Και τι παιζει δλδ?
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Και τι παιζει δλδ?
Όταν θα βγεις στην κοινωνία θα σε εκμεταλλευτούν μέχρι να δυναμωσεισ άσε τα ψυχολογικά σου κ διάβασμα η γυμναστήριο αυτά
Δεν ειναι ψυχολογικα .βιωματα ειναι .και μη μας κανεις κηρυγμα.για να βοηθας εισαι εδω
Aυτος μου ειναι τοξικος.οχι εγω
Και τωρα εχω απομακρυνθει εντελως.απλα μερικες φορες ενδιδω στην ψευτικη καλοσυνη του.προσπαθω να ειμαι ακεραιη
αντιπαθεις το καθηγητη αλλα σ αρεσει η εκπεδευση δηλαδη αρα τα θες ολα δικα σου ενω ειναι μισα μισα
καπιος φιλοσοφος ειχε πει παντως οτι η σοφια ειναι μια μορφη ειρωνιας
Η ειρωνεία και η ευφυΐα είναι αδελφές εξ αίματος.
Ζαν-Πωλ Ρίχτερ
νατο το βρηκα
διαβασε και αυτο αν δεν εχει πιστει ακομα..
Η μεγαλοφυΐα στην καθημερινή ζωή είναι τόσο χρήσιμη όσο ένα αστρονομικό τηλεσκόπιο στο θέατρο.Άρθουρ Σοπενχάουερ
δε σ αρεσει αλλα ετσι παει :-)
και τι θες να κανει να τα λεει ολα σα να μιλα για κασανδρες και μαυρη μαυριλα πλακωσε? αυτο δε θα ηταν καθηγητης αλλα μοιρολοι ξερεις κανενα να ακουει μοιρολογια μαλον οχι
αρα απο καθηγητη θες να τον κανεις μοιρολογιστρα για να γινεις εσυ ο καθηγητης μετα.
Μπορει και να χεις δικιο.τι να πω
Αλλα δε θα υποταχτω κι ολας
Στις αποψεις του και σε αυτα που θελει αυτος.οσο για σενα αλεξ, δεν τον ξερεις τον ανθρωπο.το γνωριζω οτι το χιουμορ ειναι δεικτης ευγενειας αλλα ειναι αλλη η περιπτωση του.και τελος παντων εφοσον εμενα δεν μου κανει καλο δεν υπαρχει λογος να τον ακουω.και δε λεω να ειναι μεμψιμοιρος αλλα οχι και μεσσιανιστης λεγοντας μαλιστα αυτο και για αλλους
Εννοείται να μην τον ακούς αν δεν σου κάνει καλό!! Αυτό έλειπε, να υποταχθείς κιόλας, μακρυά.......όσο για τον έλις δεν κατάλαβα γιατί του την είπατε εσύ και ο μάκης. Όλοι κήρυγμα κάνουν. (Επειδή είπες ότι ο έλις κάνει κήρυγμα, γι' αυτό το λέω, ότι όλοι κάνουν κήρυγμα, όχι μόνο ο έλις.)
Κι ενω προσπαθω να απομακρυνθω γτ πρεπει, εκει νομιζω οτι τον ερωτευομαι.γιατι? Μηπως προσπαθω παρα πολυ?