Καλε ειστε ολοι νιατα εδω!!! Αχ κ να ημουν 18 ξανα...
Printable View
Καλε ειστε ολοι νιατα εδω!!! Αχ κ να ημουν 18 ξανα...
Γιατί τόσο άγχος για τα κιλά σου και την ηλικία σου; Είμαι 38 και νιώθω ότι ακόμα δεν έχω ζήσει τα περισσότερα που είναι να ζήσω στη ζωή μου και σκοπεύω και ονειρεύομαι πάρα πολλά. Δε θα ήθελα με τίποτα πια να ξαναγίνω μικρή, ανυπομονώ να ωριμάσω ακόμα περισσότερο, όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο σίγουρες νιώθουμε για τον εαυτό μας. Μόλις έκλεισα εισιτήρια να ταξιδέψω μόνη μου για ένα μήνα στην άλλη άκρη της γης σε μερικούς μήνες. Έχω χάσει ήδη 25 κιλά από το βαρύτερό μου και πιστεύω μέχρι τότε θα έχω χάσει ακόμα 15-20 κιλά και θα είμαι μια χαρά. Το βαρύτερό μου ήταν 116 κιλά, τη διατροφή στο Slimming World την ξεκίνησα όταν ήμουν 111 κιλά τον Σεπτέμβριο και έχω φτάσει τα 91 κιλά. Από τη στιγμή που βρήκα τι μου ταιριάζει σε θέμα διατροφής, ρύθμισα τα της ινσουλίνης μου και κάνω καθημερινή άσκηση δε φοβάμαι πια ότι δε θα χάσω τα κιλά, ούτε ότι δε θα μπορώ να τα διατηρήσω γιατί έχω την υποστήριξη της ομάδας μου.
Επίσης σε τέτοιο στυλ μου το έχει προτείνει η μητέρα μου κανά 2-3 φορές το χειρουργείο στο παρελθόν (με φοβερά ζητήματα στη μέση μου, μετά τα 112 κιλά απλά δε μπορούσα να περπατήσω) γιατί είδε καμιά πρωινή εκπομπή που το παρουσιάζανε τόσο εύκολο και της έβαλα τις φωνές, ούτε καν θα το σκεφτόμουνα σαν λύση. Πρώτον γιατί είναι επικίνδυνο και δεύτερον αν είναι να επιβάλλω στον εαυτό μου τόσο περιορισμένη διατροφή μπορώ να την επιβάλλω και μόνη μου τότε, το θέμα είναι ότι δεν θέλω περιορισμένη διατροφή, ούτε κάτι για το οποίο θα ανησυχώ συνέχεια ότι αν δε φάω με συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να μου δημιουργήσει προβλήματα.
Τέλος πάντων, ήμουν σίγουρη ότι απλά δεν έχω βρει τον τρόπο που μου ταιριάζει, τον βρήκα και δεν έχω πρόβλημα πια με τη διατροφή μου, ούτε νιώθω ότι είναι περιοριστική.
Ενδιαφερουσα προσεγγιση, οντως εχω αγχος με την ηλικια, καλα με τα κιλα επισης, και βασικα με το συνδιασμο τους!
Φοβαμαι οτι στα 40 πρεπει να τα εχω χασει αλλιως θα κανει αλλο ενα κλικ ο μεταβολισμος και καηκα!
Aphelia πολυ ομορφο να εχεις βρει τον δρομο σου καλη συνεχεια και καλα ταξιδια <3
Mak λογικο να σου κατσει, δεν το ειπα με "σκοπο". Περιπου σωστα καταλαβες, ειμαι βιγκαν, ειναι σταση ζωης, παραπανω απο απλη χορτοφαγια, και δεν περιλαμβανει κανενα ζωικο στο πιατο, οχι μονο "κρεας".
Σε ευχαριστω για το μηνυμα σου, εχεις χειρουργηθει καταλαβα σωστα? Καταλαβα καλα οτι θα πρεπει να τρωω κρεας μετα? (για να το απορριψω 100%).
maria ετσι ειναι!
αφρατουλινι γιατι παλι 18? καθε ηλικια εχει τη χαρη της!