Originally posted by Mak
Quote:
Originally posted by flirim
Το μόνο πουμε προβληματίζει είναι το διπλό χειρουργείο. Ειχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για ένα χειρουργείο, μια νάρκωση, ένα λαπαροσκοπικό σφάξιμο. Τώρα αυτά διπλασιάζονται, μάλλον για να τα εμπεδώσω φαίνεται! ;)
Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα την επόμενη βδομάδα λέω να κάνω το πρώτο, να πετάξω τον δακτύλιο μετά από 8 χρόνια ανεπιτυχούς συμβίωσης.
καλή επιτυχία flirim! Σοφό να απαλλαχθείς από τον καταραμένο δακτύλιο, όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο για την υγεία σου! Εγώ στη θέση σου δεν θα κολλούσα πουθενά προκειμένου να αποκαταστήσω την υγεία μου που εν μέρει έχει επηρεάσει αρνητικά και το δακτυλίδι , και δεν είσαι η μονη δυστυχώς! Η λαπαροσκόπηση δεν είναι σφάξιμο, έγω έχω κάνεις 3 παρακαλώ (μια ωοθήκες, μια σληβ και μια χολη) και μια χαρά είναι η εμφάνιση της κοιλιάς μου, η ανάρρωση μετά από λαπαροσκόπηση είναι ταχεία και όχι τόσο επώδυνη όσο το ανοιχτό.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την αφαίρεση του δακτυλίου και οι επόμενοι μήνες να περάσουν γρήγορα μέχρι το bypass. Από όσα έχω ακούσει , ο γιατρός που απευθύνθηκες είναι ικανός και προσιτός άνθρωπος.