ετσι όπως το περιγραφεις θα γινεται κατακλυσμος εξω και εσυ θα χοροπηδάς από την χαρα σου αχααχαχα πλακιτσα
ναι κατα΄λαβαινω τ εννοεις
Printable View
Μηχανοβιος χωρις αμαξι οποτε ναι με ενοχλει αλλα οκ Ελλαδα ειμαστε δεν παραπονιεμαι αν βρεξει μια στο τοσο.Απο καιρικες συνθηκες ειμαστε ευλογημενοι.
Ναιιιιιι Θέλω αστραπές και μπουμπουνιτα και βροχή πολυυυυυυυυυ
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Εεεέε μηχανοβιε πάρε ένα αμάξι.. Η μηχανή δεν βολεύει σε όλα! Άσε που ξεπαγιαζεις!
Θυμάμαι βόλτες με τη μηχανή που πήγαινα παλιά... έτρεμα ολόκληρη εκεί πάνω! Άσε που στις μισές ήμουν και από μια εβδομάδα άρρωστη [emoji23]
και εγω πιτσιρικας που ειχα μηχανακι γουσταρα πολύ τις βολτες..ιδιαιτερα τις καλοκαιρινες το βραδυ
Παπι? Έχω ένα κάψιμο στο ποδι από παπι.. πήγα να κατέβω και ακούμπησα στην εξατμιση
θα σας παω τρικαβαλο βολτα
Ναι ναι σίγουρα να μας σκοτωσεις [emoji23][emoji23] με θέλει η μαμά μου είμαι ακόμα μικρή!
Μπα οχι.. Έχω ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου να σκεπάζομαι ώστε να μην με βρέχει τις περισσότερες ώρες αλλά ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς γίνεται σε εξωτερικό χώρο οπότε ναι ξαναζητω από το σύμπαν να μην βρέξει μέχρι την Καθαρά Δευτέρα !!! μην ΒΡΕΞΕΙΣ ΑΛΛΟ [emoji14]
Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παπάκι δεν σε έλεγε καμία? Περίεργο [emoji23][emoji23][emoji23]
Εδώ δν βρέχει πάντως αλλά όποτε βρέχει μ φέρνει μελαγχολία το έχω παρατηρήσει