τεσπα δεν κοροιδευω μιλαω σοβαρα...
και το ανοιξα σημερα γιατι θελω να παρω και δεν μπορω να ξεχαστω...εχω 70 ευρω..και δεν εφαγα τπτ για να μην τα χαλασω..και προσπαθω να μου φυγει από το κεφαλι
Printable View
τεσπα δεν κοροιδευω μιλαω σοβαρα...
και το ανοιξα σημερα γιατι θελω να παρω και δεν μπορω να ξεχαστω...εχω 70 ευρω..και δεν εφαγα τπτ για να μην τα χαλασω..και προσπαθω να μου φυγει από το κεφαλι
μου χει ληψει το χορτο, πραγματικα αυτη η ψυχολογικη εξαρτηση ειναι απιστευτη εχω 15χρονια να κανω χορτο και ακομα το σκεφτομαι......
xfactor σοβαρεψου
ποσο χρονον εισαι?
Ποσο εισαι?
ας πουμε ότι σε λιγα χρονακια φτανω 30
Ενταξει τοσο φαινεσαι.
δεν μπορω να πω ηλικια ακριβως...αλλα πανω από 25 και κατω από 30
μικρος εισαι ακομα, τυχερε, εγω ειμαι κολογερος 38 χρονων........
μεγαλη βλακεια τα ναρκωτικα, χαλας το εαυτο σου χωρις να αποκομιζεις τιποτα..... ξεκολα απο τη ζωη σου και κοιτα να τη χαρεις οσο μπωρεις.....
μη σου κατσει στραβη και τσιμπησης κανα ψυχωτικο επισοδειο και μετα τρεχεις....
ευχομαι να μην κανεις τπτα! θα προσευχηθω για σενα!!
αλλα αν το κανεις -αποψημο- ειναι να μην εχεις ενδιασμους! δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να κανεις το λαθος κι να σε τρωνε και οι τυψεις!! ειναι δυο φορες λαθος!! κι κανεις την βλακεια δλδη πινεις αλλα κι μετα αντι να το χαρεις να διασκεδασεις εχεις τυψεις!!!
αποψημου παρε καποιον φιλοσου καποιν δικοσου που τον εμπιστευεσαι κι πες του οτι θες να κατσεις μαζιτου!! αν περασουν 2 ωρες το πολυ μετα θα φυγει απο το μυαλοσου!! αυτο που σου λεω ειναι δεδομενο και σου βαζω 2 ωρες που ειναι πολυ πανω απο το μεσο ωρο οσων εψουμε στο μυαλο την υποτροπη!!