-
Αυτην την εβδομαδα ξεκινησα να τρωω λιγο πιο σηντηριτικα και πιο σωστα,τωρα τελευταια ειχα ξεφυγει σαβουρωνα ασχημα οτι εβρισκα,ειμαι μονος στο σπιτι και βαριεμαι να μαγειρευω,τελος του μηνα θα το πιασω δυνατα το προγραμμα ,δεν χρειαζεται να πιεζομαι ο χαζος,αυτο εχει σαν αποτελεσμα να με αγχωνει απιστςευτα...αυτη η παλιοπιεση να πιασω τον στοχο με εχει γονατισει ψυχολογικα,,,εχω κολησει πολυ καιρο....
-
Σε ποιο βάρος είσαι τώρα?
-
Ζυγηστικα σημερα και ειμαι 134....δεν καταλαβα πως πατωσα παλ ι....αρκετα χαλαρωσα,ωρα να ξαναβαλω μπρος για να πιασω τον στοχο μου....
-
Δεν πάτησες , συνεχίζεις.. Αλλα βαλε ενα προγράμματακι αφου το εχεις ξανακάνει... Δεν ειναι τοσο δύσκολο, κατάφερες να χασεις πολλα..
-
Ειλικρινα σε ευχαριστω eleni1986 που εισαι διπλα μου και μου δινεις ενδιαφερον γιατι αυτο το διαστημα ειμαι πολυ πεσμενος και πιεσμενος ψυχολογικα,εχω γυρω μου ανθρωπους εγωιστες που μου εχουν ριξει την αυτοεκτιμηση μου και με εχουν διαλυσει ψχολογικα...απλως για να περασουν τον δικο τους,προσπαθησα με τους ζητησω βοηθεια,τουλαχιστον να συζητησω μαζι τους αλλα με βγαζουν εκτος εαυτου και με νευριαζουν και καταληγω στην υπερφαγια για να ηρεμησω και με πιανουν οι τυψεις και γινομαι πιο χαλια ο αχρηστος ...με τοση ασχημη ψυχολογια ουτε για μια βολτα η για περπατημα δεν εχω ορεξη.
Αλλα θα τα καταφερουμε elen ...εσυ πως εισαι απο κιλα...προσπαθεις ?
-
Καλημερα. Αυτα τα ξερω τα εχω περασει κ εγω, ετσι κρινουν οι δικοι μας οτι μπορουν να βοηθησουν. Η αληθεια ομως ειναι μια κ ειναι καπως δυσκολη κ σκληρη. Πρεπει να χασεις βαρος γιατι αλλιως τα πραγματα θα γινουν χειροτερα. Μπορεις να χασεις εχεις περιθωριο αλλα δεν υπαρχει αλλος δρομος περα απο την διαιτα. Σου το λεω γιατι κ εγω ετσι σκεφτομουν κ ξεκινησα, οτι δεν πηγαινε αλλο. Κ φυσικα εμενα με πιεσαν πολυ οι γονεις μου κ με ασχημο τροπο, πιεστικο κ προσβλητικο. Ξεκινησα 20 Ιουνιου στα 110,4 κ σημερα το πρωι ημουν 100,5 σχεδον 10 κιλα. Θελω 15 ακομα να φτασω στα 85, εχω καιρο αλλα το πιο δυσκολο φευγει, να μην βλεπω το 3ψηφιο. Εχεις καποιον να σε βοηθαει με το φαγητο, να σου τα εχει ετοιμα δηλαδη, σαλατες ψητα κλπ. ? Ειναι σημαντικο κ αυτο. Στα 134 για ανδρας δεν ειναι τραγικο, παλευεται σε 2 μηνες θα εισαι 110 κοντα στο στοχο σου δηλαδη.
-
Χρονια πολλα κ για την γιορτή σου!
-
Ευχαριστω για τις ευχες σου.........ενας βασικος λογος που εχω θεμα με τα κιλα ειναι οτι ειμαι καλοφαγας και γουσταρω να μαγειρευω,εχω θεμα με την κουζινα ,ειναι η αρωστεια μου,το χομπι μου,εγω εμαθα στην γυναικα μου να μαγειρευει,ειναι η μεγαλητερη χαρα μου.Τωρα αρχιζω να βγαζω γκουρμεδιες με χαμηλες θερμιδες.
-
Αυτο ειναι οντως προβλημα... δεν ξερω πως ρυθμιζεται. Ενω εγω απο την αλλη πλευρα, ειμαι τυχερη σε αυτο το θεμα καθως ο αντρας μου τρωει λιγο, δεν ειναι του φαγητου κλπ. Οποτε δεν παρασυρομαι οταν κανω διαιτα. Η γυναικα σου δεν επιμενει σε αυτο το θεμα, η το αφηνει πανω σου;