πρόοδο έχεις κάνει?
Κορίτσια δεν ξέρω για σας εγώ ολόσωμο μαγιό έχω αγοράσει μόνο για το κολυμβητήριο και αυτό το έβαλα 1 φορά, μπικίνι, μπικίνι, μονοκίνι ενίοτε γενικώς δεν μασάμε....
εμένα θα βλέπουν? ας βλέπουν τις μοντέλες και ας μετράνε κόκκαλα...
παρεπιπτοντως και γω θα χρειαστώ καινούργιο μπικίνι για φέτος, θα πάρω στις εκπτώσεις μάλλον!
ευχαριστω eve μου
για να δούμε τι έκανα?
τα πήγες τέλεια!
Σε ευχαριστώ αρχηγέ!
Έτσι τέλεια θα τα πάω και ως το τέλος του μήνα.
Κορίτσια συγνώμη αλλά θα σας νικήσω, σας το λέω και το ξαναλέω από τώρα, για να είστε προετοιμασμένες, θα σας σκίσω. Πολύ δύσκολο να με νικήσει κάποια.
Ήδη από εχθές φοράω ένα στενό τζιν, το οποίο σήμερα μου κάνει λιιιιιιγο πιο χαλαρό και δεν είναι ελαστικό. (βοηθάει το στενό παντελόνι, σου το θυμίζει συνέχεια όταν είσαι σε δίαιτα).
Αχ τι έπαθα, από αύριο, άντε το πολύ μεθαύριο, μάλλον θα πρέπει να βρω ένα πιο στενό γιατί θα μου χαλαρώσει κι αυτό (μη γελάτε). Ζύγισμα λέω να κάνω την ερχόμενη Δευτέρα 9/6.
Καλη μας αρχη λοιπον!!!!!!!Quote:
Originally posted by baklavadaki
sarah! ακόμα εδώ ναι. Τη φετινή χρονιά μπορώ να πω πως δεν το προσπάθησα καθόλου. Με παρακινεί όμως αυτό το τόπικ!Είναι και ο στόχος εφικτός, εφικτός αλλά σημαντικός για μένα οπότε ελπίζω να πετύχουμε αυτή τη φορά!
κατερινα! Μια γρηγορη παρουσιαση μας για να με γνωρισουν και οι καινούριοι!
Παντα ημουν τροφαντο κοριτσακι. Το 2011 όμως...υπερτροφαντεψα.
Να μην τα πολυλογω μεσα στο 12 εχασα 20 κιλα κι εκτοτε εχω κολλησει στα 64-67 (με σπανιες φορες να καταφερνω τα 62). Θελω να φτασω τα 58-60 (η εστω να διατηρηθώ στα 62). Ειμαι τεμπελουλα και λαιμαργη. Επισης με εχουν καταστρεψει οι συχνες βραδινες εξοδοι και η μανα μου που εχει το σπιτι γεματο με ανθυγιεινα σνακ σουπερμαρκετ και σπιτικα γλυκα, κουλουράκια, πιτες κτλ κτλ.
Σπανια αθλούμαι (μ αρεσουν τα αθλήματα αλλα βαριέμαι φρικτα το γυμναστηριο+περιεργο ωραριο στη δουλεια). Ξεκινησα περπατημα-ποδηλατο αυτές τις μερες κι....αρχισε να βρεχει.
Ουφ! Την ιστορια της ζωης μου εγραψα!!!
Σαν να μου ακούγεσαι μη υπολογίσιμη αντίπαλος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. :smilegrin:
χιχιχιχιχ….σαν να μας λες ότι δεν θα νικήσεις δηλαδή.
ααα τότε τέλεια για μένα!!! Λαίμαργη, με σνακ στο σπιτι και μαμαδίστικα γλυκά, συχνές έξοδοι, βαριέσαι γυμναστική…περφεκτ!!!!
Άσε που νομίζω ότι θα βρεχει ολο τον ιουνιο κιόλας.
ΥΓ τι ύψος έχεις και θες να πεσεις από τα 60?