Είναι βρωμοδουλειά,αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει!Και ποτέ δε βρίσκονται και εθελοντές άλλοι,οπότε...Quote:
Originally posted by nowwhat
Η σωτηρια της ψυχης ειναι πολυ μεγαλο πραγμα, σαν ταξιδακι αναψυχης με ενα κρυμμενο τραυμα.
... Δυσκολο πραγμα αδελφουλα αυτο πολυ πολυ δυσκολο....
(Η κλητική προσφώνηση "αδελφούλα" πολύ μου άρεσε!Ένιωσα κάτι από μαύρη κοινότητα να μας δένει...)
Μπράβο,Τάσο μου!Είναι τεράστιο το κατόρθωμά σου όσο κι αν νιώθεις πως ένα σου κομμάτι πάντα θα του ανήκει,έστω και βαθιά.Quote:
Originally posted by Tassos67i
Ευτυχώς έχω αποσυνδέσει την ψυχολογία μου από το φαϊ αλλά ξέρω ότι δεν έχω αποβάλλει αυτό το ελάττωμα.
Δεν έχω καταλήξει αν είναι γονιδιακής φύσης ή ψυχολογικό ή ανάμεικτο.
Θεωρώ πως είναι ανάμεικτο και πολυσχιδές...Βάλε μέσα κληρονομικότητα από γονείς τόσο σε γονίδια όσο και σε μαθημένες συμπεριφορές,
βάλε ένα σωρό ανάγκες και φόβους που του χρεώσαμε,βάλε τη συνήθεια μιας ζωής,βάλε μειωμένη αυτοεκτίμηση κι αγάπη για τον εαυτό μας,
βάλε το χρόνο που σε κάνει να το βιώνεις ως τον αποκλειστικό εαυτό που θυμάσαι,βάλε την τάση ομοιόστασης,βάλε πολλά και πάλι θα'ναι κι άλλα!
Τι κάνει εντωμεταξύ το κορίτσι μας;Πώς βιώνει την αντίστροφή του μέτρηση μέχρι το χειρουργείο;Μένη,Μένη είσαι εδώ;Ή βάζω το καπέλο μου και σε κυνηγώ;