Οταν ποσταρεις συνεχως.
Πχ μπορουσες να κανεις Εντιτ το προηγουμενο σου ποστ αλλα εσυ προτιμησες να κανεις ενα ακομα ;)
Printable View
Οταν ποσταρεις συνεχως.
Πχ μπορουσες να κανεις Εντιτ το προηγουμενο σου ποστ αλλα εσυ προτιμησες να κανεις ενα ακομα ;)
αααααααααααα σορρυ,δεν θα το ξανακανω!!!
Να μην το ξεχασω.
Και οταν γραφεις οφ τοπικ ειναι ο ορισμος του σπαμμινγκ.
Με παρεσυρες και μενα ;)
:) back to movies then....
Σωστα.
Απο θριλερ το THE HILLS HAVE EYES I ειναι απο τα πολυ δυνατα.
Δυστυχως εχω δει μονο το ριμεικ και οχι το οριτζιναλ του Κρεϊβεν, ο οποιος πριν να μπλεξει με χαζομαρες στυλ SCREAM εφτιαχνε δυνατα θριλερ κατα διαστηματα.
εγω θα ελεγα μονο θριλερ που σε κρατανε σε μυστηριο και αγωνια θελω να δω..τα αλλα τα θεωρω καλυτερα κ απο κωμωδιες(saw ktl) αλλα δεν θυμαμαι κανενα καλο....
City of angels .....
Meg Ryan ,Nicolas Cage
Θρίλερ : Η αξεπέραστη \"Λάμψη\" με το Νίκολσον και η Ψυχώ του Χίτσκοκ
Κωμωδία/κοινωνικό \"As good as it gets\" δηλ \"Καλύτερα δε γίνεται\" (είμαι φαν του Νικολσον, τι να κάνουμε...)Κορυφαίο!!!
\"Pulp fiction\" του Ταραντίνο
ο ¨Νονός\" το 1 και 2
\"Το εξπρές του Μεσονυχτίου\"
\"Dogville\" του Λαρς φον Τρίερ, νομίζω
ελληνική ταινία \"δεσποινίς διευθυντής\" με την Καρέζη όπως και ο Μαυρογιαλούρος του Κωσταντάρα, εξαιρετικός!!!! Α! και η χαρτοπαίχτρα με τη Βλαχοπούλου
Quote:
Originally posted by imagine
Θρίλερ : Η αξεπέραστη \"Λάμψη\" με το Νίκολσον και η Ψυχώ του Χίτσκοκ
ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΣΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΛΑΜΨΗ.
ΤΟ ΨΥΧΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΘΡΙΛΕΡ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΣΚΟΚ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΘΡΙΛΕΡ
Κωμωδία/κοινωνικό \"As good as it gets\" δηλ \"Καλύτερα δε γίνεται\" (είμαι φαν του Νικολσον, τι να κάνουμε...)Κορυφαίο!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ;)
\"Pulp fiction\" του Ταραντίνο
Ο ΤΑΡΑΝΤΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΥΑΛΑ.
ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ ΝΟΜΙΖΩ
ο ¨Νονός\" το 1 και 2
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΛΕΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ
\"Το εξπρές του Μεσονυχτίου\"
ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ
\"Dogville\" του Λανς φον Τρίερ, νομίζω
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ. ΕΙΔΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ
ελληνική ταινία \"δεσποινίς διευθυντής\" με την Καρέζη όπως και ο Μαυρογιαλούρος του Κωσταντάρα, εξαιρετικός!!!! Α! και η χαρτοπαίχτρα με τη Βλαχοπούλου
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ
να σας πω κάτι περίεργο, δεν έχω δεί καθόλου ελληνικό κινηματογράφο!
απο ταινίες, έχω δεί παρα πολλες, δεν συγκρατώ ονόματα, αν κ θυμάμαι την τελευταία που μου άρεσε ήταν το Derailed - Εκτός Τροχιάς, με Clive Owen κ Jennifer Aniston.
Στα γρηγορα οι πρωτες που σκεφτομαι:
Επιστημονικης φαντασιας :Matrix
Αλλες:Pulp fiction,The crow, A Beautiful Mind, Trainspotting
Και μερικες απο την νεαρη μου ηλικια:Ghostbusters,Gremlins,Lost boys,Top secret,Fright night.
AΠΟ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΕΡ ΣΕΛΛΕΡΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΗΒ ΜΑΡΤΙΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ
Υπέροχη ταινία άν και υπερβάλει σε ορισμένα σημεία.Quote:
Originally posted by keep_walking
A Beautiful Mind
ωω ναι, ο ροζ πανθηρας ολα τα λεφτα με σελλερς!
H ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ;)