Quote:
Originally posted by kokkinoskoufitsa
Εγώ πάντως νομίζω ότι όσα γράφει η nadine στο μεγαλύτερο μέρος τους ισχύουν όταν πρόκειται για άτομα που δεν έχουν πραγματικά ανάγκη να χάσουν βάρος. Και εδώ μέσα θεωρητικά είμαστε άτομα που πρέπει και όχι ''πρέπει'' να χάσουμε κιλά.
Θεωρώ ότι μια γυναίκα 1.5 m και 100 kg δεν προσπαθεί να τα χάσει πατώντας στο ότι η JLo κάνει τη δίαιτα του καρότου, στο ότι το πρότυπο της εποχής είναι η Ναόμι και στο ότι θέλει να δει τα μπούτια της με μίνι...
Μάλλον η υγεία της αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο!
Οκ , αν μιλάμε για μια κυρία που ''πρέπει'' να πάει στο γάμο της γειτόνισας 10 κιλά λιγότερο και βγάζει ένα 2μηνο με σούπες, ή για πιτσιρίκια 15 χρονών με 1cm μεγαλύτερα ψωμάκια από της ζιζέλ, προφανώς και είναι ακριβώς όπως τα λέει η nadine...
Αυτό εξέλαβα εγώ. Είτε ότι αναφέρεσαι σε άτομα που κάνουν δίαιτα χωρίς λόγο ουσιαστικά, ή από την άλλη, ίσως μιλάς βάσει του διαχωρισμού δίαιτα (χημικές, αφαγίες, νέες καλοκαιρινές μόδες, δίαιτες σούπας κλπ) -υγειινή διατροφή. Αν είναι το 2ο, τότε συμφωνάω κ εγώ ! :P
εγω δεν εχω καποιο σοβαρο θεμα υγιειας και εμφανισιακα ειμαι ασπουμε παχουλη.το θεμα ειναι κατα ποσο επηρεαζει και την ψυχικη σου υγεια εκτος απο τη σωματικη.ο λογος που θελω να χασω αυτα τα κιλα δεν ειναι ουτε για να μοιασω σε καποιον διασημο που ετσι κι αλλιως πλακωνονται στο photoshop ουτε ενα συγκεκριμενο γεγονος.ειναι για ολα τα επερχομενα γεγονοτα ομως.για ενα ταξιδι,ενα γαμο ακομη και μια βολτα,για να νιωθω κυριως ανετα με τον ευατο μου.π.χ. πηγα στο εξωτερικο προσφατα,φοβομουν να φαω γιατι ηταν κι αλλοι,φοβομουν να πω οτι κουραστηκα και αν μπορουμε να καθησουμε για λιγο,φοβομουν να βγαλω τη ζακετα αν και εσκαγα για να μην φανουν τα μπρατσα μου.ολοι μου λενε αγαπα τον ευατο σου ετσι οπως ειναι.πολυ ομορφο και inspiring στη θεωρια αλλα στην πραξη?αν εχεις μεγαλωσει μη αγαποντας τον ευατο σου απο μικρο παιδακι,δεν μπορεις να το αλλαξεις τοσο ευκολα.