Καλησπέρα σας!
Χτες πήγα σε ειδικό διατροφολόγο σε κέντρο ιατρικής αισθητικής και έκανα ειδική εξέταση μεταβολισμού.
Με ζύγισε, μου έκανε διάφορες ερωτήσεις και στη συνέχεια μου έδωσε να κρατήσω ένα μεταλλικό αντικείμενο.
Το αποτέλεσμα έδειξε πως καθημερινά βάζω 450 θερμίδες και για αυτό παχαίνω.
Κοιμάται λέει ο μεταβολισμός μου και μου πρότεινε θεραπεία με λέηζερ που κάνει λιποδιάλυση για άμεσα αποτελέσματα σε συνδιασμό με διατροφή.
Το πρόγραμμα κοστίζει βαρβάτα και τα χρήματα προπληρώνονται...
Ποια η γνώμη σας?
Στο παρελθόν είχα κάνει λέηζερ λιποδιάλυσης με μεσοθεραπεία ενέσιμα για λιποδιάλυση σε συνδιασμό με μηχανήματα, σε επίσης γνωστό κέντρο ιατρικής αισθητικής και αποτέλεσμα δεν είχα.
Ψάχνωντας το διαδίκτυο βρήκα ένα site κάποιου Dr Ιατρού Διαιτολόγου ο οποίος αναλαμβάνει πολύ παχύσαρκους ανθρώπους και διάβασα τους αδυνατίζει με δίαιτα σοκολάτας, κετογονική, πρωτεϊνική, κλασική, με σωληνάκι κλπ...
Κάλεσα στο τηλέφωνο και η γραμματέας ήταν απίστευτα βιαστική και ξινή του τύπου: έχω κόσμο, συντομεύετε, πάρτε σε μισή ώρα, πάρτε αργότερα, δεν μπορώ να μιλήσω έχω κόσμο, τι θέλετε και παίρνετε όλη την ώρα, δεν έχω το πρόγραμμα μπροστά μου για να σας κλείσω ραντεβού, το κόστος της επίσκεψης θα το κανονίσετε με τον γιατρό επιτόπου και τέτοια...
Έχω κάνει άπειρα τηλέφωνα και απαντάει όποτε θέλει και είναι φοβερά απότομη, αγχώδης, ξινή και βιαστική...
Γνωρίζεται κάτι σχετικά?
Δοκιμάσατε τίποτα τέτοιο?
Τι ειδικό έχετε να μου προτείνετε? :puzzled: