ε ναι, εδώ ξυπνάω και κοιμάμαι τίνγκα στο άγχος...
μπα δεν νομίζω να είμαι τόσο καλός...:pppp
Printable View
ε ναι, εδώ ξυπνάω και κοιμάμαι τίνγκα στο άγχος...
μπα δεν νομίζω να είμαι τόσο καλός...:pppp
Δεν είμαι ψυχολόγος αλλά απο τη στιγμή που ασθένησα και το συνειδητοποίησα έχω ψάξει πολλά θέματα ψυχολογίας γύρω απο την ασθένεια που μου έτυχε αλλά και παρεμφερή θέματα..Νομίζω πως αυτό ισχυεί με όλες τις αρρώστιες, όχι μόνο με τις ψυχικές. Δεν νιώθουμε άνετα με το άγνωστο, έτσι θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για το πρόβλημα μας και πως να το αντιμετωπίσουμε. Αρκεί βέβαια να κάνουμε και άλλα πράγματα και να μην κολλάμε συνέχεια σε αυτό.
Carrie σπούδασες ψυχολογία? Γιατί δεν προχώρησες σε αυτό?
Εγω δεν χρειαζεται να προχωρησω, με εχει παρει η μπαλα και προχωραει, θα δειξει που θα παει. μπορει και σε κανα λαχανοκηπο..
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής?
ουυυυυυ
Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα και το λές αυτό (οτι σε έχει πάρει η μπάλα)? Κοίτα δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει προβλήματα. Ένα άλλο μέλος είχε πεί το εξής σωστό. Η ζωή είναι δύσκολη για όλους.
απλα μερικες φορες φαινεται οτι πας εκει που σε παει..? Δεν ξερω αν ειναι σωστο, δεν ειμαι σιγουρη, αλλα ετσι φαινεται, μπορει να οφειλεται σε μενα βεβαια παντα...
Ειναι πασιγνωστο οτι ειμαι αστιεμπορας αλλα οκ.....Quote:
Originally posted by GreenPeyote
:))))))) Έλα ρε κρίνο!!!!!!! Πού εξαφανίζεσαι????
Αναγκάστηκα να σε βάλω στην υπογραφή μου για να στο πώ!!! Μου έλειψαν τα αστεία σοy και όχι μόνο!!!!!:PPPP
αποφασισα να ειμαι πιο μετρημενος και φειδωλος στις απαντησεις μου.
Εν ολιγεις η ψιλη κουβεντα δεν μου κανει πια.
Οταν νιωθω οτι καποιος εχει πραγματικα αναγκη αυτο που θα του πω, τοτε θα με δεις να γραφω.
Κατα τα υπολοιπα, μου φτανει να ειμαι και απλος αναγνωστης.
Συμφωνώ οτι το φορουμ δεν ενδείκνυται τόσο για ψιλή κουβέντα...Quote:
Originally posted by krino
Ειναι πασιγνωστο οτι ειμαι αστιεμπορας αλλα οκ.....Quote:
:))))))) Έλα ρε κρίνο!!!!!!! Πού εξαφανίζεσαι????
Αναγκάστηκα να σε βάλω στην υπογραφή μου για να στο πώ!!! Μου έλειψαν τα αστεία σοy και όχι μόνο!!!!!:PPPP
αποφασισα να ειμαι πιο μετρημενος και φειδωλος στις απαντησεις μου.
Εν ολιγεις η ψιλη κουβεντα δεν μου κανει πια.
Οταν νιωθω οτι καποιος εχει πραγματικα αναγκη αυτο που θα του πω, τοτε θα με δεις να γραφω.
Κατα τα υπολοιπα, μου φτανει να ειμαι και απλος αναγνωστης.
Εγώ ίσως γράφω παραπάνω από όσα θα έπρεπε επειδή είμαι καινούριος στο φορουμ :pp
Πάντως υπάρχει αυτή η διαρκής αίσθηση οτι λείπεις από το forum!! To νιώθουν κι αλλοί αυτο ?? ....είμαι περίεργος
[quote]Originally posted by GreenPeyote
[quote]Originally posted by krino
Quote:
Πάντως υπάρχει αυτή η διαρκής αίσθηση οτι λείπεις από το forum!! To νιώθουν κι αλλοί αυτο ?? ....είμαι περίεργος
Θα σου απαντήσω εγώ αν επιτρέπεις και μπορείς να με χαρακτηρίσεις όπως θέλεις.
Ο κρίνος είναι η σχέση μου. Η οποία πολλές φορές πήγε να χαλάσει από εδώ μέσα. Αιτία για αυτό, οι τύπες \" ασθενείς και οδοιπόροι\" που του ολιγομπήγανε νυχάκια ποδιών και χεριών να τις \"γιατρέψει\"...αυτό τον καιρό, κάνουμε κι οι δυό \"αυτοψυχοθεραπεία απεξάρτησης\" - όσο μπορούμε, μιάς κι εγώ έχω τα δικά μου κολλήματα - γενικώς από φόρα και ειδικώς από φόρα παρτίδες.
Θεωρώ ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε ωραιότατα χωρίς να δηλητηριάζουμε τη σχέση μας με εθισμούς έξω από εμάς, και το ιντερνετ είναι ένας τέτοιος ανούσιος εθισμός.
Ο κρίνος σου απάντησε κι ελπίζω να σε κάλυψε, η δικιά μου εκδοχή ίσως σου φανεί κατινίστικη παρ όλα αυτά λίγο με ενδιαφέρει...
edit
για να σε προλάβω, είτε τους άλλους, δεν θα αποτανθώ στο θρεντ \" πως να καταπολεμήσετε τη ζήλεια σας\". Είναι ανίατος...
:P
εγω εχω πεθυμησει τον λογοψυχο... ευχομαι να ειναι καλα οπου κι αν ειναι.
Quote:
Originally posted by carrie
εγω εχω πεθυμησει τον λογοψυχο... ευχομαι να ειναι καλα οπου κι αν ειναι.
αρκετά πλερώθηκαν αυτά...
Ω Χριστε και Παναγια. liberchild συνελθε. Εγω, δε σου φταιω τιποτα να με σχολιαζεις ετσι γιατι δε με ξερεις. ο λογοψυχος εγραφε εκπληκτικα κειμενα και εκανε πολυ ωραιες αναλυσεις. δεν εχει σημασια το οτι δεν του ειχα μιλησει ποτε, ουτε με u2u, σημασια εχει οτι εσυ δεν το ηξερες και δεν ξερεις τιποτα και ομως βγαζεις συμπερασματα ετσι. κριμα.
liberchild δεν είναι στις προθέσεις μου να σου \"κλέψω\" τον κρίνο...
Αυτό που είπες \"πώς να καταπολεμήσετε τη ζήλεια σας\" ειλικρινά δεν το κτλβα. Το είπες για μένα ή για τον εαυτό σου γιατί δεν νιώθω καμία ζήλεια που τα έχεις με το κρίνο...
Επίσης μου έκανε εντύπωση ένα ποστ σου σε προηγούμενο θέμα και προσπαθούσα να κτλβω τί θέλει να πεί ο ποιητής....
Το παραθέτω:
\"Kαι τότε η ξυλιασμένη μικρή άναψε και το τελευταίο - last - σπίρτο..
Είδε τη γιαγιά της που είχε πεθάνει νάναι χαρούμενη και να την περιμένει...
πήγε το μαλακισμένο... \"
Eπειδή μου μπαίνουν τρελές σκέψεις οτι το \"μαλακισμένο\" μπορεί και να πήγαινε σε μένα αν μπορείς σε παρακαλώ να το διευκρινίσεις...
Τέλος δεν κατάλαβα τί σε πείραξε από τα λεγόμενά μου...Την υπογραφή την έβαλα για να δείξω τί αισθάνομαι επειδή έχω μία δυσκολία να τα συγκρατώ και αναγκάζομαι να τα γράφω...
Μάλιστα είχα σκοπό σήμερα να \"εμπλουτίσω\" την υπογραφή μου με ένα ακόμα συναίσθημα που αφορά τον manthes, o οποίος συμπτωματικά έχει γεννέθλια σήμερα! Χρόνια πολλά manthes και από το forum και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς κι εσύ γι\' αυτό που θα βάλω στην υπογραφή μου. ;)
Υ.Γ. Φυσικά και μπορούμε να συνυπάρξουμε ωραιότατα και ειλικρίνά δεν έχω καμία πρόθεση να δηλητηριάσω τη σχέση μου με κανέναν ακτός και αν έχεις εσύ...