Originally Posted by
Remedy
Χαχαχαχα!
Καλα, copy- paste αυτες οι ιστοριες.
Εχει δικιο η νατ, τα "μπαζα " ειναι που εχουν ολο τον χρονο (στα αζητητα) και την διαθεση να κανουν τα παντα για μια χαμένη υπόθεση. Χαμενη= δεσμευμενος, καποιος φανερα χλιαρος που τις αποφευγει κλπ κλπ κλπ.
Κι αλλες φορες εχω ακουσει τετοιου ειδους ιστορια. Η παρατρεχαμενη του ζευγαριου, δεν βλεπεται, τρωει πορτα, αλλα επιμενει να παρακαλαει, να κωλοτριβεταθ , να κολακευει τον γαμπρό . Ε δεν εχουν πολλες τετοιες προσφορες οι δεσμευμένοι. Ο αλλος μπαζο και ασχημη την ανεβαζει, ξενερωτη την κατεβαζει, αλλα με το "πες- πες" ο αλλος σκεφτεται, "βρε λες να εχει καμια κρυφη χαρη η ξενερωτη και να μην της φαινεται; δεν την αφηνω να μου τον γλειψει αφου παρακαλαει, μπας και χανω το τσιμπουκι της ζωης μου;" και την αφηνει με τα πολλα παρακαλια..
Συνηθως οταν ο αλλος ειναι ξενερωτος, ειναι και στα τσιμπουκια ξενερωτος. Φευγει κυριος συνεχίζοντας να την βριζει μπαζο και ξενερωτη, κι γυναικα του ειναι ησυχη. Ποιος βλακας καθεται σε γυναικα που θεωρει ασχημομουρα και ξενερωτη;
Κι ομως καθονται πολλοι, για την δοκιμη αλλα και την επιβεβαιωση που παιρνουν απο μθα που τους παρακαλαει. ΟΠΩΣ κι αν ειναι αυτη. Η ομιρφια δεν εχει σημασια για την ξεπετα. Μονο η διαθεσιμοτητα.
Καλη ενδειξη οτι σε θελει παντα μαζι του, αλλα δεν αρκει.
Κρατα την μακρια αυτη την ξελιγωμενη που εξευτελίζεται με το να την πεφτει στον ανδρα της φιλης της.