Νομιζω οτι τα οικονομικα ειναι περισσοτερο δικαιολογια.
Και το αλκοολ θελει αρκετα χρηματα.
Επιπλεον υπαρχουν ΚΨΥ με δωρεαν ψυχολογους και ψυχιατρους
Printable View
Πρωτον; 40 ευρώ είναι η συνεδρία στην ψυχολόγο με μια αποκλείεται να ξεμπλεξω! Και αυτή τξ στιγμή δεν διαθέτω ούτε, τα μισά!! Δεύτερον; Αλκοόλ βρίσκεις και με 2 ευρώ μη σου πω και λιγότερα και αναφερωμαι στην μπύρα, ακόμα και κρασί υπάρχει με μόλις 3με5 ευρώ! Και Τρίτον; Σε αυτό που αφορά δωρεάν επίσκεψη σε ψυχολόγο ( σε αυτό ίσως έχεις δίκιο) Υπάρχει στο νοσοκομείο μόνο ψυχίατρος, ψυχολόγος! Στο τόπο που μένω υπάρχουν άτομα που μας ξέρουν καλά και την τρίχα την κάνουν τριχιά, και από τους πολύ γνωστούς 1-2 δουλεύουν στην γραμματεία για τα ραντεβού! Υπάρχει και το κέντρο υγείας, που και εκεί ζητάνε χρήματα αν και λιγότερα 20με30 ευρώ αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν να το ξέρει κανείς εκτός από εμένα και τον γιατρό!
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
Αν πας σε ψυχιατρο, έστω για να παρεις μια σωστη γνωματευση και μια σωστη συνταγη αντι να υποφερεις η να αντικαθιστας τα χαπια με αλκοολ, δεν θελει πολλες επισκεψεις,ισως αρκει και μια.
Δευτερον, τι μου κοστολογεις; ποσο κανει ενα μπουκαλι κρασι;
Μονο ενα πινεις τον χρονο; ....
Τριτον, οποιος δεν εχει παρει αποφασεις, εχει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ εναν σωρο. Το γνωριζω...
Δυστυχως το αλκοολ ειναι η ευκολη λυση .
Είναι, αλλά όταν το χρησιμοποιείς σαν φάρμακο δημιουργεί κι αυτό εξάρτηση.... κι αν κάθε φορά που περνάς περιόδους άγχους τρέχεις εκεί..... χτυπάει το καμπανάκι της ψυχικής εξάρτησης.
Eκανα κι εγω κοκτεηλ με ( αρκετα ) ηρεμιστικα και αλκοολ , και το αλκοολ μεσομακροπροθεσμα αυξανει το αγχος και την κτθλψη .......οταν τοκοψα , σε 6 μηνες ειχα συνελθει αρκετα απο την κτθλψη και το συνοδευτικο της αγχος , κρασι επινα κι εγω , κανα μπουκαλι την μερα ............ πολυ κακο το αλκοολ για αγχος ......... εκ πειρας το λεω , εχω δει και επισημο διαγραμμα για κτθλψη/αγχος ( μου τοδειξε ο γιατρος μου ) και ηταν διπλασιο το αγχος / κτθλψη με αλκοολ .......
δεν ειναι ευκολη η διακοπη του , αλλα γινεται ........
Βγηκα εξω να παρω λιγο αερα γιατι ημουν καπως...και μονο που με χτυπησε ο κρυος αερας σαν να ξυπνησα,μιλησα και με 2 στο δρομο που συναντησα και δεν ξερω,ενιωσα καλυτερα. Για λιγο παλι θα ειναι ,οκ...μην ειμαστε και αχαριστοι. Καλο σας βραδυ παιδια.ευχαριστω.Δακρυσα τωρα και μονο που σκεφτηκα οτι μιλαω σε ατομα που δεν γνωριζω προσωπικα αλλα με βοηθανε με τον τροπο υους.Ευχαριστω κ παλι
Γεια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε κανενα φαρκακειο που δινει ηρεμιστικα χωρις συνταγη
Τα ηρεμιστικά αν λες για xanax,lexotanil, hypnosedon κλπ θέλουν συνταγή γιατρού. Επειδή είναι εθιστικά δεν τα δίνουν έτσι απλά.