Τον Ερωτα δηλαδη, αμα τον γνωρισεις, χανει τη μαγεια του.. Πρεπει να εχεις πιστη.. ;-)
Printable View
Τον Ερωτα δηλαδη, αμα τον γνωρισεις, χανει τη μαγεια του.. Πρεπει να εχεις πιστη.. ;-)
Θεικός έρωτας, ανθρώπινη αγάπη..Quote:
Originally posted by carrie
ή το αντίθετο;
Πόσο δίκιο έχεις . Πράγματι τα συναισθήματα εναλλάσσονται . Αφού εναλλάσσονται για την εικόνα του εαυτού μας , γιατί να μην εναλλάσσονται για την εικόνα των άλλων ?Quote:
Originally posted by carrie
Vince, εκει που κολλαει ο καρδιογραφος και δε βρισκει συναισθηματα, μπορει να φταιει το οτι τα συναισθηματα εναλλασσονται και παθαινει τραλαλα το μηχανημα. Μπορουμε να αισθανθουμε απειρα συναισθηματα για τον ιδσιο ανθρωπο, αντιφατικα, αναποδα και ο,τι θες. Και απο ερωτα μισος, ακι απο θαυμασμο ζηλεια, και απο κατανοηση απεχθεια. Αυτο βλεπω γυρω μου σταθερα. Εδω μανες εχουν πνιξει παιδια, παθιασμενοι εραστες εχουν σκοτωθει απο ζηλεια κτλ κτλ. Φαντασου αν μπορουν να αλλαξουν τοσο μεγαλα και εντονα συναισθηματα οπως της μητρικης αγαπης και του παθιασμενου ερωτα, ποσο ευκολα αλλα ζουν λιγοτερο εντονα και διαρκη συναισθηματα. Δεν ειναι παραξενο. Δυστυχως όμως αυτο ειναι ακομα ταμπου για τους ανθρωπους. Δεν παραδεχονται και οι ιδιοι ότι μερικες φορες εχουν μισησει αυτον που τοσο αγαπουν, η πως να παραδχτει ενας πατερας οτι ζηλευει το παιδι του επειδη ασχολειται μαζι του η γυναικα του. Τα καταπνιγουμε, τα θεωρουμε ακρως ανυποστατα, και τα θαβουεμ κανοντας οτι δεν υπαρχουν. Αμ δε!
Εγω μάλιστα τα εκφράζω ......... αλλα ίσως να μην είναι καλό .....
Με έχει μάθει όμως και δεν στεναχωριέται πλέον . Εξάλλου αν γκρινιάξω λίγο , μου περνά και μετά είμαι πάλι έτοιμη για χαμόγελα και γλύκες . :P
Mηπως την αγαπας πολυ την κοπελα σου κ οταν τη βλεπεις καπως ,να ανησυχεις αν δεν ειναι καλα?αν εκανες κατι που δεν της αρεσε κ την πειραξε?Αν περναει καποια κριση?κ οχι απο ανασφαλεια..Προσωπικα οταν δεν ειμαι καλα κ για προσωπικους λογους-ασχετους με τη σχεση μου δε φερομαι το ιδιο.Η αγαπη μου ειναι η ιδια αλλα δεν εχω ορεξη ουτε να την εκφρασω,ουτε να το δειξω κ πολλες φορες μπορει να δειχνω κ το αντιθετο.Γιατι με καλυπτουν αλλα συναισθηματα,αλλες σκεψεις κ εκφραζω αυτα αλλα αφορουν αλλα θεματα κ οχι τη σχεση μου.Quote:
[i]Originally posted by vince
Δεν έχω καμία αμφιβολία οτι η κοπέλα μου με αγαπάει. Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν το δείχνει πάντα.....
ωραιο carrie!