Ευχαριστώ για τις σημαντικές σας παρατηρήσεις.
σήμερα πηγα με το κοριτσι μου στη κηφησιά. μπηκαμε σε ενα μαγαζι και ειχε ζεστη και σκέφτηκα "αν κατσουμε να φαμε εδω ισως με πιασει κριση". τελικά κάτσαμε στα friday εξω, και ηρθε λιγο , δεν με κυριευσε διοτι πλέον ΞΕΡΩ οτι δεν μπορει να μου κάνει κακό η ίδια η κρίση, αλλά με αγχωνει μην τη πάθω μπροστά σε αλλους. την καταπολέμησα, αλλά δεν περάσαμε καλα, απο την άποψη πως ημουν αγχωμένος. οταν χαλάρωσα η αριστερη ωμοπλάτη/τραπεζοειδής κυριολεκτικά ΚΑΙΓΑΝΕ. ακομα πιασμένος ειμαι εκει , και αναρωτιέμαι αν ειναι νέο ψυχοσωματικό η απλά κάποια φλεγμονη μιας και ειμαι αρκετα αγυμναστος το τελευταιο 3μηνο...
το κοριτσι μου, και προς τιμην της, ειναι υπερ του να παρω αγωγή μιας και εζησε την καταθλιψη της μανας της η οποια εγινε καλά με αγωγή. μου λέει οτι ειναι διπλα μου και να μην ανησυχω αλλα να πω στον ψυχολογο την πεμπτη που θα τον δω οτι "δεν σε ζει καθε μερα ουτε αυτος ουτε ο ψυχοθεραπευτής σου, ουτε ολοι αυτοί που ενδεχομένως σου λένε μην πάρεις αγωγή". αυτα ηταν τα λογια της. σημαντικό στοιχείο, μιας και βλέπει οτι και σημερα θα μπορουσαμε να περασουμε καλύτερα αλλά με τα μυαλά που έχω και την φοβια μου αυτη μην παθω κατι μπροστα σε άλλους.
πραγματικά μέσα μου πιστεύω οτι δεν χρειάζομαι αγωγή αλλά σίγουρα θα με βοηθούσε. θα προτιμουσα να επαιρνα μια αγωγή για 2 μηνες και οχι 12...εκει δεν θα το σκεφτομουν , το μακροχρονιο το φοβαμαι....