cipralex αντικαταθλιπτικό;
Printable View
cipralex αντικαταθλιπτικό;
kai gia kriseis panikou/den exo kata8lipsh
Έλεος πάλι τα ίδια χτες..
Είναι κανείς με ανάλογη εμπειρία;
plz χρείαζομαι κάποιες γνώμες....
stefane παρε τον γιατρο σου.τι επα8ες παλι?
ε πάλι τα ίδια πάνω κάτω ότι γράφω στο 1ο post. O γιατρός μπορεί μόνο από δευτέρα...παρ \'ολ \'αυτά επιμένει στο ότι είναι απλά το αγχος που έχω όλη αυτή την περίοδο
an exei kinhto parton alios akne ipomonh.an htan na pa8eis kati em ta xanax o giatros 8a sou elege na ta stamathseis epitopou.
Τι να πω δεν ξέρω
κανε ιπομονη η επικοινωνισε με τον γιατρο σου.δυστιχως ετσι ειναι οι κρισεις πανικου.ποσο καιρο τα ειχες κοψει τα φαρμακα κ εισουν οκ?
1 μήνα πάνω κάτω
mono?ipomonh
...
2 χρονια περνεις ε?
καθε μερα ?
αν ειναι ετσι εχεις παθει σκληρη εξαρτηση χωρις να σε αγχωσω αλλα
μετα 2 χρονια καθε μερα χρησης xanax εχεις εξαρτηση μεγαλυτερη απο σκληρα ναρκωτικά.
Οι βενζοδιαζεπινες ανηκουνε στα ναρκωτικα και τα παιρνεις μονο με μονογραμη κοκκινη συνταγη δε στα δινουνε ετσι...
και ο γιατρος που σου τα ποτιζει 2 χρονια τωρα ειναι το λιγοτερο μαλακας....
Τωρα για να ξεκοψεις απο το xanax πηγαινε στο νοσοκομειο και ζητα βοηθεια απο καποιον ιδικο.
ενοειτε οτι αμα τα περνεις σποραδικα δεν παθενεις τιποτα
ουτε εξαρτησεις ουτε τιποτα ...
η καθημερινη χρηση για πολυ καιρο μπορει να σε διαλυσει.
beat΄σε ευχαριστώ για τό ενδιαφέρον σου αλλά νομίζω είσαι λίγο απόλυτος..Έχεις αντίστοιχη εμπειρία;
όσο για το γιατρό είναι ο διευθυντής του κέντρου ψυχικής υγείας με μεγάλη εμπειρία απο ότι είχα ενημερωθεί κ με παρακαλουθούσε 2 φορές τη βδομάδα όταν ήμουν στους μεγάλους πανικούς..
παρεπιπτόντως ξέρω άτομο που παίρνει χαναχ πάρα πολλά χρόνια τώρα και τα κόβει μόνο με ψυχανάλυση..
Τελικά τα έβαλα κάτω και κατέληξα ότι στη συγκεκριμένη φάση που είμαι οι απογάσεις που θα πάρω θα είναι και κάπως καθοριστικές για το μέλλον ,είναι και η αιτία που είμαι έτσι...
Το έβλεπα να έρχεται αλλά δεν έδινα σημασία τόσο καιρό και απλά κοιταγα να περνάω καλά...
απ όταν έβαλα νέους στόχους είμαι αρκετά καλύτερα..
Θα πάω βέβαια και στον γιατρό(θα του αναφέρω πλαγίως και όσα μου είπες ) και βλέπουμε
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις..
τα κοβει ???
ναι αλλα τι συμπτωματα εχει ?
και ποσο καιρο κρατανε ?
μηπως κρατανε πανω απο χρονο και ειναι τοσο αληθινα που δε μπορει να καταλαβει οτι ειναι απο το χαναχ?
Ναι σου το λεω και παλι κανει τρελλο εθισμο σου το λεω απο προσωπικη εμπειρια κανει εθισμο και ανοχη με φοβερα στερητικα συμπτωματα...
Ο γιατρος δε θα παραδεχτει τη μαλακια του να σου δινει 2 χρονια καθε μερα χαναχ ... διαβασε στο νετ η ρωτα αλλο γιατρο να δεις τι σκατα μπορει να σου κανει αυτο το ναρκωτικο οταν το περνεις καθε μερα για πολυ διαστημα ... στις οδηγιες μεσα λενε max 4 εβδομαδες καθημερινης χρησης οχι 2 χρονια δεν ειναι καραμελες οι βενζοδιαζεπινες στο εξωτερικο εχουνε κανει ειδικες κλινικες για την απεξαρτηση απο αυτα τα φαρμακα....