Καλησπέρα πκ. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και τα καλά σου λόγια, εύχομαι τα ίδια και σε σένα!
Εγώ το έχω το φαινόμενο γιο-γιο από το 2002. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες ότι εμείς μπορούμε να γυρίσουμε το διακόπτη!!
Printable View
Καλησπέρα πκ. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και τα καλά σου λόγια, εύχομαι τα ίδια και σε σένα!
Εγώ το έχω το φαινόμενο γιο-γιο από το 2002. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες ότι εμείς μπορούμε να γυρίσουμε το διακόπτη!!
Εχει να κανει με τη σωματοδομη βεβαια, αλλα εγω προσωπικα στα 60 κιλα απεχω πολυ απο το τελειο σωμα. Αν ημουν λιγο πιο θαρραλεα ισως εβαζα φωτο να δεις και τα παχακια και την κυταρριτιδα και την χαλαρωση. Θυμαμαι καποια στιγμη μια κοπελα εδω μεσα, μετα απο πολλη προσπαθεια με διαιτα και γυμναστικη, ειχε καταφερει να χασει 30 κιλα (απο 83, 53) και ανεβασε μια φωτο της πισω οψης της για να αποδομησει την εικονα του "τελειου αδυνατου σωματος". Ναι, ηταν αδυνατισμενη, ναι ειχε φυσιολογικο ΔΜΣ αλλα τελειο σωμα δεν ειχε. Παντα θα βρισκουμε κατι να μας χαλαει, παντα θα υπαρχουν κοπελες που ειτε λογω γονιδιων ειτε λογω προσπαθειας θα εχουν καλυτερα σωματα απο μας. Αν ο εκαστοτε συντροφος μας ειναι τοσο ρηχος ωστε να μας απατησει επειδη απεχουμε απο το τελειο, αντε γεια παναγια που λεει και το τραγουδι.Quote:
Originally posted by rain
Καλησπέρα Λένη. Διάβασα με ενδιαφέρον αυτά που έγραψες, κι εγώ θέλω ενθάρρυνση, τίποτα δεν άρχισε ακόμη για μένα, θέλω λίγο σπρώξιμο. Απλά ήθελα να σου πω, πως εγώ αν είχα 60 κιλά, θα πέταγα όχι από τη χαρά μου, αλλά από αεροπλάνο!! Τι αριθμός είναι αυτός;;; Έχω να πάω τόσο από το 2006!!! Γι'αυτό σου λέω, είναι όλα σχετικά. Όχι μόνο στις σχέσεις αλλά και στο πως βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας. Θα ήθελα ο άλλος να με θαυμάζει για το σώμα μου ή έστω να του αρέσει και όχι με την πρώτη ευκαιρία πχ να με απατήσει με μία με τέλειο σώμα, αν καταφέρω να κάνω σχέση σε αυτά τα κιλά. Ίσως έχω κάτι άλλο που απωθεί τα αγόρια, δεν ξέρω, πάντως σχέση είναι πολύ δύσκολο να κάνω. Έχουν χαλάσει και τα αγόρια, δεν ξέρω. Οι περισσότεροι θέλουνε μόνο σεξ και όχι κάτι σοβαρό.
Έχεις απόλυτο δίκιο!! :thumbup:Quote:
Originally posted by leny
Αλλα αληθεια, θα σταθουμε εκει; Και θα θελουμε συντροφους που θα σταθουν σε κατι τοσο μεταβλητο;
Κοριτσακι με πεισμωνεις και ενω ξερω οτι θες να σε αφησουμε στην ησυχια σου, θελω να συνεχισω να σου μεταφερω ποσο υποκειμενικα ειναι ολα αυτα. Στην πατρικη μου οικογενεια ειμαι η πιο "χοντρη". Ακομα και η 52 ετων μαμα μου δειχνει καλυτερα μεσα στα τζιν μου απο οτι εγω. Περιττο να σου πω οτι μου το επισημαινουν καθε φορα που με βλεπουν. Και φυσικα δεν νιωθω ωραια.Quote:
Originally posted by rain
Δεν μιλάω να έχω το τέλειο σώμα, απλώς ένα νορμάλ σώμα ώστε να μην προκαλεί αποστροφή. Πιστεύω ότι το έχεις δει λίγο λάθος με το σώμα σου, και ποιος δεν έχει κυτταρίτιδα. Όσο για τα παχάκια και τη χαλάρωση δεν πιστεύω ότι έχεις πολλά. Σου εύχομαι να τα χάσεις τα κιλά σου αφού το θες, αλλά και τώρα πρέπει να αισθάνεσαι ωραία αφού δεν είσαι "χοντρή".
Εργαζομαι σε ενα αμιγως γυναικοκρατουμενο περιβαλλον, και απο τις 20 συναδελφισσες ειμαι η 3η πιο "χοντρη". Οι υπολοιπες, νεοτερες, συνομηλικες, μεγαλυτερες, ειναι απο πολυ αδυνατες μεχρι αδυνατες + γυμνασμενες (και δεν δουλευω σε πρακτορειο μοντελων). Μεσα σε ενα τετοιο περιβαλλον λοιπον ναι, ξεχωριζω ως "χοντρη". Και οχι, δεν αισθανομαι ωραια ουτε με αυτο.
Τριτον. Σε αυτα τα κιλα που εχω τωρα, ειμαι η δευτερη πιο "χοντρη" γκομενα που ειχε ποτε ο αντρας μου. Νομιζω αυτο μου ειναι λιγο αδιαφορο αλλα αν σκεφτω με γνωμονα τη γυναικεια ματαιοδοξια, ουτε κι αυτος ειναι λογος να νιωθω καλα με τα κιλα μου.
Νομιζω λοιπον πως εχουμε παρομοια ψυχολογια, με τη διαφορα οτι εγω δεν νιωθω οτι σε καποιο συγκεκριμενο βαρος θα πετουσα απο τη χαρα μου. Ισως με καποιο συγκεκριμενο ποσοστο λιπους (χιχι, 9% οπως η γυμναστρια μου).
Καλησπέρα. Το έσβησα το ποστ, γιατί ίσως ήταν λίγο ενοχλητικό, ο καθένας όπως το βλέπει είναι τελικά. Απλά σου λέω πως αν ήμουν εγώ στη θέση σου, όπως και βρέθηκα κάποια στιγμή, θα πέταγα από τη χαρά μου. Μετά δεν μου ήρθαν τα πράγματα όπως τα περίμενα και βρήκα στήριγμά μου το φαί.
Δεν θέλω να με αφήσετε στην ησυχία μου, μπήκα εδώ με ένα σκοπό, να πάρω και να δώσω κουράγιο, γιατί ξέρω πραγματικά ότι αυτό είναι και το πιο δύσκολο. Σήμερα έφαγα πάλι δεν μπορούσα να το ελέγξω. Καλή μας δύναμη!
Υ.Γ. Όσο γι'αυτά που μου λες, από τη μια σε καταλαβαίνω, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να σε ενοχλεί το ότι αυτές είναι πιο αδύνατες από σένα, ίσως εσύ έχεις πιο ωραίο σώμα από αυτές σε αυτά τα κιλά που είσαι, αλλά όπως και να 'χει, μην τους δίνεις περισσότερη αξία από όση έχουν λόγω εξωτερικής εμφάνισης!
Δεν το βρηκα ενοχλητικο το ποστ σε καμια περιπτωση. Θελω απλα να σου δειξω ποσο πονεμενη ειμαι κι εγω αν και στο "ιδανικο" για σενα βαρος. Χωρις να σου λεω οτι αν φτασεις τα 60 δεν θα νιωθεις τελεια, το εχεις κανει, το εχεις βιωσει και εχεις καθε λογο να θεωρεις αυτα τα κιλα επιθυμητα. Αυτο που προσπαθω να μοιραστω μαζι σου ειναι η απογοητευση που παιρνω κι εγω καθημερινα λογω του σωματος μου. Ο αγωνας δεν ειναι ευκολος, υπαρχουν απειρες στιγμες που κι εγω υποκυπτω σκεφτομενη οτι ετσι κι αλλιως δεν θα τα χασω και ολα ειναι ματαια. Ξερεις ποσο εχω μετανιωσεις για ολες τις φορες που δεν εφαγα κατι νοστιμο επειδη ημουν σε αποτυχημενη (οπως αποδειχτηκε) διαιτα; Σκεφτομαι οτι πηγαν στραφι οι διατροφικες μου θυσιες, οι συναισθηματικες και εγκεφαλικες μου μαχες.. Και μετα πεισμωνω και λεω οτι τωρα δεν θα το βαλω κατω τοσο ευκολα. Θα το παλεψω, θα ξανασηκωθω, θα κανω τις βλακειες μου και θα ανασυνταχθω. Ειδωμεν που θα μας βγαλει και αυτη η προσπαθεια.
Καταλαβαίνω και σε νιώθω απόλυτα. Αλλά εγώ χαράμιζα τον εαυτό μου όταν ήμουν 57 κιλά και νόμιζα ότι ήμουν χοντρή. Καταλαβαίνω όμως τι περνάς, γιατί σε όποιο στόχο και να θες να φτάσεις, περνάμε από τις ίδιες δυσκολίες, από τα ίδια εμπόδια. Και ξέρω πως είναι. Σκέφτομαι μάλιστα να κάνω μία παύση μέχρι να το πάρω πιο ζεστά το θέμα, γιατί τώρα με έχει πάρει από κάτω και όλο λάθη κάνω. Κάνε κι εσύ το ίδιο αν θες.
Ειμαι σε φαση που νιωθω γενικοτερα καλα και δυνατη, γι αυτο και την παλευω ακομα. Και οσο να 'ναι, εχω χασει 6.5 κιλα και ακομα κι αν δεν το εχει προσεξει κανενας, φαινεται σε καποια παντελονια μου. Αλλα φαντασου, ακομα και τωρα που νιωθω καλα, εχω παλι υποτροπες. Ρε συ, να, εκει που τα παω μια χαρα με τη διαιτα, ερχεται ο αντρας μου με πατατακια και παγωτα για να δουμε ταινια... Και εκει σκεφτομαι "ενταξει, το αξιζω να φαω πατατακια" (μη με ρωτησεις γτ νομιζω οτι το αξιζω, χαχα) και εκει υποκυπτω και μετα την αλλη μερα λεω ε, ας φαω και σημερα τον κ*λο μου, αφου την εκανα που την εκανα την παρασπονδια. Αυτο μπορει να κρατησει και 4-5 μερες και μετα συνερχομαι. Ξερω οτι δεν γινεται δουλεια ετσι, εχω χασει ελαχιστα τον τελευταιο μηνα, αλλα αφου δεν εχω βαλει, το θεωρω κερδος. Αν ημουν σε χειροτερη ψυχολογικη κατασταση, εννοειται οτι δεν θα αντεχα ουτε μερα διαιτας, εκει σιγουρα θα προσπαθουσα να τα βρω πρωτα με τον εαυτο μου και η διαιτα/προκληση θα επρεπε να περιμενει.
Για τη δυναμη που λες, θα την βρεις για δυο λογους! Γιατι ξερεις ποσο τελεια ενιωθες σε χαμηλοτερο βαρος, και γιατι ξερεις ποσες περισσοτερες πιθανοτητες (κατ' εσε παντα) εχεις να βρεις καινουριο συντροφο! Και σου ευχομαι να βρεις εναν και να κανετε ολο σεξ και να κρατιεσαι σε φορμα χωρις διαιτες και στερησεις, χιχι!!!
Χαχα, να 'σαι καλά για τα καλά σου λόγια, μ' έκανες και γέλασα!! Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι δυνατή όπως εσύ. Πιστεύω ότι αν έβρισκα κάποιον θα είχα περισσότερη δύναμη. Παλιά μου λέγανε όλοι να αδυνατίσω για τον εαυτό μου, και όχι για να βρω σύντροφο, όμως αυτό είναι λάθος όταν νιώθεις ότι δεν έχεις άλλες αντοχές να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου. Αυτά πρέπει να σκέφτομαι που λες. Όταν ήμουν κανονική ήμουν καλύτερα και βρήκα και σύντροφο!
Ακριβώς με αυτήν τη σειρά γίνονται και σε μένα τα υπερφαγικά!Quote:
... Και εκει σκεφτομαι "ενταξει, το αξιζω να φαω πατατακια" (μη με ρωτησεις γτ νομιζω οτι το αξιζω, χαχα) και εκει υποκυπτω και μετα την αλλη μερα λεω ε, ας φαω και σημερα τον κ*λο μου, αφου την εκανα που την εκανα την παρασπονδια. Αυτο μπορει να κρατησει και 4-5 μερες και μετα συνερχομαι.
Ευχήσου το και για μένα αυτό!! :PQuote:
Και σου ευχομαι να βρεις εναν και να κανετε ολο σεξ και να κρατιεσαι σε φορμα χωρις διαιτες και στερησεις, χιχι!!!
Καλημερα. Ματζουρανα να παθεις μια απο τα ιδια! Κι επειδη εσενα σε κοβω να εχεις πιο πολλες αντοχες τη συγκεκριμενη στιγμη, σου ευχομαι να ειναι και Σουηδος. Και ξερεις, οι Σουηδοι ειναι μανιακοι με το φιτνες, επομενως μετα το σεξ να σου λεει, οκ, παμε να τρεξουμε και πεντε χμ τωρα για να χαλαρωσουμε!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧχχαχαχαχαχχαχ α!Quote:
Καλημερα. Ματζουρανα να παθεις μια απο τα ιδια! Κι επειδη εσενα σε κοβω να εχεις πιο πολλες αντοχες τη συγκεκριμενη στιγμη, σου ευχομαι να ειναι και Σουηδος. Και ξερεις, οι Σουηδοι ειναι μανιακοι με το φιτνες, επομενως μετα το σεξ να σου λεει, οκ, παμε να τρεξουμε και πεντε χμ τωρα για να χαλαρωσουμε!
Είσαι φοβερή!!
Μου έφτιαξες τη μέρα!
Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί! :smilegrin:
Χαχαχαχα!! Γελαω :bouncing:
Εγω παντως με Σουηδο ειμαι ο οποιος ηρθε εδω ο ανθρωπος σα σιλφιδα με τις γραμμωσεις του και τα ολα του και 6 χρονια μετα εβαλε 15 κιλα.. Η Ελλαδα τρωει τα παιδια της χιχι!
Οποτε κοριτσια μαλλον για μεταναστευση μας βλεπω στη Σουηδια που οντως το fitness ειναι τροπος ζωης.
Εδω που τα λεμε αλλο να πηγαινεις για περπατημα στους στενους δρομους του βυρωνα και αλλο στα πυκνα δαση της Σουηδιας.. Αχχχ..
Πού να αντέξει να μείνει φίτνες ο χριστιανός στην χώρα των θερμιδικών βομβών;!Quote:
Originally posted by apogoiteumeni
Εγω παντως με Σουηδο ειμαι ο οποιος ηρθε εδω ο ανθρωπος σα σιλφιδα με τις γραμμωσεις του και τα ολα του και 6 χρονια μετα εβαλε 15 κιλα.. Η Ελλαδα τρωει τα παιδια της χιχι!
Οποτε κοριτσια μαλλον για μεταναστευση μας βλεπω στη Σουηδια που οντως το fitness ειναι τροπος ζωης.
Εδω που τα λεμε αλλο να πηγαινεις για περπατημα στους στενους δρομους του βυρωνα και αλλο στα πυκνα δαση της Σουηδιας.. Αχχχ..
Η Ελλάδα έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά παχυσαρκίας, και ειδικά η Κρήτη (απ' όπου κατάγομαι) έχει το υψηλότερο ποσοστό παιδικής παχυσαρκίας στην Ευρώπη.
(Τί να κάνουμε, αφού έχουμε θεικά φαγητά! :smilegrin: )
Όντως πάντως, τα μέρη που έχουν εκεί πάνω στη βόρεια Ευρώπη είναι απίστευτα!
Δεν έχω πάει δυστυχώς, όμως οι φωτογραφίες που έχω δει είναι μαγευτικές!
Ααα Κρητικιά! Τι ωραία! Δεν έχω πάει ποτέ και όμως θέλω τόσο! Από τα φαγητά σας δεν ξέρω πολλά όμως αγαπώ σε υπερβολικό βαθμό την ξινομυζήθρα και τα καλά παξιμάδια σας! Με μπόλικο ελαιόλαδο από πάνω (φάρμακο που λέει και ο καλαματιανός πατέρας μου-ντροπή γιατρός πράγμα) και φρέκια ντομάτα και χοντρό αλάτι!!!!Πω πω τι μου κάνεις βραδιάτικα!! (κάποιος πεινάει :yes: )Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Πού να αντέξει να μείνει φίτνες ο χριστιανός στην χώρα των θερμιδικών βομβών;!Quote:
Originally posted by apogoiteumeni
Η Ελλάδα έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά παχυσαρκίας, και ειδικά η Κρήτη (απ' όπου κατάγομαι) έχει το υψηλότερο ποσοστό παιδικής παχυσαρκίας στην Ευρώπη.
(Τί να κάνουμε, αφού έχουμε θεικά φαγητά! :smilegrin: )
Όντως πάντως, τα μέρη που έχουν εκεί πάνω στη βόρεια Ευρώπη είναι απίστευτα!
Δεν έχω πάει δυστυχώς, όμως οι φωτογραφίες που έχω δει είναι μαγευτικές!
Η αλήθεια είναι ότι εκείνος αγαπά το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό. Τα ελληνικά junk τα απορρίπτει πλήρως. Και κακά τα ψέματα, έχουμε καλό φαγητό στην Ελλάδα παιδιά! Αλλά ακόμα και το υγειινό φαγητό στην Ελλάδα θα το κάνουμε "βόμβα" που λες και εσύ. Χαχαχα!
Καλά και εκεί έχουν κάτι φαγητά... Κάτι λιχουδιές... Κάτι ΓΛΥΚΑΑΑ...Κάτι ψιψιψόνια(χιχι)... Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι every time!
Εδώ μάλλον θα έλεγα ότι είναι ο καθιστικός τρόπος ζωής που μας κάνει έτσι. Στη Σουηδία όλοι οι νέοι άνθρωποι κάτι κάνουν. Αθλούνται. Άσε που και μέρος της διασκέδασής τους πολλές φορές αφορά δραστηριότητες και όχι μόνο μπυρόνια και κοψίδια.. Αλλά δεν το κάνουν μόνο για το βάρος, κυρίως για την υγεία..
Γι'αυτό είναι όπως λένε όλοι.. Τρόπος ζωής είναι! Πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτόν τον τρόπο ζωής γιατί όσοι από εμάς πιστεύουμε ότι θα μας πάρει 3μήνες-1χρόνο-2χρόνια και μετά τέλος, "αυτό ήταν", πλανόμαστε... :sniff: