Originally Posted by
Macgyver
Ξερω το προβλημα σου , Κυκνε , αλλα ειναι τοσο μακρια η πιθανοτης να μπαινει κι ο πρωην σου στο φορουμ , που ειναι πιο πιθανο να σου πεσει μετεωριτης στο κεφαλι, παρα να μπει ο πρωην σου στο φορουμ !!! τσπαντων , εσυ ξερεις ........ οντως εχει μερικες ιδαιτεροτητες το προβλημα σου , που καταλαβαινω την μυστικοτητα σου , το δικο μου δεν εχει ........
τωρα να μην λες οτι μενεις Θεσσαλονικη , η Τρικαλα , η ξερω γω που , υπερβολικο το βρισκω , και τοχω συναντησει πολλακις σε νεα κοριτσια , μουβγαλαν την Παναγια μεχρι να το πουν, χωρις ναχω καμμια προθεση για περαιτερω σχεση , διεστραμμενος δεν ειμαι , κοινωνικος ειμαι ................
και η ειρωνεια ειναι οτι εχουν ολοι φεις , που αυτο κι αν ειναι εκθεση προσωπικων στοιχειων σε αδιακριτα ματια , και γι αυτο εγω δεν εχω φεις , ουτε κανενος ειδους επικοινωνια με τετοια μεσα, προτιμω το τηλεφωνο, η την συναντηση , η και το μειλ ακομα , που προσεχω τι γραφω ........... εχουν ακουστει πολλα σκανδαλα με εκθεση στοιχειων στο φεις , αυτονοητο ειναι ....
ακομη και για τοα διοδια δεν εχω e-pass , δεν θελω να ξερει κανεις που κινουμαι , αλλα κανοντας αγορες μεσω ιντερνετ , που κανω , εκτιθενται οι προτιμησεις μου , ακομη κι η οικονομικη μου κατασταση , που δεν θελω να δημοσιοποιειται ......για ευνοητους λογους ...................