Originally posted by eleni1986
Quote:
Originally posted by Άκης
Καλημέρα. Διάβασα την ανάρτησή σου, αλλά και όσα σου γράψανε. Συμφωνώ με όλα. Το κυρίαρχο ερώτημα που με απασχολεί πίσω από όσα γράφεις είναι το γιατί δεν χαίρεσαι με όσα έχεις πετύχει και αναρωτιέσαι. Ίσως αυτό να είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσεις να ψάξεις λίγο τον πραγματικό λόγο που έκανες την ανάρτηση, γιατί εμένα προσωπικά με ανησυχεί ιδιαίτερα να διαβάζω για μια τόσο δυνατή γυναίκα, που κατάφερε συστηματικά να πετύχει το στόχο της και παρόλ'αυτά να έχει συστηματικά πισωγυρίσματα και σκέψεις που ανήκουν σε άλλη περίοδο της ζωής της και όχι στα τρέχοντα συναισθήματα που ίσως θα έπρεπε να έχει. Δεν ξέρω εάν λέγεται γκρίνια, ή ανευχαρίστητο ή κάπως αλλιώς ή ασχοληθείτε μαζί μου κλπ, αλλά έχω την αίσθηση ότι η βάρκα μπάζει από μικρή τρυπούλα και σύντομα θα ξαναμπατάρει. Κατά την προσωπική μου γνώμη, αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να ασχοληθείς πλέον με την τρέχουσα υπέροχη εμπειρία ή με το γιατί δεν είσαι χαρούμενη. Ίσως αυτό σου δώσει κάποιες άλλες εξηγήσεις. Τα υπόλοιπα περί κόπωσης από θερμίδες κλπ είναι κατανοητά αλλά δεν εξηγούν τις σκέψεις παλινδρόμησης προς μια παχυσαρκία την οποία εσύ η ίδια, ούσα επιτυχούσα μιας σκληρής προσπαθειας, αναρωτιέσαι εάν άξιζε...και μάλιστα το θεωρείς και υγιές.....Αυτό ειλικρινά με τρομάζει...
Άκη άσχετο αυτό που θα πω, αλλά το συντακτικό σου είναι άψογο! Γράφεις μεγάλες προτάσεις που δεν έχουν το παραμικρό λάθος! Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ και επαυξάνω και επίσης σκέφτηκα το εξής.. Τόσο καιρό, είχες ένα ενδιαφέρον, την απώλεια βάρους, μήπως τώρα που το πέτυχες δεν έχεις με τι να ασχοληθείς; Ελπίζω να μην το παρεξηγήσεις..