και το να το σηζηταει με αλλους ανθρωπους π εχουν βιωσει τα ιδια δεν μου φενεται καθολου κακο αντιθετα εδω μ ειχαν δωσει πολυ κουραγιο κ καλες συμβουλες τα παιδια οταν ειχα κλασει μεντες λολ
Printable View
και το να το σηζηταει με αλλους ανθρωπους π εχουν βιωσει τα ιδια δεν μου φενεται καθολου κακο αντιθετα εδω μ ειχαν δωσει πολυ κουραγιο κ καλες συμβουλες τα παιδια οταν ειχα κλασει μεντες λολ
Sabb όταν είπα για ψάξιμο δεν εννοούσα τη συζήτηση αλλά ξέρεις αναζήτηση σε ιατρικά sites κλπ. Άλλωστε με το ψάξιμο βρήκα και αυτό το site ;)
Ευχαριστώ για το post σου! Σίγουρα δεν θα το αφήσω να με ρίξει κάτω!
σααμπ καλησπέρα,
δεν εννοουσα ψαξιμο την ανταλλαγη απόψεων..
αυτο που εννοουσα είναι να μην ψαχνει σε ιατρικά κλπ σαιτ να κάνει αυτοδιάγνωση , να ψαχνει αιτίες και θεραπείες στο ιντερνετ.. αυτο εννοουσα και το πιστευω απόλυτα προσωπικα..
maria συμφωνώ. Ήδη αισθάνομαι καλύτερα που μπορώ και συζητάω με άτομα που έχουν βιώσει ανάλογες καταστάσεις.
Φοβάμαι πως αν το συζητήσω με τους οικείους μου δεν θα βρω ανταπόκριση.
΄Θα ακούσω σχόλια του στυλ: έλα μωρε τώρα είσαι υπερβολική, ήσουν απλά κουρασμένη κλπ (όπως άκουσα και στην δεύτερή μου κρίση!)
οκ , κατανοητό..συμφωνώ κι εγώ πως η αποκλειστική ενασχόληση μ\'αυτό το θέμα , μάλλον σε μπλέκει περισσότερο..κι επειδή δεν μπορείς να τ\'αφήσεις να περάσει μόνο του, δες έναν ειδικό κι ακολούθησε τη συμβουλή του...Στο ιντερνετ είναι η αλήθεια πως υπάρχουν πολλά παραπλανητικά site που μόνο σοβαρή γνώση δεν προσφέρουν...
Αν κι έχουν περάσει 2 χρόνια από την τελευταία κρίση πανικού (κι είχα αμέτρητες στο παρελθόν), η γυναίκα μου ακόμη λέει \"είδες που πέρασαν ? η φαντασία σου ήταν \" !!Quote:
Originally posted by ddian
maria συμφωνώ. Ήδη αισθάνομαι καλύτερα που μπορώ και συζητάω με άτομα που έχουν βιώσει ανάλογες καταστάσεις.
Φοβάμαι πως αν το συζητήσω με τους οικείους μου δεν θα βρω ανταπόκριση.
υπαρχουν και αλλοι τροποι να ξεπεραστει το αγχος, δεν ειναι μονο τα αγχολυτικα.ειναι η yoga, η υπνοθεραπεια, η αλλαγη των πραγματων που μας προκαλουνε στρες, ή τουλαχιστον η αλλαγη της στασης μας απεναντι σε αυτα τα πραγματα.
Sabb δεν σε εξοργίζει αυτή η αντίδραση;; Εγώ στην τελευταία πριν από τ3 ημέρες έλεγα στο άντρα μου ότι δεν είμαι καλά και εκείνος με έκραξε λέγοντας μου \"αμαν πια, τι έπαθες πάλι;\" πιστεύω πως αυτό με έκανε ακόμα χειρότερα.
Quote:
Originally posted by carrie
υπαρχουν και αλλοι τροποι να ξεπεραστει το αγχος, δεν ειναι μονο τα αγχολυτικα.ειναι η yoga, η υπνοθεραπεια, η αλλαγη των πραγματων που μας προκαλουνε στρες, ή τουλαχιστον η αλλαγη της στασης μας απεναντι σε αυτα τα πραγματα.
συμφονω αλλα στις ελαφριες περιπτωσεις.στην δικια μου οι κρισεις κραταγανε πανο απο 40 ωρες και παρα πολυ εντονες.σερνομουνα.
παιδια οι αλλοι ειναι εξω απο τον χορο δεν ξερουν ποσο ασχημα νιωθουμε και καλυτρερα να μην ξερει κανεις τπτ αν δεν το καταλαβενει.
και εγω υποφερω απο κρισεις πανικου αλλα το ελεχω μονη μου και δεν εχει χρειστει να παω σε καποιον ειδικο.ειναι απισιο οταν με πιανει,απλα αυτο που κανω εγο είναι να ακουω μουσικη η να αφαιρουμαι καπως προκειμενου να φυγει το μυαλο μου απο την ιδεα πως θα με ξαναπιασει.ολα θεμα μυαλου ειναι.αν μπορεσουμε να το πειθαρχησουμε τοτε ειναι ολα οκ.
Εχω παθει και εγω κρισεις πανικου αναμεσα σε ολα τα αλλα, αλλα δεν τους δινω ιδιαιτερη σημασια.Προσπαθω να εχω νερο μαζι μου και αν ειναι δυνατον να ξαπλωνω.Δεν πεθανε κανεις απο κριση πανικου οσο για τη γνωμη των αλλων δεν με ενδιαφερει καθολου.Με εχουν χλευασει για πολυ πιο ασημαντα πραγματα.
Να ρωτησω και αλλους με κρισεις πανικου......τα πρωινα νιωθετε καλα?εγω νιωθω καπως δυσαρεστα και πολυ κουρασμενη........
Η κριση πανικου μπορει να εχει ορμονικά αιτια
κανε ενα check up σε κανονικους γιατρους παντος μην πας σε
ψυχιατρο τωρα γιατι το xanax που πιθανον να σου δωσει προσορινα κανει καλο αλλα μεσοπροθεσμα και μακροπροθεσμα αυξανει τις κρισεις...
ΜΑΚΡΙΑ απο οποιδηποτε χαπι που ανοικει στις βενζοδιαζεπινες
μονο σε περιπτωση εκτακτης αναγης το παιρνεις αυτο.
Προσοχη οι βενζοδιαζεπινες κανουνε τρελλο εθισμο
κανουνε ανοχη και εχουνε απιστευτες παρενεργειες πολυ
χειροτερες απο τα σκληρα ναρκωτικα....