http://img81.imageshack.us/img81/542...archyofug1.png
http://en.wikipedia.org/wiki/Abraham_Maslow
Diagram of Maslow\'s hierarchy of needs, represented as a pyramid with more primitive needs at the bottom
Printable View
http://img81.imageshack.us/img81/542...archyofug1.png
http://en.wikipedia.org/wiki/Abraham_Maslow
Diagram of Maslow\'s hierarchy of needs, represented as a pyramid with more primitive needs at the bottom
σωστο κι αυτοQuote:
Originally posted by Thessalo
xaxaxa βαλτός είσαι δεν εξηγείται διαφορετικά :)
** Ωραία ερώτηση αλλά είναι πολύ σχετική η απάντηση, ανάλογά με τις ανάγκες, προσδοκίες τα ανεκπλήρωτα όνειρα. Και όμως ήμαστε ανικανοποίητα όντα , δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα ... κλονίζεται η υγεία το μόνο που θες είναι να γίνεις καλά και ας δουλέψεις και οικοδομή ... είσαι καλά θες άλλες μαλακίες... :)
κακο ομως να μην ικανοποιουμαστε και με τιποτα ...:o
μαλλον η ευτυχια ειναι στις μικρες καθημερινες στιγμες..σε μια αγκαλια απο τον ανθρωπο μας..σε μια -μικρη ισως -επιτυχια μας στη δουλεια..σε μια στοργικη κουβεντα σε ενα φιλο.. και οχι στα μεγαλα ονειρα και τα θελω μας που δεν στερευουν ποτε
με πιανουν τα ρομαντικα μου η βροχη θα φταιει μαλλον:P
Υγεία και αγάπη.
Όλα τα άλλα έρχονται μετά από μόνα τους
Δεν θελω να πεθανω...δεν θελω να γερασω...ζηταω πολλα?Ουτε τα κοντινα μου προσωπα θελω να το παθουν.
Και θα πεθανω και θα γερασω οπως ολοι οποτε παιρνω μια δοση ανικανοποιητου αμεσως-αμεσως.
Ο κοσμος δεν πλαστηκε για μας...απλως την παλευουμε.
σκεφτηκες πως μπορει να πλαστηκες για αλλου;
Οι καλογεροι;Quote:
Originally posted by Empneustns
δεν ξερω καποιον ανθρωπο να ειναι ολοκληρωμενος μοναχος του,ξερετε εσεις;
Δεν το σχολιαζω ουτε θα πω αν το λεω κυριολεκτικα ή ειρωνικα. Ο καθενας ας το ερμηνευσει οπως θελει.
Μπαινουμε στα χωραφια αλλου τοπικ τωρα:PQuote:
σκεφτηκες πως μπορει να πλαστηκες για αλλου;
Μπα ζω εδω...ονειρευομαι αλλους κοσμους,αλλα πιστευω οτι θα ερθει το τελος μου καποια στιγμη και δεν υπαρχει τιποτα περα απο αυτο,οσο και αν φαινεται μιζερο αυτο.
Πιστευω οτι θα αλλαξω πεποιθησεις ισως οταν ζορισουν τα πραγματα ωστε να επιβιωσω ψυχολογικα.
οι καλογεροι δεν ειναι μονοι,εχουν τον Θεο
Δεν θα το σχολιασω :cool:
Επαιζα World of warcraft το ξερετε το παιχνιδι?
Ενα online παιχνιδι που ολοι σε ενα διαδραστικο περιβαλλον με χιλιαδες κοσμο επικοινωνουν και παλευουν να αποκτησουν δυναμη,δοξα,πλουτη και τα σχετικα.
Εφτιαξα ενα server του παιχνιδιου και ειμαι θεος σε αυτον,κανω οτι θελω κυριολεκτικα αλλα ειμαι μονος μου...ε λοιπον δεν εχει πλακα να το παιζεις Θεος:P
Μπορει να προσκαλεσω και αλλους να παιξουν αλλα και παλι δεν νομιζω να εχει πλακα...
Ετσι με εχει πιασει και γραφω οτι μου κατεβαινει μη δινεται σημασια:D
Εγώ είχα φάει κόλλημα με το Crysis! Άντε να βγάλουν και το expansion..:pQuote:
Originally posted by keep_walking
Επαιζα World of warcraft το ξερετε το παιχνιδι?
Ενα online παιχνιδι που ολοι σε ενα διαδραστικο περιβαλλον με χιλιαδες κοσμο επικοινωνουν και παλευουν να αποκτησουν δυναμη,δοξα,πλουτη και τα σχετικα.
Εφτιαξα ενα server του παιχνιδιου και ειμαι θεος σε αυτον,κανω οτι θελω κυριολεκτικα αλλα ειμαι μονος μου...ε λοιπον δεν εχει πλακα να το παιζεις Θεος:P
Μπορει να προσκαλεσω και αλλους να παιξουν αλλα και παλι δεν νομιζω να εχει πλακα...
Ετσι με εχει πιασει και γραφω οτι μου κατεβαινει μη δινεται σημασια:D
\"Sorry πολύ off topic!\"
Crysis Warhead...αυτο ειναι το expansion?
Εχει βγει...και μαλιστα με crack...τρεξε:P
Θα το τιμήσω of course :p
Για να ειναι ευτυχισμενος πρεπει να εχει με μαγικο τροπο αυτα που εχει αναγκη κατα περιοδους.Εγω πριν λιγους μηνες ηθελα καποια πραγματα αλλα οταν βαλθηκα να τα αποχτησω μου βρισκωνται αλλα τωρα στη μεση γιατι δεν ικανοποιηουμε κ πολυ απο τα προηγουμενα,κ αν τα βρω τα επομενα τωρα που τολες παλι γυρω γυρω ολοι θα παιζω?ΚΑλη φαση δεν χρειαζομε τιποτα^
(Σκευφτομαι να ανοιξω ενα τοπικ για το ασυνειδητο,λετε θα βγει τιποτα?Ξερει κανεις κανα καλο site ι τιποτα καλο ενημερωτικο,βιβλιο η κατι για το πως να το δουλεψω?_)
Δεν έχω ιδέα τι θα με έκανε ευτυχισμένη αλλά ξέρω τι με κάνει δυστυχισμένη και δυστυχώς για να μπορέσω να ζήσω σε μια κοινωνία με διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικά ιδανικά, επιθυμίες, πάθη πρέπει μάλλον να προσπαρμοστώ και απο την άλλη να αναγνωρίσω και στον εαυτό μου ότι κάποιες φορές και εγώ η ίδια θα αποκλίνω απο τα ιδανικά μου, θα αλλάζουν οι επιθυμίες μου και κάποιες στιγμές θα παρασύρομαι απο τα πάθη μου