Δηλαδη τι ειδους αναγκων κατα τη γνωμη σου?
Printable View
Αν εννοείς αυτά που φαντάζομαι τύπου σάιτ γνωριμιών ε εντάξει όλοι πάνε για συγκεκριμένα πράγματα .
Στο μεταξύ πρέπει να αφιερώσεις παρά πολύ χρόνο μέχρι να βρεις κάποιον που υποτίθεται ταιριάζεις ,αν σου λέει και την αλήθεια. άσε που αυτά τα ψιλοφοβαμαι κι όλας !!
Οχι καμμια σχεση. Μιλαω για φορουμ ολων των ειδων. Για πληροφορικη, τεχνολογια, γενικου περιεχομενου, ο,τι μπορεις να φανταστεις, ολα κανουν συναντησεις και πολλα ατομα γνωριζονται και τελικα κολλανε.
Εδω στο e-psychology ειναι παρα πολλες οι δημοσιευσεις ανθρωπων που υποφερουν απο μοναξια και παραπονιουνται οτι δεν εχουν καταφερει να κανουν παρεες και φιλιες.
Δηλαδη πιστευεται οτι αν βρεθουν ατομα με κοινο προβλημα που ειναι η δυσκολια στην ευρεση παρεας και επειδιωκουν κοινη λυση που ειναι σιγα σιγα να κοινωνικοποιουνται πιστευεται οτι θα αποτυχουν???
Στο e-psychology δεν εχει γινει καποια προσπαθεια να συναντηθουν ολοι αυτοι που ψαχνουν παρεα?
Savantage αυτό που λες δεν το γνώριζα .Για αυτό πήγε το μυαλό μου αλλού .Δεν ήξερα ότι οργανώνουν συναντήσεις ..αυτοί ξεκινούν και από κάπου με κοινά ενδιαφέροντα ...
Αψυχολογητε διακρίνω ότι έχεις ένα φοβο .Δλδ κι αν αποτύχεις ? Γνωρίζεις καποιον και δεν σου κάνει η εσύ σε αυτόν η είναι αμοιβαίο .Δεν κολλάτε .Γιατί αυτό είναι αποτυχία ?
Προσπαθείς για το καλύτερο ..
Savatage για ποιον λογο θελουν ολοι να παραμεινουν αγνωστοι?
Ναι αλλα ετσι θα μεινουν ολοι στην μοναξια τους αυτος ειναι φαυλος κυκλος παντα γυρνας στο ιδιο σημειο.
Εγω την προθεση μου δεν την αλλαζω αν ενδιαφερονται και αλλοι ας κανονισουμε μια συναντηση.
Επίσης όταν εδώ γράφεις προσωπικά σου δεδομένα και όταν υπάρχουν και προβλήματα ψυχολογικής φύσεως η διαταραχών λογικό είναι να διαφυλάξεις την Ανωνυμια σου
Εχω αποτυχει τοσες φορες τον τελευταιο χρονο που πλεον δεν με αγγιζει τον πρωτο καιρο με πειραζε πολυ αλλα τωρα οχι. Εξαλλου πιστευω οτι να βγεις να πιεις εναν καφε η να βγεις εξω δεν σημαινει οτι δενεις στο 100%.
Δεν ειναι οτι δεν κρατιεμαι αλλα οσοι το ζουν ξερουν πως ειναι. ΣΗΜ: Ξερουν πως ειναι τα ατομα τα οποια ειναι τελειως μονοι αλλα θελουν να το αλλαξουν δηλαδη να ξεκινησουν να εχουν μια κανονικη ζωη ως προς την κοινωνικοτητα. Ειναι τελειως διαφορετικο απο το να θες να εισαι μονος εχουν πολυ μεγαλη διαφορα
Αν καποιος ερθει με σκοπο να διασυρει τον αλλον τοτε τι να πω ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι μονο αυτο τους φρεναρει;
Βρε μη θυμώνεις πλακα σου έκανα !!
Έτσι η αποτυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα ..
Έλα εντάξει και καταλαβαίνω και τι λες .
Εσύ Αθήνα μένεις ?
Δεν μπορείς να στείλεις και πμ ακόμα πρέπει να συμπληρώσεις ένα συγκεκριμένο αριθμό μνμ δημόσια νομίζω ..