ημουν μεταξυ του fallen angel και του black angel... τελικα διαλεξα το Black για την μαυριλα που κρυβουμε ολοι μεσα μας... εκεινες τις σκοτινες σκεψεις που λιγο πολύ ολοι κανουμε... μια ψυχη (αγγελος) φυλακισμενη στην μαυριλα της θνητης ζωης
Printable View
Τα αναλύεις κι εσύ τα πράγματα πολύ όπως κι εγώ black Angel. Δεν ξέρω αυτό αν είναι καλό ή κακό, εμένα πάντως πολλές φορές οι σκέψεις μου που δεν περιορίζονται στην επιφάνεια με στεναχωρουν!
Εστάλη από SM-G950F στο E-Psychology.gr Mobile App
Διαβάζοντας το ποστ σου,δε μπόρεσα να μη σχολιάσω.Μου έφερε στο μυαλό τους συγκεκριμένους στίχους :
"Lucifer walk with me
Lucifer inflame this heart
Lucifer embrace this soul
For I am fallen just like you.."
καθώς και πίνακες του gustave dore,αν γνωρίζεις.
Επίσης,ήθελα να σχολιάσω αυτό που γράφεις οτι λίγο πολύ όλοι κάνουμε σκοτεινές σκέψεις.Δε συμφωνώ.Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται το σκοτάδι τους ή ακόμη χειρότερα,ούτε καν το γνωρίζουν γιατί δεν τους εκφράζει.Βέβαια τώρα δημιουργείται και το θέμα του τι εννοεί ο καθένας με το σκοτάδι.Προσωπικά,με τα κατάλληλα ερεθίσματα και τη κατάλληλη ατμόσφαιρα βυθίζομαι στο σκοτάδι μου και το μυαλό μου το αφήνω ελεύθερο να "περπατήσει" σε σκοτεινά,απαγορευμένα σημεία του.
Να και ένα κομμάτι που ταιριάζει στη περίσταση : https://www.youtube.com/watch?v=wl9XA-1aATI .
yep,εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=v9AJJEHniSQ
Πάντως δε διαφέρουμε και τόοοσο πολύ από τα ζώα πια.Ίδια ένστικτα,ίδιες αρχές και αγώνας επιβίωσης (μόνο που ο άνθρωπος κρύβεται πίσω από το πέπλο του "πολιτισμένου"),ίδια ζωώδη αισθήματα και συμπεριφορές.
Παντα μου αρεσε ο Μαγκαιβερ , ο πολυμηχανος , ο παλιος , που δειχνει και τωρα στο action24 , οχι ο καινουριος ο σαχλαμαρας ......
Φόρεστ Γκαμπ!
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
Δυστυχώς δεν τον έχω παρακολουθήσει αλλά πολύ θα ήθελα να ήμουν κι εγώ ένας μυστικός πράκτορας! Ευτυχώς που δεν γίνω ποτέ!
Καλέ αφού andreas86 λέγεσαι.. [emoji848][emoji848] μάλλον όμως θα σου αρέσει η ταινία!
Ναι μπερδευτικα, νομιζα οτι θα αναφερομασταν στο παρατσουκλι που θα θελαμε γενικα!
Να σου πω το Αντρέας είναι πολύ ωραίο όνομα! Λένε έτσι και τον μπαμπά μου, ε οι αδυναμίες δεν κρύβονται!
Ο forest μπορεί να έτρεχε αλλά πέτυχε πράγματα στη ζωή του
btw το δικό μου ψευδώνυμο είναι απλό..Εύκολο να βρει κάποιος τι σημαίνει.
By the way? Και το kozchr τι είναι; συντομογραφία του ονοματεπώνυμου σου;