-
Γεια, εγω θα σου ελεγα να ξεαγχωθεις και να τρως πιο ελευθερα, αυξανοντας την δραστηριοτητα σου. Και να μη φοβασαι τα βαρη. Χτιζεις μυικο ιστο και αυξανεις καυσεις. Αν καταλαβα καλα εισαι 110 τωρα. Αγχωνεσαι παρα πολυ κατα τη γνωμη μου σε παρα πολλα κιλα (ειμαστε τα ιδια). Ασε να παμε πιο χαμηλα και τοτε σκαμε για διαιτες. Λιγο προσοχη στη διατροφη και ασκηση και εισαι ΟΚ. Και μ το πολυσκεφτεσαι και πισογυριζεις.
-
να εχεις κολλησει με υποθερμιδικη διατροφη και να μη χανεις δεν παιζει. Κατι οργανικο παιζει. Εκτος αν δεν διαβασα κατι καλα...ειναι και περασμενη ωρα. Αλλα βλεπω λες δεν εχεις θεμα υγειας. Εισαι ομως 1 χρονο κολλημενη με διαιτα 1100-1400 θερμιδων... για αυτο σου λεω ανεβασε θερμιδες και αυξησε και καυσεις. Μηπως εχεις μπλοκαρει το μεταβολισμο σου με τοσο λιγες θερμιδες. 1100 ειναι κατω απο το οριο των 1200!
-
Καλησπέρα :)
αυτές τις θερμίδες τις έπαιρνα με την προηγούμενη διατροφολόγο και έχασα τα 20 κιλά μέσα σε 5 μήνες...από'κει και πέρα συνεχίζοντας στις ίδιες θερμίδες μέχρι και τον Φεβρουάριο που μας πέρασε κόλλησα και έτσι άλλαξα διατροφολόγο,πήγα σε πιστοποιημένο (καταρχήν) και κλινική διατροφολόγο/διαιτολόγο...μου αύξησε τις θερμίδες και εγω άλλαξα τύπο εκγύμνασης (τα πάντα,αερόβια,μπάλα και γιόγκα) μέχρι και πριν 1/2 μήνα γυμναζόμουν 5 μέρες την εβδομάδα για 1 ώρα...αλλά λόγω καλοκαιριού είμαι τώρα στις 3 μέρες/1 ώρα!
ναι έχεις δίκιο,έχω αγχωθεί πολύ και αυτό δεν μου κάνει καλό γενικότερα..πέρασα και μια μεγάλη αναστάτωση για 3-4 μήνες ίσως έπαιξε και αυτό το ρόλο του στην όλο κατάσταση..τουλάχιστον η διατροφολόγος μου κάθε φορά αυτό μου λέει χαλάρωσε και χαλάρωσε γιατί έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θες,ε το προσπαθώ κορίτσια,δεν είναι εύκολο όμως και πραγματικά πάλι καλά που έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο φόρουμ,όπου βλέπω υπάρχει μεγάλη κατανόηση και αλληλουποστήριξη αυτό είναι ότι το καλύτερο,γιατί κακά τα ψέμματα ναι μεν πρέπει να νοιώθουμε καλά με το σώμα μας αλλά σε πολλές περιπτώσεις μέσα στην καθημερινότητα δεν βοηθιέσαι και ιδιαίτερα!
-
Φυσικα υπαρχει μεγαλη αλληλοϋποστήριξη, εχουμε ολοι εδω θέματα με το βάρος μας κ θελουμε να βελτιώσουμε την ζωη μας, παντως εμενα το προγραμμα που εγραψες οτι τρως μεσα στην ημερα μου φανηκε μια χαρα, κ πολυ κοντα στο δικο μου. Δώσε δυο εβδομαδες ακομα, ηρέμησε, σκέψου αλλα πραγματα κ αν δεν δεις αποτέλεσμα που το αποκλείω, εγω τουλαχιστον θα αναζητούσα άλλον μεχρι να δω αποτέλεσμα, δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλότερο, με τον τροπο που σκεφτομαι αυτο θα εκανα.
-
αυτό που γίνεται εδω είναι όντως πάρα πολύ καλό και κυρίως για την ψυχολογία του κάθε ατόμου εδω μέσα...
5-10 κουβέντες έγραψα αυτές τις μέρες και όμως νοιώθω πιο καλά γιατί μιλάω με άτομα που έχουν το ίδιο "πρόβλημα" και καταλαβαίνουν...όχι πως δεν μπορώ να μιλήσω στους δικούς μου ανθρώπους,αλλά δεν είναι το ίδιο σαφώς!
Σκοπεύω να κάνω αυτό ακριβώς,θα αφήσω λίγο καιρό να περάσει ακόμα,θα το παλέψω να μην το σκέφτομαι τόσο και αν δεν (που μακάρι) τότε τα κουβαδάκια μου και σε άλλη παραλία :smilegrin:
Το κέντρο υγείας της περιοχής μου έχει διατροφολόγο κάθε Τρίτη,μπας και πάω κατά'κει μεριά,θα δούμε
-
Ναι μεχρι να βρεθει ο καταλληλος, κ εγω το ψαχνω, πηγαινω τυχαια σε μια αλλα αν δεν δω το αποτελεσμα που θελω θα αλλαξω.. πιστευω οτι στα κιλα πιυ ειμαστε, ειμναι ευκολο να μας βοηθησει καποιος να αδυνατισουμε, γιατι εχουμε πολλα κιλα. Οποτε δεν καταλαβαινω τι πηγαινει στραβα.
-
θα δείξει εντός της νέας εβδομάδας...θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα αυτό είναι σίγουρο,ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχω πάλι κατακρατήσεις!
-
Εγω εχω αυριο!! Κ εγω θα ενημερώσω βέβαια.. Για να δουμε,μην προηγουμενη δεν μου αρεσε το μισο κιλό μονο..
-
Ααα ωραια,μακαρι να ειναι πολυ καλυτερα αυτη τη φορα,αν και το μισο κιλο ειναι καλο,ειναι κατι πιο σταθερο απο το να χανεις πολλα και γρηγορα..
-
Για δευτερη εβδομαδα, ειναι λιγο.. τωρα θα μπω στην τριτη εβδομαδα.. ειναι αυστηρη η διαιτα, εγω δηλαδη ζητησα απωλεια ενος κιλου την εβδομαδα μεχρι να πεσω κατω απο τα 100, κ μετα ας χανω κ λιγοτερο δεν με νοιαζει, απλα ειδα το νουμερο κ επαθα σοκ, δεν το πιστευα οτι ειχα ξεφυγει τοσο. Κ δεν ξερω οως το καταφερα, με ολη μερα διυλεια ετρωγα μονο βραδυ αλλα προφανως ετρωγα παρα πολυ κ δεν το καταλαβαινα.
-
Νομιζω πως επειδη ετρωγες μονο βραδυ αυτο σου "χαλασε" το προγραμμα,ειναι δυσκολο οταν δουλευεις βεβαια να ακολουθησεις το προγραμμα,αλλα μηπως να το κοιταζες να το φτιαξεις λιγο?εμενα με εκραζε η διατροφολογος οταν εμενα νηστικη ολη την ημερα,πιστευω οτι αυτο εφταιξε και οχι η ποσοτητα,νομιζω πως δεν εφαγες τοσο πολυ οσο νομιζεις..
-
Νηστικη δεν μπορω να μεινω με τιποτα.. τρωω αυτα που μου εχει, θα προσαρμοσουμε λιγο την ποσοτητα του κρεατος, κ του ψαριου, ειναι πολυ μικρες για τα δεδομενα μου, δηλαδη αργοτερα τι θα γινει;
-
Δηλαδη τι τρως ολη μερα?ποσο αυστηρη μιλαμε?
-
Γράφω στο θεμα τι εφαγα σμρ, δες κ πες μου την γνωμη σου.. Το θεμα ειναι οτι μετράω ποσότητες κ βγαίνουν πολυ μικρές, πχ μιση μπριζόλα η μισο ψητο ψάρι, σε αυτα τα κιλα δεν γινεται να τρωω τοσο λιγο, άλλωστε δεν κανει τόση ζημιά ενα φιλετο κοτοπουλο η μια τσιπούρα μέτρια σε μέγεθος. Οποτε αύξησα απο μονη μου αυτην την ποσότητα, δηλαδη απο 90 γραμμάρια που μου εχει βαλει ταεχωπαει 110 με 120.
-
Διαβασα..
Προσωπικα μου φαινονται μικρες οι ποσοτητες πχ σε κρεας οταν εχω ειμαι στα 130γρ αλλα με σαλατα και πατατες (1τρυπητη κουταλα μου δινει)
Ειναι χαμηλων θερμιδων η διαιτα σου αλλα αν βλεπεις οτι δεν παει καλα μηπως να το συζητησεις περαιτερω?γιατι οντως με τετοιες ποσοτητες μισο κιλο μου φαινεται λιγο ενω πχ για εμενα ειναι οκ