Quote:
Originally posted by eleni1986
Ξένια σε ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή σου απάντηση, δεν υπάρχουν κόλπα και μυστικά, υγεινή διατροφή, χωρίς λιπαρά.. Και όλα τα υπόλοιπα με μέτρο, κ εγώ έχω κουραστεί να βλέπω έτσι τον εαυτό μου και προσπαθώ με την βοήθεια κάποιου διαιτολόγου γιατί κ εγώ δουλεύω πάρα πολλές ώρες, είμαι τον περισσότερο χρόνο στους δρόμους και δεν ήξερα τι να βάζω στην καθημερινότητά μου και με έχει βοηθήσει μπορώ να πω προς το παρόν.. Έχω χάσει τα πρώτα 5 κιλά, και εύχομαι να χάσω 20 ακόμα.
Σου εύχομαι ειλικρινά να τα χάσεις και να σταθεροποιηθείς στα κιλά που συνάδουν με το σώμα και την ηλικία σου.. κάποτε όταν έβλεπα ανθρώπους που έκαναν δίαιτα, είχα μέσα μου για αυτούς (όπως και για τον εαυτό μου) μια λύπηση πως είναι μάταιος κόπος... κι όμως, δεν είναι μάταιος κόπος, όλα γίνονται.. και θα δεις πως όταν έρθει αυτή η στιγμή, θα δεις πως δεν έχεις καμία αμφιβολία για το αν θα ξαναπαχύνεις ή όχι.. θα είναι μέσα σου όλα τόσο φυσιολογικά, τόσο εύκολα στο να πεις πως θα διατηρήσεις το σώμα που επιθυμείς..