Κ το Μακεδονικό έσκασε όταν είναι στην μέση η αξιολόγηση των θεσμών.
8 χρόνια μνημονίων...καπήλευση των εθνικών θεμάτων από τους φασίστες... και ο κόσμος θυμήθηκε την περηφάνεια του όταν τον ξεσκίζουν συνεχώς και υποθηκεύουν.
Printable View
Κ το Μακεδονικό έσκασε όταν είναι στην μέση η αξιολόγηση των θεσμών.
8 χρόνια μνημονίων...καπήλευση των εθνικών θεμάτων από τους φασίστες... και ο κόσμος θυμήθηκε την περηφάνεια του όταν τον ξεσκίζουν συνεχώς και υποθηκεύουν.
Γενικότερα μη την ψάχνεις.
Εντωμεταξύ μέσα σε όλη αυτή την μπόχα βρέθηκαν και οι καλοί δημοσιογράφοι και η "αποκαλυπτική" δημοσιογραφία να αποκαλύψει τα στοιχεία προστατευόμενων μαρτύρων!!! Και ακόμα δεν έχει παρέμβει κανείς εισαγγελέας!
δεν θα προλαβουν να κανουν τιποτα!! σε λιγο ξεκιναν τα γεγονότα. το μακεδονικο και η νοβαρτις θα είναι για γελια μπροστα σε αυτά που προκειτε να συμβουν
μα τους θεους!!! παμε για Γ'ΠΠ, γενικο ξεκαθάρισμα και στο βαθος ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ. ΟΛΑ είναι γραμμενα, αλλα ποιος διαβαζει πλεον :(
Kατι που παρατήρησα διαβάζοντας τις απόψεις μας!!
Υπάρχει άραγε αυθεντική άποψη για τα θέματα;; Ή είμαστε όλοι τόσο χειραγωγήσιμοι από think tanks?? Πχ έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν γνωρίζω κάτι είτε σε ψυχολογικό κομμάτι είτε σε πολιτικό πχ θα συμβουλευτώ κάποια μέσα σε αυτούς του τομείς.
Κάτι σαν αυθεντίες ας πούμε.
Κ αναρωτιέμαι αν ξεμάθαμε να σκεφτόμαστε ανεξάρτητα συλλογικά. Ρητορική ερώτηση φυσικά.
Απλά στο θέμα των απόψεων συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου υπάρχει ένα μοτίβο που ανάλογα τον χώρο χρωματίζεται.
Βέβαια μια ανεξάρτητη άποψη θα ήταν κάτι στον χώρο της Αλήθειας ίσως.
τροφή για σκέψη....
Αν παρατηρήσεις στην ουσία δεν υπάρχει αυθεντική άποψη. Ίσως υπάρχουν απόψεις που μπορεί να είναι πιο αντικειμενικές αλλά μπορεί όλες να απέχουν από την αλήθεια.
Απλά παρατήρησα κ συγκεκριμένα τα επιχειρήματα της elisabet κ επειδή είναι επιχειρήματα χώρου που εκφράζει κ μένα μου ήρθε αυτή η απορία.
Δεν είμαι σίγουρη αν μάθαμε ποτέ να σκεφτόμαστε ανεξάρτητα.... Σίγουρα σε κάθε χώρο δημιουργείται κοινωνική επιρροή, αλλά εξακολουθώ να ελπίζω στην ποικιλία των απόψεων.... Σκέφτομαι επίσης ότι σε κάθε "χώρο" ενδεχομένως θα μπορούσε να υπάρξει και μία πόλωση....