Μπορώ να σου απαντήσω εγώ εάν δεν έχεις αντίρρηση , άλλωστε έιναι το αγαπημενο μου θεμα :)Quote:
Originally posted by mstrouf...
μπορεις εσυ να μου πεις πως διατηρείται η αγάπη κ πως μπορει να υπάρξει φιλία για έναν άντρα μετά τον έρωτα;
Έχεις δει μια μάνα πως μεγαλώνει το παιδάκι της , ε κάπως έτσι πλάθεται και Αγάπη, ένα παιδάκι μικρούλικο που με πολλές προσπάθειες με θυσίες με τα πάνω και τα κάτω μεγαλώνει και αρχίζει να περπατάει, να ψελλίζει τις πρώτες λέξεις στις καρδιές μας , μέχρι να γίνει ένας γίγαντας με υπεράνθρωπες ικανότητες ... και όπως για κάθε μάνα και πατέρα το παιδί τους μένει πάντα παιδί όσα χρόνια κι\'αν περάσουν όσο και αν ψηλώσει - μεγαλώσει ...έτσι και η αγάπη θα είναι πάντα το παιδί μας και για όσα χρόνια χτυπάει η καρδούλα μας, θα θελήσουμε πάντα να προσφέρουμε να τον βοηθήσουμε να του σταθούμε , έτσι τόσο απλά και δύσκολα συνάμα, διατηρείτε η αγάπη ... Εγώ αυτήν την συνταγή ακολουθώ και δεν έπεσα ποτέ έξω .
Όσο για την φιλία μετά τον έρωτα, έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες , πρώτων εάν ο χωρισμός είναι μια από κοινού επιλογή , και όχι μια μονομερής επιλογή η απόφαση , έχει ταυτόχρονα να κάνει με συναισθήματα και ιδικά τον πόνο που βιώνει το μέλος που \'\'εγκαταλείφθηκε \'\', ακόμη έχει να κάνει με την μετέπειτα εξέλιξη στη ζωή σας , εάν κάνετε ο καθένας σας καλές σχέσεις τότε όλα καλά , άλλα εάν όχι τότε ... και πάνω απ όλα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι και να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για τούς λογούς που θες να παραμένεις φίλος με τον πρώην σου, επίσης θέλει πολύ προσοχή στο εξής θέμα : εγώ μπορώ να είμαι φίλος με την πρωί μου αυτή όμως μπορεί ; Μήπως ικανοποιώντας το εγωιστικό μου θέλω , την εμποδίζω στο να προχωρήσει στη ζωή της , μήπως έστω και με αυτό το φιλικό δέσιμο της δίνω ψεύτικες ελπίδες ότι μπορεί να ξαναήμαστε μαζί ...