Originally posted by Tassos67i
Quote:
Originally posted by Good
...κουραστικά να κλαψουριζω και να λέω τα "κατορθώματα μου" στους γονείς μου,να ντρέπομαι και σήμερα μου είπε ο μπαμπάς μου όλα τα κορίτσια χαίρονται τη ζωή τους κι εσύ θα είσαι αγκαλιά με την τουαλέτα όλο το βράδυ, Αντε παράτα μας μου λέει...ντραπηκα και ακόμα ντρέπομαι και λυπάμαι τον εαυτό μου, καλά μου τα λέει ο μπαμπάς μου, σίγουρα δεν είναι περήφανοι για μένα γιατί νάναι άλλωστε??
Αχ, βρε Good...
Οι γονείς σου πρέπει οπωσδήποτε να είναι ενήμεροι για την κατάστασή σου όποια κι αν είναι η αντίδρασή τους όσο κι αν αυτή σε πληγώνει. Σε περίπτωση που διολισθήσεις σε ακόμη πιο ακραίες συμπεριφορές θα πρέπει να γνωρίζουν ώστε να προλάβουν τα χειρότερα.
Αν κάθε γονιός δεν ήταν "περήφανος" για τον απόγονό του γιατί έχει προβλήματα και δεν είναι τέλειος τότε όλοι θα ήμασταν για τον Καιάδα και μόνον η Παναγία θα μπορούσε να είναι "περήφανη". Και η μαμά σου και ο μπαμπάς σου είναι περήφανοι για σένα. Να είσαι σίγουρη για αυτό.
Όπως επίσης να είσαι σίγουρη ότι και η μαμά σου και ο μπαμπάς σου σε αγαπούν όσο δεν θα σε αγαπήσει κανείς άλλος πάνω στην γη.
Και ειδικά για τον μπαμπά σου θα είσαι πάντα το κοριτσάκι του ακόμη κι όταν κάνεις δική σου οικογένεια.
Η αντίδρασή του δείχνει ότι έχει ακούσει τα ίδια πολλές φορές κι άλλες τόσες σου έχει μιλήσει αλλά προφανώς χωρίς αποτέλεσμα.
Ενώ όμως εσύ ζητούσες ψυχολογική στήριξη εκείνος δυστυχώς σε "έσπρωξε μακριά του".
Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Ένα ανεξαρτητοποιημένο κομμάτι του εαυτού του, εσύ, το οποίο υπεραγαπά, έχει εμπλακεί σε έναν φαύλο κύκλο και υποφέρει.
Και υποφέρει κι εκείνος επειδή βλέπει ότι δεν μπορεί να σε βοηθήσει.
Και δυστυχώς υπό το καθεστώς απόγνωσης λόγω του αδιεξόδου που βλέπει, αντιδρά με ολιγοπιστία.
Το μόνον που χρειαζόταν να κάνει ήταν απλώς να σου δείξει την αγάπη του και να κάνει υπομονή να κάνεις τον κύκλο σου και να ξεφύγεις κάποτε.
Είμαι στην ηλικία του πατέρα σου και δυστυχώς στην αντίδρασή του είδα ως τρίτος δική μου ανάλογη και "δαγκώθηκα". Για αυτό και τον κατάλαβα.
Μάντεψε...κι εμείς οι "μεγάλοι" κάνουμε λάθη. Μαθαίνουμε κι εμείς μαζί σας αλλά κι εμείς δυστυχώς υποπίπτουμε σε φαύλους κύκλους λάθους συμπεριφοράς.
Μην σε παίρνει όμως από κάτω και μην αποστασιοποιηθείς από την οικογένειά σου. Μαζί στις χαρές και μαζί στις δυσκολίες.
Quote:
Από αύριο θα σταματήσω τις υπερβολές τις διαιτιτικες και θα τρωω πιο ισορροπημενα και φυσιολογικά γιατί τα αγγούρια,οι ρυζογκοφρέτες και η καθόλου ζάχαρη με.έφεραν σε αυτό το χάλι, πάν μέτρον άριστον τελικά....
Όσον αφορά τα διαιτητικά παρατηρώ εδώ και καιρό τις συνήθειές σου. Έχεις ασύλληπτη θέληση και μου έχεις προκαλέσει τον θαυμασμό! Δυστυχώς όμως την διοχετεύεις σε εξόφθαλμα εντελώς λάθος διατροφικές συμπεριφορές και υποφέρεις άδικα.
Δεν είχα κάνει καμμία νύξη, αν και το σκέφθηκα επανειλημμένως, γιατί κατά βάθος πίστευα ότι κι εσύ το αντιλαμβάνεσαι, αλλά είσαι εγκλωβισμένη κι ότι θα πρέπει να κάνεις τον κύκλο σου. Οπότε ότι και να σου πούμε δεν θα είχε νόημα. Και με την παραπάνω παραδοχή σου βλέπω ότι καλώς έκανα.
Quote:
...ειλικρινά ζητώ συγγνώμη από τη μέλη όλου του φόρουμ που σας έγραψα για το σημερινό υπερφαγικο μου, πράγματα που και άλλα μέλη αντιμετωπιζουν ΑΛΛΑ προσπαθούν να ξεπεράσουν...
Αν έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη για αυτά που έγραψες τότε το forum θα έπρεπε να αλλάξει τίτλο και λόγο ύπαρξης. Βρίσκεσαι στον σωστό χώρο και δεν είσαι καθόλου εκτός θέματος ούτε δημιουργείς πρόβλημα.
Μην χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και την οικογένειά σου.