Καλησπέρα Νένα μου!Quote:
Originally posted by nena111
Παιδιά απο φρούτα τι προτιμάτε;Μη πείτε σύκα με έκαψαν τα άτιμα! :crazy: χτες έφαγα και φραγκόσυκα με τιμώρησαν όμως, με τσίμπησαν!Κανα φρούτο που δεν θα με κακοποιήσει έχουμε; :crazy:
επίσης αν μπορει κανεις να με στειλει πμ με το απο που προμηθευεστε αποξηραμενα φρούτα και καρπούς, θα το παίξω σκιουράκι!Είναι χορταστικά και πεντανόστιμα τα άτιμα.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι τα 2 πράγματα που λατρεύωωωωωω στη ζωή είναι τα γλυκά και τα ταξίδια!μου είναι πολύ οδυνηρό να πρέπει να γυρίσω την πλάτη στα γλυκά!Τώρα θα πρέπει να περιοριστώ στο να κάνω γλυκά ταξίδια :eureka:
Θα πω γι' ακόμα μία φορά ότι μ' αρέσει πολύ το χιούμορ σου!!
Να είσαι σίγουρη ότι δεν σε "τσίμπησαν" στην ζυγαριά τα φρούτα! (Εκτός αν έφαγες καμιά 50αριά σύκα! :P ) Τα φρούτα είναι υπέροχη τροφή! Όλα τους! Μπορεί να έχεις απλά μια κατακράτηση υγρών! Μην ζυγίζεσαι κάθε μέρα.
Κι εγώ λατρεύω τους ξηρούς καρπούς και τ' αποξηραμένα φρούτα! Μπορείς να τα βρεις σε σούπερ, σε κάβες, ή ακόμα καλύτερα σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα (απλά είναι πιο ακριβά).
Και εμένα μ' αρέσουν πολύ τα ταξίδια και τα γλυκά! Απλά πλέον δεν μ' αρέσουν τα επεξεργασμένα γλυκά του εμπορίου που μου χαλάνε την γεύση και το στομάχι, αλλά τα ποιοτικά γλυκά χωρίς ζάχαρη και άσπρο αλεύρι! Πχ τα παστέλια χωρίς ζάχαρη, ή γλυκά φτιαγμένα με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς!
:-)