Παιρνω κι εγω γιατι με χαλαρωνει για λιγο. Μου αρεσει να το πινω με κακαο.
Printable View
Παιρνω κι εγω γιατι με χαλαρωνει για λιγο. Μου αρεσει να το πινω με κακαο.
Αν βγαινεις εξω , Λουλουδι , καλως ............. αλλα κι η διατροφη μετραει ........
μια και ανεφερες τον ηλιο , ειχα βγαλει μια ελια στο πλαι του κεφαλιου , και φοβηθηκε ο παθολογος μου , για κακοηθες μελανωμα , και μεστειλε στου Συγγρου , το καλυτερο , το τι ακουσα εκει για τον ηλιο, δεν λεγεται , μουπαν οτι με τον τωρινο ηλιο , με μειωμενο το οζον στην ατμοσφαιρα , πρεπει να φορας αντιηλιακο ακομα και στο αμαξι μεσα !! ,τα μελανωματα θεριζουν , κι ειναι επιθετικα πολυ , κανουν μεταστασεις .........εμενα μουπαν θα ζησω παντως ............
Καλησπέρα. Πήρα κι εγώ μαγνήσιο, το trofocard, αλλά αισθάνομαι πόνο στο νεφρό ενώ όταν έπαιρνα μη φαρμακευτικό μαγνήσιο όχι. Μήπως είχε κανείς παρόμοια συμπτώματα;
Μαγνησιο παιρνω τα αναβραζων δεν ειχα προβλημα ποτε .Τωρα μου εβγαλε νευρικη συσπαση κατω απο το ματι πηρα της solgar μαγνησιο με B6 δεν ξερω αν φταιει αυτο 100%. Πηρα 2 ταμπλετες την μερα. Στις οδηγιες λεει να ρωταμε τον γιατρο μας αν παιρνουμε φαρμακα καποια αγωγη, πραγμα που δεν εκανα.
Έχει πάρει κάποιος το health pro stress ; Αυτό το μαγνήσιο να μου πει μια άποψη;