Καλησπερα nature και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Ειμαι αισιως στα 31 μου, αν και καποιες φορες (δεν στο κρυβω) αισθανομαι οτι ειμαι 60. Το μεγαλο μου \"θεμα\" ειναι οτι νομιζω οτι κατι κακο εχω, μια αρρωστια δλδ. Μαλιστα νομιζω οτι πασχω απο καρκινο...μην με ρωτησεις που τον εχω...παντου αναλογα με το που θα \"πονεσω\" καθε μερα που περναει...
Αστα, πολυ δυσκολα τα πραγματα μερικες φορες... Νιωθω ανα διαστηματα ομως, οτι χανω τον ελεγχω...οτι τρελαινομαι ισως. Και ενω τα εχω κανει ολα, εννοω εχω κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις, εγω δεν λεω να \"πειστω\" οτι ολα αυτα ειναι αποποιηματα της φαντασιας μου λογω υπερβολικου αγχους...Και πιστεψτε με ολοι σας. Εχω κανει ψυχοθεραπεια για πολυ καιρο.... Υποτιθεται οτι εφτασα σε ενα επιπεδο Α, δλδ σε τελικη αναλυση συναντιομουν με τον γιατρο μου και στο φιναλε δεν ειχα κατι αλλο να του πω... και τωρα παλι \"αδιεξοδο\" . Να φανταστειτε πια ειναι η \"τρελα\" μου: Πηγαινω καθε λιγο και λιγακι και ζυγιζομαι στην ιδια ζυγαρια, για να δω εαν εχω χασει βαρος!!! Και που στηριζονται ολα αυτα??? Στηριζονται στο γεγονος οτι οταν ξεκινησε ο δικος μου \"γολγοθας\" (με τις κρισεις πανικου κτλ κτλ) ενας παθολογος μου ειπε: \"αγορι, αυτος που εχει καρκινο φαινεται...καταρχην χανει βαρος...εαν δεις οτι χανεις βαρος τοτε κατι κακο τρεχει...\"
Αυτα ειχα να σας πω. Συγνωμη εαν σας κουρασα... να ξερετε οτι σας \"διαβαζω\" ολους καθημερινα.... Ευχομαι καθε ημερα που ερχεται να σας βρισκει ολους και πιο δυνατους!!! γιατι ξερω πραγματικα τι περνατε!!! Αισιοδοξειτε ομως!!! καποια στιγμη σιγουρα ολα αυτα θα περασουν... Που θα παει???
Καλη δυναμη σε ολους , εγω σημερα παλι θα παω να ζυγιστω για να δω εαν θα παρω \"παραταση ζωης\".....